Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güya iş yapmayacaktım yine oturamadım uyandığımdan beri

Ütü yaptım
Görümcemin dogum günü pasta yaptım,eşime puding yaptım
Mutfagı topladım
Bulasık makinasını yerleştirdim
Masa sandalyeleri sildim
Bi makina çamaşır attım serdim
Kızı uyuttum manikür yapcam şimdide Sonra da yemek yaparım

Çok yoruldum çookk dahada sanki hiç birşey yapmamış gibiyim
Sabah 2 tane yolluk yıkadım shaggy olanlardan
Salon halısını sildim koltukları sildim
Camlarını sildim
Koltuklarını çekip altlarını sildim kapısını sildim
Örtüsü yıkandı halıyı serdim örtüyü daha seremedim
Balkonun halısınıda yıkadım serdim kuruyor kanepesini çektim altını sildim birazdan perdesini atacağım makineye
Mutfagın perdesini attım yıkandı ütüleyip asacağım camlarını sildim
Balkondan başlayıp heryeri süpürdün sildim iki makine çamaşır yıkandı birini astım kurudu topladım öbürünü asmadım daha oğlana yemek yedirdim uyuttum şimdi bu arada çiçekleirmi temizledim suladım şimdi baklava yapacağım hamurunu sabahtan yoğurdum oğlan kalkana kadar bitiririm şnşallah akşama yemekte düşünmedim sanırım makarnayla geçiştşreceğiz dünde akşamakadar mutfaktan çıkamadım bütün dolapları boşalttım sildinyıkadım yerleştirdim bayram geleydi rahatça oturaydık

Yok bi kere ben attım erimemişti hepsi BİM’in tabletiydi ama içinde boncuk boncuk tablet kalmıştı bir daha durulama programında çalıştırmıştım

Ben tablet attım çamaşır makinam bozuldu yenisini aldık
Kİzlar bugün denedim ama mesajlarınızı perdeyi aştıktan sonra gördüm
YouTube'dan baktım, tableti atıyorlar ama yoruma kapalı olunca iskillendim, suda eritip attım pek de bı parlaklığını fark etmedim.Kkinci tule bildiğim gibi sabunla devam edicim

Aboo Shaggy halı mi geçmiş olsun,ellerine sağlık, resmen ömür torpisu o halılar

Çıkmamış mıydın sen işten.Hadi bakalım bayramdan sonra beklerim

Benim makinede eski değil 3 yıllık falan,niye bozsun ki eriyor sonuçta. Pek mantıklı gelmedi bana

Benim makinam eskiydi canım bozulsun istiyordum bozuldu
Valla öyle 1-2 kişi değil baya ciddi anlamda çok kişiden okudum. Ya kötü koku oldu ya da bozuldu yazan. Hepsinin de tabletten sonra bozulacağı tuttuysa tesadüfse bilemem. Fatihbank da sirke ve tablet kullanmayın diye post atmıştı.

Masallah eline saglık ne cok iş yapmışın

Ooo masallahhhh okurken nefesim kesildi poponu kaşı nazar olmasın tembel sayfası olduk iyice Nego yakında alır eline kırbacı diyecem ama onda da enerji yok

Doğrudur,ikisini de kullanıyorum ben bir şey olmadı ama olmayacağı anlamına gelmiyor tabi

Neler yaptım

Yatakları düzelttim
Evi çok dağıtmışlardı topladım,oyuncakları babaları toplatmış onları görmedim neyseki
Mutfak tezgahlarını,dolap kapaklarında elimin değdiği yerleri sildim
Ocağı sildim,aspiratörü üstten sildim
Fırını temizlesem diye aklımdan geçirirken kocam asperoxla geldi fırını içini telledim sildim,demirini telledim
Mutfak masa sandalyelerini sildim
Elde yıkananları kaldırdım
Marketten gelen meyve sebzeyi yıkadım yerleştirdim
Peynir,zeytin vs i saklama kaplarına yerleştirdim
Dondurucuya koyulacakları koydum
Balkonu sildim
Çamaşır astım
Fidelerimi,çiçeklerimi suladım sevdim
Karanfili yeni saksısına diktim
Tüm evi süpürdüm,dip köşe yapacaktım ama hiç canım istemedi

Yemeğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…