Aynen öyle.amin. inşallahAllah şifa versin inşallah .insanın morali bozukken hicbisey yapasi gelmiyor
Her akşam yatmadan önce en az 10 sayfa kitap okumaya kimler var peki?
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
terliksuu
M Malikmerve
Birdeeeeee her akşam yatmadan önce dağınıklık toplama için düzenli etiket yapıcam haberiniz olsun
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
terliksuu
M Malikmerve
Tesekkurler canim. Amin insallahGeçmiş olsun Casper. Düşüncelerin de çok güzel hayrinizi kabul etsin Rabbim
Ay insallah almam kizinşallah. Bir yandan verirken bir yandan almamaya dikkat etzor oluyor ama hafifliyorsun
Bende seninle aynıyım Casper. Atmaya başladım herşeyi. Alışveriş yapmadan önce ihtiyaç listesi yapiyom başka birşey almamaya calisiyom. Arada kaçıyor ama. Oyuncakları boşalttım kıza mutfak tezgahı aldımAy insallah almam kizEsimin de en cok korktugu o. Sen alacaksin yine diyo adam. O kadar emin benden kendime soz verdim. Bir dahako yaza kadar kiyafet almak yok.
Çok güzel olur. Saati de belli olsunHer akşam yatmadan önce en az 10 sayfa kitap okumaya kimler var peki?
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
terliksuu
M Malikmerve
Onun için ayrı bir topik açalım bence...sadece anlamlı ve düşündürücü sözleri paylaşmak içinHerkes okuduğu kitaptan anlamlı bir söz de yazabilir bence
Bende uzun zamandır evden eşya azaltıyorum...Kizimin esimin ve benim giymedigimiz saglam ne kadar kiyafet varsa verdik ihtiyaci olana. Simdi ayakkabilari da verecegim. Ayagimda sorun cikti. Doktor topukluyu ve duz taban ayakkabilari yasakladi. Sadece ortopedik giyebilecegim omur boyu. O bahaneyle aldigim yepyeni ayakkabilarimi da burdaki uni. ogrencilerine vermeyi dusunuyorum. Hepsi daha cok yeni. Ustunde kir bile yok
Once bunlardan basladik. Sira insallah esyalara gelecek. Kizima aldigimiz salincaktir,yurutectir, kucuk besiktir falan bunlari da vermek istiyorum ihtiyaci olana. 2. Cocuga Allah kerim. Durumum iyi sukur alirim yine. Evde koyacak yer bulamiyorum.
Bir de evde iki masamiz var mesela. Biri mutfakta biri salonda. Mutfaktakini de satacagim. Hatta ileri gidersek oturma grubumu bile satmayi dusunuyorum. Bir oda yetiyor sonucta. Fazladan oda temizliyorum. Bunaldim.
Aklima gelenler bunlar. Yeni basladik bakalim. Insallah istikrarli olurum
Ellerine sağlıkDün yaptığım işler
Evi toparladım
1 2 saat dışarda işim vardı gittim geldim
Süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Banyoyu temizledim
Yemek yaptım
Sofra hazırladım
Toparlarım
Bulaşıkları yıkadım bittiiii
Ben doğrusunu okudum sen merak etmeAyy ne bozuk yazmışım mesajı disardaydim güneşten göremedim ekranı otomatik düzeltme mahvetmissenin hatrina okuyayım dedim hayrına çıkmış neyse o da güzel
Allah ferahlık versin canım, elbet bugünler de geçer. Eşinin yardım etmesi konusunda haklısın, net bir konuşma yapsan? Ev konusunda da Allah korumuş,geçmiş olsunBabam hasta canım. Eşime kızgınım bu aralar. Evde hiç yardımcı olmuyor. İş değişikliğim oldu. Acayip insanlar beni buldu. Ev alalım derken dolandırılıyorduk. Şimdi onlarla uğraşıyoruz bir yandan. Herşey üst üste gelince Hiçbişey yapasım gelmiyor artık. Ara ara motivasyon olsun diye clean with me videoları falan izlesemde hiç işş yapasım gelmiyor. Evi .. götürüyor. Bulaşıklar yığıldı. Çamaşırlar yığıldı. 5gün hiçbişeye dokunmadığım oluyor. Hiç bişey yapmak içimden gelmiyor. Kk ya da fazla bakmıyorum artık. Tv açıp önünde oturuyorum. Seyretmiyorum da aslında. İşe de zorla gidiyorum sanki.. Uzun zamanddır bu kadar daralmamıştım. Çocuklarda olmasa hayat hiç çekilmeyecek..
EkledimBen katılırım
Hıı süte aylardır böyle sanki, hep bahaneSite yeni düzeldi yeni.
Herkes aynı saatte de uyumaz canım o yüzden o mümkün olmayabilirÇok güzel olur. Saati de belli olsun
Taşınma bence çok güzel bir fırsat, fazla eşya elden çıkar, her şey tertemiz yerleştirilir yeni eveEvet bugün çamaşır yıkadım. Evleri topladım. Süpürdüm. Çok mutlu oldum.
