Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok üzüldüm canım, Rabbim esirgesin. Çok geçmiş olsun
Sağol canım hepimizi ins.Allah razı olsun.Annemle konuştum az önce yatağın yanına düşmüş korneşi delmiş.Babamı sordum sinirlenmesin gitmesin diye bunlar laftan anlamaz insanlar kur-an okuyor dedi annem bu dualar bizleri koruyor zaten.Ben oradaykende silah sesleri geliyordu gecede duydum 1 gibiydi.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim korusun. Bir an önce kurtulursunuz inşallah

Oyy kuzum yaklaşık 6 sene falan önce aynı şey başımıza geldi. Teyzemin evimdeyim, teyzem arkadaşları ile çıkmıştı. Ben tek oturuyordum, birden pencereden kurşun girdi üstümden tam, koltukta yatıyordum Allahtan. Nasıl korktuğumu anlatamam sana. Sonra polisler geldi kurşunu aradılar falan ama sonuç çıkmadı daha sonra, travması kaldı bende, camın önüne direk oturmam nerede oturuyorsun?

Geçmiş olsun sanada aynen canım travma kalıyor.Adana da oturuyorum.

Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. Bir daha yaşamayın inşallah

Bugün yaptıklarım;
Sabah kahvaltıdan sonra oğlanı eğitime götürdüm. Öğleye kadar orda bekledim biraz kitap okudum.
Öğlen eve geçtim.
Dip köşe tüm ev toplandı.
Neyse neyse tam dip köşe de olmayabilir
yorganları koyduğum dolabı topladım
Halılar yıkamadan geldi onları serdim
Bakliyatlari elden geçirdim.
Yemek yaptım
Oğlanı uyuttum.
Mutfakta bir iki bulaşık kaldı

Kızlar mutfağı toparladım.Makineyi boşalttım kirlileri dizdim.Bi azimle bütün dolap kapaklarını da yağ çözle sildim.Ocağı da sildim.Tezgahı çamaşır suyuyla ovdum duruladım içim rahatladı resmen. Bi posta çamaşır katladım.Dolabı silip yerleştirdim.Buzdolabını silip pazardan alınanları yerleştirdim.Mutfak dolaplarının bikaç rafını düzenledim.Son kullanma tarihi biten ilaçlarıda attım.Yağ şişelerinin kavonozları dıştan köpürtüp yıkadım, yerleştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…