Bak gene ortadakileri topluyomuş o da bişeyAz önce eşime dedim ki ben kızı uyuturken oturma odasındaki oyuncakları topla
Bön bön baktı suratıma gitti
Güya toplamış bir görsen sadece ortada görünenleri almış, koltuğun altındakiler duruyor oylece
Ölür müsün öldürür müsün
o güzel pozitiflikler güzel atlara binip gittiler tosia
negatifin dibine enerjsiziligin nirvanasina kaldik
bi uyusam duzelecem de uyuyamadim
Bi zahmet onu da yapsın yani. Neyse bugün kahvaltıyı da hazırlayıp toplattirdimBak gene ortadakileri topluyomuş o da bişey
Allah korusun.Kızıcam işte, sen kendine gelene kadar
Ben ölüyüm istersen, biliyorsun dimi halimi
Kocasıyla havasını attı valla kadınEşin yok mu dinlensen biraz yaa?
Kreşe başlamak da etkiledi sanırım oğlunualışır ama bence birkaç güne.
Bi zahmet onu da yapsın yani. Neyse bugün kahvaltıyı da hazırlayıp toplattirdimsimdi soylemezsem allahin gucune gider :))
Kocasıyla havasını attı valla kadınbenimki de banyoya geçince canıım havluu diye bağırsın anca
Hiiiç ay bu ne şunlar kalmış diye söylenme öyle durumlarda, eline sağlık, koltuğun arkasındakileri görmedin sanırım, hep oralara atıyor de, sakince al.Az önce eşime dedim ki ben kızı uyuturken oturma odasındaki oyuncakları topla
Bön bön baktı suratıma gitti
Güya toplamış bir görsen sadece ortada görünenleri almış, koltuğun altındakiler duruyor oylece
Ölür müsün öldürür müsün
A ha ha sus kız çatlakBence de etrafıma domestostan çember çizmeliydin bunlar hep başıboş bırakılmaktan iştesöyleyin belediyeye gelip alsın beni
Detayları alalım lütfenHahahah ne havası yaa o karşılıksız iş yapmaz, allah bilir bugün maç mı var ne varsa?
Bir de dün akşam ufak çaplı bir cinnet geçirdim annesinin yanında, o da işe yaramış olabilir biraz
Şirret gelin uuuu nasıl da pıstırmış oğlumu demiştir kesin kvHahahah ne havası yaa o karşılıksız iş yapmaz, allah bilir bugün maç mı var ne varsa?
Bir de dün akşam ufak çaplı bir cinnet geçirdim annesinin yanında, o da işe yaramış olabilir biraz
Canım acaba kreste özlüyor mu seni?
O yüzden mi oyle oldu. Yoktu hiç oyle bir huyu
Seve seve yazarim canim zaten 3 gün yazamadım ev aldı başını gitti,iyiki bura var iyiki varsınız yazdıkca okudukça iş yapasım geliyoo
Evetttt katiliyorm yatak odasi olabilirYatak odası mı olsa negom?
Kış geliyor ya, dolap içleri filan düzenlenir hem
Canım dedim ya temizlik yapacağım diye, malzemeler eksikti kızı babaannesine bırakıp alışverişe çıktık. Geri dönüşte baktım mırın kırın etti dışarı çıktı, nereye gittiğini söylemedi, aradım cevap da vermedi. Meğer berbere gitmişDetayları alalım lütfen
Şirret gelin uuuu nasıl da pıstırmış oğlumu demiştir kesin kv
Kizimin esimin ve benim giymedigimiz saglam ne kadar kiyafet varsa verdik ihtiyaci olana. Simdi ayakkabilari da verecegim. Ayagimda sorun cikti. Doktor topukluyu ve duz taban ayakkabilari yasakladi. Sadece ortopedik giyebilecegim omur boyu. O bahaneyle aldigim yepyeni ayakkabilarimi da burdaki uni. ogrencilerine vermeyi dusunuyorum. Hepsi daha cok yeni. Ustunde kir bile yokNeler yaptın minimal yaşama geçmek için
geçmiş olsunHoş buldumbiraz gezme, sonra çocuklar hasta oldu onların çayı, çorbası bakımı ilacı nazı derken, geçti günler
Hoşgeldin Negohatun keşke okuyabilen yaş ama gözüm uykuda oluyor bugün senin hayrın için deneyecegimHer akşam yatmadan önce en az 10 sayfa kitap okumaya kimler var peki?
@malii
@yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@Hannaz
@terliksi06
@Malikmerve
Aynı beni gördüm sende. Bende yavaş yavaş ne varsa boşaaltmıştım evi.Kizimin esimin ve benim giymedigimiz saglam ne kadar kiyafet varsa verdik ihtiyaci olana. Simdi ayakkabilari da verecegim. Ayagimda sorun cikti. Doktor topukluyu ve duz taban ayakkabilari yasakladi. Sadece ortopedik giyebilecegim omur boyu. O bahaneyle aldigim yepyeni ayakkabilarimi da burdaki uni. ogrencilerine vermeyi dusunuyorum. Hepsi daha cok yeni. Ustunde kir bile yok
Once bunlardan basladik. Sira insallah esyalara gelecek. Kizima aldigimiz salincaktir,yurutectir, kucuk besiktir falan bunlari da vermek istiyorum ihtiyaci olana. 2. Cocuga Allah kerim. Durumum iyi sukur alirim yine. Evde koyacak yer bulamiyorum.
Bir de evde iki masamiz var mesela. Biri mutfakta biri salonda. Mutfaktakini de satacagim. Hatta ileri gidersek oturma grubumu bile satmayi dusunuyorum. Bir oda yetiyor sonucta. Fazladan oda temizliyorum. Bunaldim.
Aklima gelenler bunlar. Yeni basladik bakalim. Insallah istikrarli olurum
İşbirlikçi kaynana en sevdiğimCanım dedim ya temizlik yapacağım diye, malzemeler eksikti kızı babaannesine bırakıp alışverişe çıktık. Geri dönüşte baktım mırın kırın etti dışarı çıktı, nereye gittiğini söylemedi, aradım cevap da vermedi. Meğer berbere gitmişama tabi berber olayını öğrenmeden önce baya bi haşladım, annesi de benle beraber haşladı
Hahahahah yok canım kv de benden yana, o da aynı şekilde tepkisini koydu
İşbirlikçi kaynana en sevdiğim
Kaynana dediğin kafa dengi olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?