Mutfağı daha toparlayamadım. Çok dağınık şuanda. Ayrıca toparlanmak da gerek.. İnşaAllah taşınacağım. Ama eriniyorum. Nakliyat kapıya gelince toplarım artık .
Kitap okuma fikrine bayıldım. Destekliyorum. Ama 10 sayfa bana fazla gelir. Malum çocuklar kitabı parçalamaya başlar.
Canım çekti gerçektenBugün ebeveyn banyosunu da ilk önce çifle sonra çamaşır suyuyla iyice bir firçaladim kızlar döne dönecanınız çeksin diye yazıyom
Ellerine sağlıkEveet Banyo wc temizledim
Renklileri yıkadım astım, kullanmadığım balkonu da kullanmaya açıyorum artık çamaşırları ipe asicam baya kolaylık oldu
Yatak odası tozunu aldım 1-2 çekmece ve dolaptaki bir bölümü düzenledim. Yatak örtüsünü yıkadım. daha aynalar silinecek süpürülecek yerler silinecek bugün bitirirdim ama 2 saat boyunca yatağın üstünde uyumuşum çocuklarla. halbuki o saatte biterdi çoktan. Gardlop ve çekmece içlerini de odak noktası olduğunda yaparım zaten o yüzden şimdi girişmiycem.
Ayakkabılığı temizledim
Şuan yemek yedik mutfak bulaşık dolu önce sofrayı toplayıp makineyi boşaltıcam ve mutfağı temizleyicem. Ama hâla çay kurabiye keyfindeyim
Süper, bu güzel bir adım, buraya da yaz yaptıkça bizde destek olalımNego ayakkabılık yerine tost makinasını temizledim bu ne Yaman çelişki hayatın akışına bu kadar derstim
bu gün dişe dokunur bir iş yapamadım.
haftaya büyük bir temizliğe girişeceğim bu sefer tek başıma yapmak İstiyorum bakalım nereye kadar dayanacağım
kitap fikrine de katlıyorum
Ellerine sağlık, görmek istediğim mesajlar bunlar*Nevresimler yıkanmıştı. Katladım kaldırdım.
*çocukların 1 çamaşır kıyafetini yerleştirdim.
*2makine çamaşır attım makineye. 1ini yerleştirdim
*bulaşık makinesini boşalttım
*buzdolabını biraz düzenledim.
*çocukları parka çıkardım
*pazara gittim geldim
*yemek hazırlayıp masayı topladım
*çöpler atıldı
Hiçbirşey yapmadım sanıyordum. Yapmışım meğer..
çamaşırları bugün halledersem iyi olacak. Kitap okuyacağım Şimdi. akşamki kitabıma erken başlayacağım.
Eline sağlık canım, maşaallah sık sık halı yıkıyorsunSabah 6 da kalktim.
Kahvaltı hazırladım.
Akşam yemeğini hazırladım.
Bulaşıkları makinaya yerleştirdim ve yıkandı.
Gece serdiğim çamaşırları toplayıp katladim.
Kızları kursa götürdüm.
Bebeğimi parka götürdüm, 2 saat.
Balkonu topladım, birazdan yıkayacağım, belki 1 tanede halı yıkarım.
Bebeğimi uyuttum ve çay keyfi yapıyorum.
Takıntı haline geldi canım bende..Eline sağlık canım, maşaallah sık sık halı yıkıyorsun
Ellerine sağlık
Ben doğrusunu okudum sen merak etme
Allah ferahlık versin canım, elbet bugünler de geçer. Eşinin yardım etmesi konusunda haklısın, net bir konuşma yapsan? Ev konusunda da Allah korumuş,geçmiş olsun
Ekledim
Hıı süte aylardır böyle sanki, hep bahane
Herkes aynı saatte de uyumaz canım o yüzden o mümkün olmayabilir
Taşınma bence çok güzel bir fırsat, fazla eşya elden çıkar, her şey tertemiz yerleştirilir yeni eve
Canım çekti gerçekten
Ellerine sağlık
Süper, bu güzel bir adım, buraya da yaz yaptıkça bizde destek olalım
Ellerine sağlık, görmek istediğim mesajlar bunlar
Eline sağlık canım, maşaallah sık sık halı yıkıyorsun
Babam hasta canım. Eşime kızgınım bu aralar. Evde hiç yardımcı olmuyor. İş değişikliğim oldu. Acayip insanlar beni buldu. Ev alalım derken dolandırılıyorduk. Şimdi onlarla uğraşıyoruz bir yandan. Herşey üst üste gelince Hiçbişey yapasım gelmiyor artık. Ara ara motivasyon olsun diye clean with me videoları falan izlesemde hiç işş yapasım gelmiyor. Evi .. götürüyor. Bulaşıklar yığıldı. Çamaşırlar yığıldı. 5gün hiçbişeye dokunmadığım oluyor. Hiç bişey yapmak içimden gelmiyor. Kk ya da fazla bakmıyorum artık. Tv açıp önünde oturuyorum. Seyretmiyorum da aslında. İşe de zorla gidiyorum sanki.. Uzun zamanddır bu kadar daralmamıştım. Çocuklarda olmasa hayat hiç çekilmeyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?