Düzenli Evimiz & Hayatımız

inşallah. Bir yandan verirken bir yandan almamaya dikkat et zor oluyor ama hafifliyorsun
Ay insallah almam kiz Esimin de en cok korktugu o. Sen alacaksin yine diyo adam. O kadar emin benden kendime soz verdim. Bir dahako yaza kadar kiyafet almak yok.

Ay insallah almam kiz Esimin de en cok korktugu o. Sen alacaksin yine diyo adam. O kadar emin benden kendime soz verdim. Bir dahako yaza kadar kiyafet almak yok.
Bende seninle aynıyım Casper. Atmaya başladım herşeyi. Alışveriş yapmadan önce ihtiyaç listesi yapiyom başka birşey almamaya calisiyom. Arada kaçıyor ama. Oyuncakları boşalttım kıza mutfak tezgahı aldım

Evet bugün çamaşır yıkadım. Evleri topladım. Süpürdüm. Çok mutlu oldum.

Mutfağı daha toparlayamadım. Çok dağınık şuanda. Ayrıca toparlanmak da gerek. . İnşaAllah taşınacağım. Ama eriniyorum. Nakliyat kapıya gelince toplarım artık.

Kitap okuma fikrine bayıldım. Destekliyorum. Ama 10 sayfa bana fazla gelir. Malum çocuklar kitabı parçalamaya başlar.

Bende uzun zamandır evden eşya azaltıyorum...

Oturma odasını sattım, fiskos masa, orta sehpa gibi ne kadar gereksiz eşya varsa.... Hatta bebeğimin beşiğini bile verdim, zaten benle uyuyor niye kalabalık edeyim ki eve...

Sıra giyimi azaltmada, yaklaşık 1 yıldır kıyafet, ayakkabı çanta almıyorum, olanlarıda yavaş yavaş elden çıkarıyorum...

Ne kadar fazla eşya o kadar enerjisiz, cansız bir hayat onu farkettim...

Biz eşyalara hizmet edene kadar eşyalar bize hizmet etsin

Eveet Banyo wc temizledim
Renklileri yıkadım astım, kullanmadığım balkonu da kullanmaya açıyorum artık çamaşırları ipe asicam baya kolaylık oldu
Yatak odası tozunu aldım 1-2 çekmece ve dolaptaki bir bölümü düzenledim. Yatak örtüsünü yıkadım. daha aynalar silinecek süpürülecek yerler silinecek bugün bitirirdim ama 2 saat boyunca yatağın üstünde uyumuşum çocuklarla. halbuki o saatte biterdi çoktan. Gardlop ve çekmece içlerini de odak noktası olduğunda yaparım zaten o yüzden şimdi girişmiycem.
Ayakkabılığı temizledim
Şuan yemek yedik mutfak bulaşık dolu önce sofrayı toplayıp makineyi boşaltıcam ve mutfağı temizleyicem. Ama hâla çay kurabiye keyfindeyim

Nego ayakkabılık yerine tost makinasını temizledim bu ne Yaman çelişki hayatın akışına bu kadar derstim

bu gün dişe dokunur bir iş yapamadım.

haftaya büyük bir temizliğe girişeceğim bu sefer tek başıma yapmak İstiyorum bakalım nereye kadar dayanacağım

kitap fikrine de katlıyorum

*Nevresimler yıkanmıştı. Katladım kaldırdım.
*çocukların 1 çamaşır kıyafetini yerleştirdim.
*2makine çamaşır attım makineye. 1ini yerleştirdim
*bulaşık makinesini boşalttım
*buzdolabını biraz düzenledim.
*çocukları parka çıkardım
*pazara gittim geldim
*yemek hazırlayıp masayı topladım
*çöpler atıldı
Hiçbirşey yapmadım sanıyordum. Yapmışım meğer..
çamaşırları bugün halledersem iyi olacak. Kitap okuyacağım Şimdi. akşamki kitabıma erken başlayacağım.

Sabah 6 da kalktim.
Kahvaltı hazırladım.
Akşam yemeğini hazırladım.
Bulaşıkları makinaya yerleştirdim ve yıkandı.
Gece serdiğim çamaşırları toplayıp katladim.
Kızları kursa götürdüm.
Bebeğimi parka götürdüm, 2 saat.
Balkonu topladım, birazdan yıkayacağım, belki 1 tanede halı yıkarım.
Bebeğimi uyuttum ve çay keyfi yapıyorum.

Son düzenleme:
Ellerine sağlık
Ayy ne bozuk yazmışım mesajı disardaydim güneşten göremedim ekranı otomatik düzeltme mahvetmis senin hatrina okuyayım dedim hayrına çıkmış neyse o da güzel
Ben doğrusunu okudum sen merak etme
Allah ferahlık versin canım, elbet bugünler de geçer. Eşinin yardım etmesi konusunda haklısın, net bir konuşma yapsan? Ev konusunda da Allah korumuş,geçmiş olsun
Ben katılırım
Ekledim
Site yeni düzeldi yeni.

Hıı süte aylardır böyle sanki, hep bahane
Çok güzel olur. Saati de belli olsun
Herkes aynı saatte de uyumaz canım o yüzden o mümkün olmayabilir
Taşınma bence çok güzel bir fırsat, fazla eşya elden çıkar, her şey tertemiz yerleştirilir yeni eve
Bugün ebeveyn banyosunu da ilk önce çifle sonra çamaşır suyuyla iyice bir firçaladim kızlar döne döne canınız çeksin diye yazıyom
Canım çekti gerçekten
Ellerine sağlık
Süper, bu güzel bir adım, buraya da yaz yaptıkça bizde destek olalım
Ellerine sağlık, görmek istediğim mesajlar bunlar
Eline sağlık canım, maşaallah sık sık halı yıkıyorsun

Ay inşaAllah. Bir yerden başlamam gerek. Dua ediniz. Bir tembellik var üstümde. Burdaki görevler olmasa garfield in kankasi olacağım

Biz de neredeyse dolandırılıyorduk. Allah korumuş bizi. Eşim derdi nasıl böyle kandırmalara insanlar inanıyor diye. Gerçekten kınamamak gerekmiş. İnsanın başına her şey geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…