Düzenli Evimiz & Hayatımız

utuden kaçamam artık bugün yapayim bari
ben de kurt çocukları izlicem insallah akşam:) hatta ütü yaparken izleyim.

bugün hayatımın ilk veli toplantısına katıldım çok değişik bi duyguymus. gözlerimden uyku fışkırıyo ama uyumicam.
kahve yapıp rahat rahat icicem.

akşam yatmadan çocuğun odasını ve salonu toplayip yatmıştım. bugün evi süpürüp silip mutfağı paklayim :) yemek yapayim.
oğlan uyanınca parka götürcem:) çıkmışken biseyler alırım yemeklik.
yemegi hazır olanlar ya da ne yapacağı belli olanlar el yardim

Günaydın.
Güzel film nego ben beğenmiştim.
Başına baktım ama yarım kaldı, içim burkuldu ilk sahnelerde, Türkçe dublaj bulamadım hep alt yazılı var ya
Tamamen unutmuşum kızlar. Buraya baktığımda saat 4 dü. Çok geçti. İnşallah unutmam artık
Tamam canım sorun değil
Gunaydin canlar bugün ütü yapmam lazım iyi oldu Negohatun

ütü bol ne var ki çocukların okul giysileri ütülenecek
Yani bir pazar klasiği okul kıyafetleri ütüleme, çocuklara banyo
Bugün ütü günüm zaten. Pilastik çekmecesinin silinmesi gerekiyordu iyi oldu. Ekstradan kaşık çatalları parlatacağım. Bugünkü ödevler tam benlik olmuş..
Kaşık çatal partlatmak için özel bir yöntemin var mı?
A ha ha o toplantılar
Kolay gelsin canım, benim yemekler var, zeytinyağlı sarma, ayran çorbası, etli patlıcan, pilav, bisküvili pasta, dolap dolu

Çamaşır deterjanıyla kaynatıyorum. 1 kez duruladıktan sonra deterjan kalıntısı kalmasın diye sirkeli suyla kaynatıyorum. En son tekrar durulama yapıyorum. Bazen çamaşır suyuyla yapıyorum. Fakat o kayganlığı giderene kadar tonlarca su harcıyorum.

yemekler bitene kadar misafirliğe gelebilir miyim o ne güzel yemekler öyle nego beee icim gitti
ben de hünkar beğendi falan mi yapsam diyodum. ama bisküvili pasta kesim yapayim zaten regl oldum tatlıya ihtiyacim var
çok güzel fikir oldu vallahi yemekler

Plastik dolabı,elim değmişken tencere dolabı temizledim. 4 tane tencere cifledim. Birazdan ütüye basliycam.

Tamam canım sağol, bende deterjanla kaynatıyorum bazen sirke karbonat falan.
A ha ha gel tabi ya bende hünkar beğendi çok severim
Bugun izinli olam ben nego Misafirim gelecek demistim. Ikramlik hazirlayacagim onlara.
Tabi ki canım kolay gelsin
Plastik dolabı,elim değmişken tencere dolabı temizledim. 4 tane tencere cifledim. Birazdan ütüye basliycam.
Eline sağlık canım

Tamam canım sağol, bende deterjanla kaynatıyorum bazen sirke karbonat falan.

A ha ha gel tabi ❤ ya bende hünkar beğendi çok severim

Tabi ki canım kolay gelsin

Eline sağlık canım

güzel olduğunuz kadar misafirperversiniz de küçük hanım

o zaman ben bugün bi hünkar beğendi yapiyim belki güzel olur

güzel olduğunuz kadar misafirperversiniz de küçük hanım

o zaman ben bugün bi hünkar beğendi yapiyim belki güzel olur
Olur tabi ya olmaz mı yaparsın da
Senin gibi misafir baş üstüne

Bugün de mutfağı eski haline getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…