Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bak gene ortadakileri topluyomuş o da bişey

o güzel pozitiflikler güzel atlara binip gittiler tosia
negatifin dibine enerjsiziligin nirvanasina kaldik

bi uyusam duzelecem de uyuyamadim

Eşin yok mu dinlensen biraz yaa?
Kreşe başlamak da etkiledi sanırım oğlunu alışır ama bence birkaç güne.

Bak gene ortadakileri topluyomuş o da bişey
Bi zahmet onu da yapsın yani. Neyse bugün kahvaltıyı da hazırlayıp toplattirdim simdi soylemezsem allahin gucune gider :))

Kocasıyla havasını attı valla kadın benimki de banyoya geçince canıım havluu diye bağırsın anca

Kocasıyla havasını attı valla kadın benimki de banyoya geçince canıım havluu diye bağırsın anca

Hahahah ne havası yaa o karşılıksız iş yapmaz, allah bilir bugün maç mı var ne varsa?
Bir de dün akşam ufak çaplı bir cinnet geçirdim annesinin yanında, o da işe yaramış olabilir biraz

Hiiiç ay bu ne şunlar kalmış diye söylenme öyle durumlarda, eline sağlık, koltuğun arkasındakileri görmedin sanırım, hep oralara atıyor de, sakince al.
Bir dahakine orayı da toplar
Bence de etrafıma domestostan çember çizmeliydin bunlar hep başıboş bırakılmaktan işte söyleyin belediyeye gelip alsın beni
A ha ha sus kız çatlak seni alacak belediyenin alnını karışlarım

Hahahah ne havası yaa o karşılıksız iş yapmaz, allah bilir bugün maç mı var ne varsa?
Bir de dün akşam ufak çaplı bir cinnet geçirdim annesinin yanında, o da işe yaramış olabilir biraz
Detayları alalım lütfen

Şirret gelin uuuu nasıl da pıstırmış oğlumu demiştir kesin kv

Canım acaba kreste özlüyor mu seni?
O yüzden mi oyle oldu. Yoktu hiç oyle bir huyu

vardı da ben babasına sutluyodum bide telefon az da olsa cekiyodu baska yerlerde. şimdi kış geldi ya telefon cekmiyo salondan başka yerde. o da hep kendi odasında oynamak istiyo. rehin aliyo beni

1 1mirac pazartesi sabah hemen sağlık ocağına gidip kan veriyorsun. İhmal yok.
Meyveni, sebzeni düzenli tüket.
He gün yaptığın işleri yazmanı bekliyorum
Seve seve yazarim canim zaten 3 gün yazamadım ev aldı başını gitti,iyiki bura var iyiki varsınız yazdıkca okudukça iş yapasım geliyoo pazartesi veya salı oğluşu da hastaneye götürücem ordan da tahlil yaptırırım kesinlikle

Detayları alalım lütfen
Canım dedim ya temizlik yapacağım diye, malzemeler eksikti kızı babaannesine bırakıp alışverişe çıktık. Geri dönüşte baktım mırın kırın etti dışarı çıktı, nereye gittiğini söylemedi, aradım cevap da vermedi. Meğer berbere gitmiş ama tabi berber olayını öğrenmeden önce baya bi haşladım, annesi de benle beraber haşladı
Şirret gelin uuuu nasıl da pıstırmış oğlumu demiştir kesin kv

Hahahahah yok canım kv de benden yana, o da aynı şekilde tepkisini koydu

Neler yaptın minimal yaşama geçmek için
Kizimin esimin ve benim giymedigimiz saglam ne kadar kiyafet varsa verdik ihtiyaci olana. Simdi ayakkabilari da verecegim. Ayagimda sorun cikti. Doktor topukluyu ve duz taban ayakkabilari yasakladi. Sadece ortopedik giyebilecegim omur boyu. O bahaneyle aldigim yepyeni ayakkabilarimi da burdaki uni. ogrencilerine vermeyi dusunuyorum. Hepsi daha cok yeni. Ustunde kir bile yok
Once bunlardan basladik. Sira insallah esyalara gelecek. Kizima aldigimiz salincaktir,yurutectir, kucuk besiktir falan bunlari da vermek istiyorum ihtiyaci olana. 2. Cocuga Allah kerim. Durumum iyi sukur alirim yine. Evde koyacak yer bulamiyorum.
Bir de evde iki masamiz var mesela. Biri mutfakta biri salonda. Mutfaktakini de satacagim. Hatta ileri gidersek oturma grubumu bile satmayi dusunuyorum. Bir oda yetiyor sonucta. Fazladan oda temizliyorum. Bunaldim.
Aklima gelenler bunlar. Yeni basladik bakalim. Insallah istikrarli olurum

İyiyim canım sen nasılsın
Ben bir Cumartesi klasiği gezmelerdeyim. Dün akşam evi biraz toparladım süpürdüm. 1 posta çamaşır yıkadım. Bu akşam ya da yarın kaldığım yerden devam ederim.
Bugün benim cennet kuşumun doğum günü. 2 yaşında olacaktı.

Aynı beni gördüm sende. Bende yavaş yavaş ne varsa boşaaltmıştım evi. ayağın için geçmiş olsun

İşbirlikçi kaynana en sevdiğim
Kaynana dediğin kafa dengi olcek

İşbirlikçi kaynana en sevdiğim
Kaynana dediğin kafa dengi olcek

Kaynanama dün dedimki buraya gelince huyu değişiyor, yanlış anlama anne sizinle ilgisi yok ama havalara giriyor.
Ben farkındayım sen merak etme, haklısın dedi.
Akşam eşim oraya gidip maç izleyecekti babasıyla, annesi dedi ki otur hanımının yanında evinde izle. Kızı yalnız bırakmayacaksın
Hanım ağa gibidir benim canım kv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…