Canım etiket yine yapayım ama sen bu hafta yapma ödev tamamMisafirim var beni ödevlerden muaf tutunama yinede tertip düzeni elden bırakmıyorum. Kayınvalidem geldi demiştim ya yatılı kalacak bi hafta. Bugün okuldan gelince balkonu sildim sigaraya çıkılıyo sık sık. Mutfağı antreyi süpürdüm sildim. Kayınvalide dedi ki ne uğraşıyorsun onlarla ben birşey yapmadım kuran okudum batırmadım yapmamalı mıydım yani anlamadı. Senle alakası yok saçlarım çok dökülüyor günlük alıyorum rahatsız olduysan yanında yapmam birdaha dedim. yatılı misafir gelince siz hiç yapmıyor musunuz kızlar
Okuma listemde canım o kitapKesinlikle varımşuanda ilber ortaylı okuyorum Bir ömür nasıl yaşanır ? Herkese tavsiye ediyorum
Öbürü de olacak, ya seve seve ya seve seve, anladın sen onuBak bu olur
A ha ha yok canımBeeeeeeen
Ay yalaka öğrenciler gibi oldum
Ama ne yapayım zaten en az 10 sayfa mutlaka okuyorum, bence cok guzel bir fikir ❤
Misafirim var beni ödevlerden muaf tutunama yinede tertip düzeni elden bırakmıyorum. Kayınvalidem geldi demiştim ya yatılı kalacak bi hafta. Bugün okuldan gelince balkonu sildim sigaraya çıkılıyo sık sık. Mutfağı antreyi süpürdüm sildim. Kayınvalide dedi ki ne uğraşıyorsun onlarla ben birşey yapmadım kuran okudum batırmadım yapmamalı mıydım yani anlamadı. Senle alakası yok saçlarım çok dökülüyor günlük alıyorum rahatsız olduysan yanında yapmam birdaha dedim. yatılı misafir gelince siz hiç yapmıyor musunuz kızlar
Doğru söylüyorsun, sen bildiğini yap canım. Bir şey derse dediğini dersin ben her gün yapıyorum zaten diye.Yapmasak pasaklıya çıkar adımız
Mutfak benceGüzel temizlik neferlerim, pazartesi odak noktası vericem, bir haftalık süresi olacak. En son salon vermiştim.
Şimdi nereyi istersiniz, herkes fikrini söylesin, çoğunluğa göre vereyim ❤
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
terliksuu
M Malikmerve
Gül kız ağlancak halime
Kesin benden bulaştı
Gül kız ağlancak halime
Yarın bigün herif beni boşarsa bilin ki pislikten boşicak kesin
Füze at füze olmuyo böyleBirdeeeeee her akşam yatmadan önce dağınıklık toplama için düzenli etiket yapıcam haberiniz olsun
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
terliksuu
M Malikmerve
valla olabilir maliiim
aha gene geldi benimki
kötüüü
kappaaaaa
bittiiiiii diye sayiyo
paaazııl yapcakmisiz
Oyyyu ne oldu ki sana, nazar mı ettik ya istemedennegom doğru diyosunama ben de giremiyorum ki doğru düzgün. evde de bisey yapamıyorum sinirlenmemek için hiç bisey yapmadan oglanla oynuyorum
kafam çok doldu çok sıkılıyo icim cidden. uzun zamandir böyle olmamıştım.
Olabilir tabiHerkes okuduğu kitaptan anlamlı bir söz de yazabilir bence
Cık cık cıkKesin benden bulaştı
Hah şöyleeeTaam yazıyom yaptığım yapacağım şeyleri
Sabah kahvaltı yaptım
Makineye çamaşır attım
Bulaşık yıkadım
Tuvaleti cifledim
Lavaboyu ciflicem
Çamaşır asıcam
Yerleri süpürücem silicem
Benden bu kadar,yeter çok bile
Not ediyorumMutfak bence
Çok tatlısın kuzum sagol :) biraz daha iyi gibi ama kendini saldı sanki saglik konusunda. Cok dikkat etmiyor.Limonsuzzcay annen nasıl canım?
Yok kız ne yardımıYardım ediyor mu sana? İş yapıyorsa pisliğe azıcık laf söyleyebilir ama yapmıyorsa sen onu boşa gitsin
Yok kız ne yardımı tam buldun yardım etcek adamıYardım ediyor mu sana? İş yapıyorsa pisliğe azıcık laf söyleyebilir ama yapmıyorsa sen onu boşa gitsin
Oyy niye böyle oldu acabavalla olabilir maliiim
aha gene geldi benimki
kötüüü
kappaaaaa
bittiiiiii diye sayiyo
paaazııl yapcakmisiz
Çok mantıklıYardım ediyor mu sana? İş yapıyorsa pisliğe azıcık laf söyleyebilir ama yapmıyorsa sen onu boşa gitsin
Böyle daha iyi acısızFüze at füze olmuyo böyle
Yok kız ne yardımı
Yok kız ne yardımı tam buldun yardım etcek adamı
Öyle bi koca cinsi var mı ya varsa hangi familyadan söyleyin gidip alim ben de
Bence de etrafıma domestostan çember çizmeliydin bunlar hep başıboş bırakılmaktan işteOyyyu ne oldu ki sana, nazar mı ettik ya istemedenyapabileceğimiz bir şey var mı?
Olabilir tabi
Cık cık cıkseni karantinaya almalıydım
Hah şöyleee
Not ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?