Benimki de prenses. O filmler de bornozlarini olduğu yere çıkarırlar atarlar ya arkalarından hemen hizmetçileri gelip toplar. Benimkide olduğu yere çıkarırKocasıyla havasını attı valla kadınbenimki de banyoya geçince canıım havluu diye bağırsın anca
12 Ekim Ödevi
Ayakkabılığı temizlemek, düzenlemek ve ev terliklerini vs yıkamak
@malii
@yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Ceylans17
@Nausicaa
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
K klbk33
Casper25
Jawlensky
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@Hannaz
terliksuu
Her akşam yatmadan önce en az 10 sayfa kitap okumaya kimler var peki?
@malii
@yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Ceylans17
@Nausicaa
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
K klbk33
Casper25
Jawlensky
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@Hannaz
terliksuu
@Malikmerve
Birdeeeeee her akşam yatmadan önce dağınıklık toplama için düzenli etiket yapıcam haberiniz olsun
@malii
@yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Ceylans17
@Nausicaa
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
K klbk33
Casper25
Jawlensky
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@Hannaz
terliksuu
@Malikmerve
Süper olur diyorum....Birdeeeeee her akşam yatmadan önce dağınıklık toplama için düzenli etiket yapıcam haberiniz olsun
@malii
@yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Ceylans17
@Nausicaa
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
K klbk33
Casper25
Jawlensky
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@Hannaz
terliksuu
@Malikmerve
"Ben bu işleri hergün yapıyorum, rahatsız oluyorsan gelme" derdim yerinde olsam....(sen bana uyma)Misafirim var beni ödevlerden muaf tutunama yinede tertip düzeni elden bırakmıyorum. Kayınvalidem geldi demiştim ya yatılı kalacak bi hafta. Bugün okuldan gelince balkonu sildim sigaraya çıkılıyo sık sık. Mutfağı antreyi süpürdüm sildim. Kayınvalide dedi ki ne uğraşıyorsun onlarla ben birşey yapmadım kuran okudum batırmadım yapmamalı mıydım yani anlamadı. Senle alakası yok saçlarım çok dökülüyor günlük alıyorum rahatsız olduysan yanında yapmam birdaha dedim. yatılı misafir gelince siz hiç yapmıyor musunuz kızlar
Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin hayırlısıylaİyiyim canım sen nasılsın
Ben bir Cumartesi klasiği gezmelerdeyim. Dün akşam evi biraz toparladım süpürdüm. 1 posta çamaşır yıkadım. Bu akşam ya da yarın kaldığım yerden devam ederim.
Bugün benim cennet kuşumun doğum günü. 2 yaşında olacaktı.
Sağol canımgeçmiş olsun
Okuyabildiğin kadarHoşgeldin Negohatun keşke okuyabilen yaş ama gözüm uykuda oluyor bugün senin hayrın için deneyecegim
A ha ha güldüm bunaKızlar temizlik neferi falan diyince bir gaza geldim. Bir sevindim uyuyup kalmışım öylece
Eline sağlık canımÖdev çok güzel benimde yapmam gereken aslında ama bugün anneme gidicem
Bugün yaptıklarım
Kahvaltı hazırlandı
Sofra toplandı
Bulaşıklar yıkandı
Süt kaynatıldı
Yoğurt mayalandı (ilk kez yaptımm inşallah tutar)
Ev topatlandı
Çamaşır asıldııı
Çok doğru annem hep böyle derdi
Ayy ne bozuk yazmışım mesajı disardaydim güneşten göremedim ekranı otomatik düzeltme mahvetmisOkuyabildiğin kadar
Darisi bize insallaahAynı beni gördüm sende. Bende yavaş yavaş ne varsa boşaaltmıştım evi.ayağın için geçmiş olsun
Geçmiş olsun Casper. Düşüncelerin de çok güzel hayrinizi kabul etsin RabbimDarisi bize insallaah
Cok sagol canim
Babam hasta canım. Eşime kızgınım bu aralar. Evde hiç yardımcı olmuyor. İş değişikliğim oldu. Acayip insanlar beni buldu. Ev alalım derken dolandırılıyorduk. Şimdi onlarla uğraşıyoruz bir yandan. Herşey üst üste gelince Hiçbişey yapasım gelmiyor artık. Ara ara motivasyon olsun diye clean with me videoları falan izlesemde hiç işş yapasım gelmiyor. Evi .. götürüyor. Bulaşıklar yığıldı. Çamaşırlar yığıldı. 5gün hiçbişeye dokunmadığım oluyor. Hiç bişey yapmak içimden gelmiyor. Kk ya da fazla bakmıyorum artık. Tv açıp önünde oturuyorum. Seyretmiyorum da aslında. İşe de zorla gidiyorum sanki.. Uzun zamanddır bu kadar daralmamıştım. Çocuklarda olmasa hayat hiç çekilmeyecek..
