Düzenli Evimiz & Hayatımız

Akşam dönüşte markete uğradım. Çıkışta kapının önünde broşürler vardı ordan 1 tane alıp kafamı kaldırıp dönmemle brandanın demirine çarptım. Kafamın içinde neler oluyor hiç bir fikrim yok bağırsaklarımdan gurul gurul sesler geliyor, orda da ne olup bitiyor bilmiyorum. Kısacası ev falan toplayamam. İmza @Bonus ‘un öğrencisi

Bulaşık makinesi boşaltıldı ✔
Bütün bulaşıklar dizildi elde yıkanacaklar yıkandı ✔
Ocak ciflendi✔
Bulaşıklıktakiler yerine yerleştirildi bulaşıklığın altı silindi✔
Mutfak tezgahını cifledim camın önünü sildim✔
Yatak örtümü serdim kurumak üzere✔
Yatak odası aynalari sildim, kalan tozlari aldım✔
Oyuncakları topladım ✔
Yatmadan önce oturma odasını ve Banyoyu toplarım koltuk örtülerini de değiştirdim mi tamamdır.
Sabaha az işim kalsın böylece yarında detaylari yaparım dolap içi düzenlemesi gibi.

Allah ferahlık versin canım, elbet bugünler de geçer. Eşinin yardım etmesi konusunda haklısın, net bir konuşma yapsan? Ev konu
Amin. Geçer elbet. üst üste gelmesi kötü oluyor. Birini sindirmeden diğer şey..eşime dökecek dil kalmadı artık bende. Kadın çağırıo parasını ona veedireceğim yakında.ev konusunda ucuz atlattık çok şükür

Biz de neredeyse dolandırılıyorduk. Allah korumuş bizi. Eşim derdi nasıl böyle kandırmalara insanlar inanıyor diye. Gerçekten kınamamak gerekmiş. İnsanın başına her şey geliyor
Bizde tam vaktinde uyandık. Biz kendi işimizi kendimiz takip ederiz dedik diye anladık.

:)))

Aşırı yaratıcı bi fikir

İcat çıkarmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…