Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ödev çok güzel benimde yapmam gereken aslında ama bugün anneme gidicem

Bugün yaptıklarım

Kahvaltı hazırlandı
Sofra toplandı
Bulaşıklar yıkandı
Süt kaynatıldı
Yoğurt mayalandı (ilk kez yaptımm inşallah tutar)
Ev topatlandı
Çamaşır asıldııı

"Ben bu işleri hergün yapıyorum, rahatsız oluyorsan gelme" derdim yerinde olsam....(sen bana uyma)

Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin hayırlısıyla
Sağol canım
Hoşgeldin Negohatun keşke okuyabilen yaş ama gözüm uykuda oluyor bugün senin hayrın için deneyecegim
Okuyabildiğin kadar
Kızlar temizlik neferi falan diyince bir gaza geldim. Bir sevindim uyuyup kalmışım öylece
A ha ha güldüm buna
Uykunu aldığına göre engelin kalmadı
Eline sağlık canım
Süper olur diyorum....

Ve ekliyorum....

Eki Görüntüle 2544578
Çok doğru annem hep böyle derdi

Dün yaptığım işler

Evi toparladım
1 2 saat dışarda işim vardı gittim geldim
Süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Banyoyu temizledim
Yemek yaptım
Sofra hazırladım
Toparlarım
Bulaşıkları yıkadım bittiiii

K klbk33 sen ne güzel yapıyordun iş, her gün de yazıyordun güzel güzel. Sana ne oldu?
Babam hasta canım. Eşime kızgınım bu aralar. Evde hiç yardımcı olmuyor. İş değişikliğim oldu. Acayip insanlar beni buldu. Ev alalım derken dolandırılıyorduk. Şimdi onlarla uğraşıyoruz bir yandan. Herşey üst üste gelince Hiçbişey yapasım gelmiyor artık. Ara ara motivasyon olsun diye clean with me videoları falan izlesemde hiç işş yapasım gelmiyor. Evi .. götürüyor. Bulaşıklar yığıldı. Çamaşırlar yığıldı. 5gün hiçbişeye dokunmadığım oluyor. Hiç bişey yapmak içimden gelmiyor. Kk ya da fazla bakmıyorum artık. Tv açıp önünde oturuyorum. Seyretmiyorum da aslında. İşe de zorla gidiyorum sanki.. Uzun zamanddır bu kadar daralmamıştım. Çocuklarda olmasa hayat hiç çekilmeyecek..

Ben haftaya babamlarda olacağım.

Allah şifa versin inşallah .insanın morali bozukken hicbisey yapasi gelmiyor

inşallah. Bir yandan verirken bir yandan almamaya dikkat et zor oluyor ama hafifliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…