Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kesinlikle. Ben de su an senden cesaret aldim. Satacagim orta sehpami, oturma grubumu falan. Sadece az para verirler uzulurum. Ben iki sene once oturma grubuma 6bin 500 lira para verdim. Onu da zar zor indirterek yani. Ona yaniyorum sadece. Keske hic almasaydim

Benim kizin da bi oyun citi var. Oraya kucuk bir alan kurdum. Sadece oynamayi sevdigi oyuncaklari koydum icinde. Digerlerini temizleyip pazartesis sinifima goturecegim. Bebek ,top ,araba falan var. Bari ordaki cocuklarim oynasin. Bu yuzune bakmiyo
Ihriyac listesini hic beceremiyorum. Birkac kere denedim. Mutlaka liste disina cikiyorum O yuzden 2 seferdir liste yapip esimi tek gonderiyorum. Kârdayiz cunku adam mutlaka biseyler almayi unutuyor

Nego odev tamam. Yarin misafirim var. 3 posta camasir yikandi. Astim hepsini. Evi topladim bir guzel. Mutfagi pakladim. Banyomu tuvaletimi yikadim. Sadece supurup silmek kaldi. Onu da sabah yapacagim. Malum gec oldu millet gece gece kufur etmesin

Bi herif var çekyatın üstünde dağınıklık olarak ,istiyosan onu da atim çöpe hemen
Yaa sabah sabah kahkaha attım
Çok geçmiş olsun, ah Bonus ah görüyorsun değil mi Bonus
Tek ayak cezası vericem kötü ekliyorsun arkadaşlarını
Harikasın hep böyle olursan düzenli bir evin olur daha az yorulursun
Bence mantıklı versin parasını madem
baya toparladım ama iş çok yine
Eline sağlık canım
Evi toplamak yerinde olmayan eşyaları yerlerine koymaksa çoğu yerinde değil. Bitmez bu iş.evi yarın toplamaya çalışırım artık. En iyisi kitap okuyup uyumak.
A ha ha tamam olsun artık bir kaç güne eski haline gelir ev
Nego bu günün ödevi
tamam bu gün hep ev topladım ya
öğleden sonra misafirim vardi
akşam yemeğinedede hep topladım
halen topluyorum
Ellerine sağlık abla
Maşaallah süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…