Ben haftaya babamlarda olacağım.Güzel temizlik neferlerim, pazartesi odak noktası vericem, bir haftalık süresi olacak. En son salon vermiştim.
Şimdi nereyi istersiniz, herkes fikrini söylesin, çoğunluğa göre vereyim ❤
@malii
@yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Ceylans17
@Nausicaa
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
K klbk33
Casper25
Jawlensky
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@Hannaz
terliksuu
@Malikmerve
Ben katılırımHer akşam yatmadan önce en az 10 sayfa kitap okumaya kimler var peki?
@malii
@yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Ceylans17
@Nausicaa
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
K klbk33
Casper25
Jawlensky
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@Hannaz
terliksuu
@Malikmerve
Allah şifa versin inşallah .insanın morali bozukken hicbisey yapasi gelmiyorBabam hasta canım. Eşime kızgınım bu aralar. Evde hiç yardımcı olmuyor. İş değişikliğim oldu. Acayip insanlar beni buldu. Ev alalım derken dolandırılıyorduk. Şimdi onlarla uğraşıyoruz bir yandan. Herşey üst üste gelince Hiçbişey yapasım gelmiyor artık. Ara ara motivasyon olsun diye clean with me videoları falan izlesemde hiç işş yapasım gelmiyor. Evi .. götürüyor. Bulaşıklar yığıldı. Çamaşırlar yığıldı. 5gün hiçbişeye dokunmadığım oluyor. Hiç bişey yapmak içimden gelmiyor. Kk ya da fazla bakmıyorum artık. Tv açıp önünde oturuyorum. Seyretmiyorum da aslında. İşe de zorla gidiyorum sanki.. Uzun zamanddır bu kadar daralmamıştım. Çocuklarda olmasa hayat hiç çekilmeyecek..
Zaten beni kaldıracak bişey lazımdıBirdeeeeee her akşam yatmadan önce dağınıklık toplama için düzenli etiket yapıcam haberiniz olsun
@malii
@yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Ceylans17
@Nausicaa
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
K klbk33
Casper25
Jawlensky
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@Hannaz
terliksuu
@Malikmerve
inşallah. Bir yandan verirken bir yandan almamaya dikkat etKizimin esimin ve benim giymedigimiz saglam ne kadar kiyafet varsa verdik ihtiyaci olana. Simdi ayakkabilari da verecegim. Ayagimda sorun cikti. Doktor topukluyu ve duz taban ayakkabilari yasakladi. Sadece ortopedik giyebilecegim omur boyu. O bahaneyle aldigim yepyeni ayakkabilarimi da burdaki uni. ogrencilerine vermeyi dusunuyorum. Hepsi daha cok yeni. Ustunde kir bile yok
Once bunlardan basladik. Sira insallah esyalara gelecek. Kizima aldigimiz salincaktir,yurutectir, kucuk besiktir falan bunlari da vermek istiyorum ihtiyaci olana. 2. Cocuga Allah kerim. Durumum iyi sukur alirim yine. Evde koyacak yer bulamiyorum.
Bir de evde iki masamiz var mesela. Biri mutfakta biri salonda. Mutfaktakini de satacagim. Hatta ileri gidersek oturma grubumu bile satmayi dusunuyorum. Bir oda yetiyor sonucta. Fazladan oda temizliyorum. Bunaldim.
Aklima gelenler bunlar. Yeni basladik bakalim. Insallah istikrarli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?