Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım etiket yine yapayım ama sen bu hafta yapma ödev tamam
O ne demek günlük ev süpürülür tabi ki, kv de çatacak yer aramış sanki. Sende onun yanında yapma istersen ya da içine sinmezse yap gitsin
Kesinlikle varım şuanda ilber ortaylı okuyorum Bir ömür nasıl yaşanır ? Herkese tavsiye ediyorum
Okuma listemde canım o kitap
Öbürü de olacak, ya seve seve ya seve seve, anladın sen onu
Beeeeeeen
Ay yalaka öğrenciler gibi oldum
Ama ne yapayım zaten en az 10 sayfa mutlaka okuyorum, bence cok guzel bir fikir ❤
A ha ha yok canım
Tamamdır listeye ekliyorum

Yani ben yaptım açıkçası babam geldiğinde, hatta o kızımla ilgilendi ben yaptım daha iyi oldu.
Kv çatacak yer aramış cidden, yapmasan da belki hiç temizlik yapmıyor derdi

Oyyyu ne oldu ki sana, nazar mı ettik ya istemeden yapabileceğimiz bir şey var mı?
Herkes okuduğu kitaptan anlamlı bir söz de yazabilir bence
Olabilir tabi
Kesin benden bulaştı
Cık cık cık seni karantinaya almalıydım
Hah şöyleee
Not ediyorum

Yardım ediyor mu sana? İş yapıyorsa pisliğe azıcık laf söyleyebilir ama yapmıyorsa sen onu boşa gitsin
Yok kız ne yardımı
Yardım ediyor mu sana? İş yapıyorsa pisliğe azıcık laf söyleyebilir ama yapmıyorsa sen onu boşa gitsin
Yok kız ne yardımı tam buldun yardım etcek adamı
Öyle bi koca cinsi var mı ya varsa hangi familyadan söyleyin gidip alim ben de

Yok kız ne yardımı

Yok kız ne yardımı tam buldun yardım etcek adamı
Öyle bi koca cinsi var mı ya varsa hangi familyadan söyleyin gidip alim ben de

Az önce eşime dedim ki ben kızı uyuturken oturma odasındaki oyuncakları topla
Bön bön baktı suratıma gitti
Güya toplamış bir görsen sadece ortada görünenleri almış, koltuğun altındakiler duruyor oylece
Ölür müsün öldürür müsün

Oyyyu ne oldu ki sana, nazar mı ettik ya istemeden yapabileceğimiz bir şey var mı?

Olabilir tabi

Cık cık cık seni karantinaya almalıydım

Hah şöyleee

Not ediyorum
Bence de etrafıma domestostan çember çizmeliydin bunlar hep başıboş bırakılmaktan işte söyleyin belediyeye gelip alsın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…