- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Sağol canım hepimizi ins.Allah razı olsun.Annemle konuştum az önce yatağın yanına düşmüş korneşi delmiş.Babamı sordum sinirlenmesin gitmesin diye bunlar laftan anlamaz insanlar kur-an okuyor dedi annem bu dualar bizleri koruyor zaten.Ben oradaykende silah sesleri geliyordu gecede duydum 1 gibiydi.Çok üzüldüm canım, Rabbim esirgesin. Çok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim korusun. Bir an önce kurtulursunuz inşallahSağol canım hepimizi ins.Allah razı olsun.Annemle konuştum az önce yatağın yanına düşmüş korneşi delmiş.Babamı sordum sinirlenmesin gitmesin diye bunlar laftan anlamaz insanlar kur-an okuyor dedi annem bu dualar bizleri koruyor zaten.Ben oradaykende silah sesleri geliyordu gecede duydum 1 gibiydi.
18 şubatta attığın çay resmini mi bulup attın gardaş. Azmine hayran kaldımNegoyla kibarlıklarımız yarışmaz mı ?@Bonus
Kız çok kolay şu büyüteçe tıklayıp bu konuda diyorsun nicke ucansupurge aranacak kelimeye al çay yazıyorsun ara diyorsun direkt çıkıyor18 şubatta attığın çay resmini mi bulup attın gardaş. Azmine hayran kaldım
Oyy kuzum yaklaşık 6 sene falan önce aynı şey başımıza geldi. Teyzemin evimdeyim, teyzem arkadaşları ile çıkmıştı. Ben tek oturuyordum, birden pencereden kurşun girdi üstümden tam, koltukta yatıyordum Allahtan. Nasıl korktuğumu anlatamam sana. Sonra polisler geldi kurşunu aradılar falan ama sonuç çıkmadı daha sonra, travması kaldı bende, camın önüne direk oturmamNe habersiniz kızlarben yemekleri yaptım eşimi bekliyoruz. Şuan biraz stresliyim annemgilin evine kurşun isabet etmiş.Kurşun sobanın yanına düşmüş babam hep orada oturur. Dün gece oradaydık bi tuhaf oldum.Allah ım korusun babam,serseri tiplerle konuşmaya gidecekmiş.Off kızlar yazamadığım şeyler var.Çatışmalar oluyor gece yarılarında artık alıştık ama nasıl bir yer burası diyorum.Çok kızgınım gözümüzün önünde neler dönüyor,gördük kesinlikle karışılmıyor mahalleye müdahele edilmiyor emniyet bakıp gidiyor,zıvanadan çıkmış millet.Çocuğumu okula götürdüğüm yolda her köşe başında bile neler dönüyor. Allah herkese bir kapı açsın ama ben bu mahalleden çıkmak istiyorum Rabbim nasip eder inş.tek umut bu.
amin canım inş. sağol :)Canım çok geçmiş olsun. Rabbim korusun. Bir an önce kurtulursunuz inşallah
LanKız çok kolay şu büyüteçe tıklayıp bu konuda diyorsun nicke ucansupurge aranacak kelimeye al çay yazıyorsun ara diyorsun direkt çıkıyor
Eki Görüntüle 3017726 Eki Görüntüle 3017727
Geçmiş olsun sanada aynen canım travma kalıyor.Oyy kuzum yaklaşık 6 sene falan önce aynı şey başımıza geldi. Teyzemin evimdeyim, teyzem arkadaşları ile çıkmıştı. Ben tek oturuyordum, birden pencereden kurşun girdi üstümden tam, koltukta yatıyordum Allahtan. Nasıl korktuğumu anlatamam sana. Sonra polisler geldi kurşunu aradılar falan ama sonuç çıkmadı daha sonra, travması kaldı bende, camın önüne direk oturmamnerede oturuyorsun?
Adi conolarGeçmiş olsun sanada aynen canım travma kalıyor.Adana da oturuyorum.
Teyonun etiketleyemediği mesajı nasıl buldum sanıyorsunLan
Öldürdün artık nabzımı yoklama
Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. Bir daha yaşamayın inşallahNe habersiniz kızlarben yemekleri yaptım eşimi bekliyoruz. Şuan biraz stresliyim annemgilin evine kurşun isabet etmiş.Kurşun sobanın yanına düşmüş babam hep orada oturur. Dün gece oradaydık bi tuhaf oldum.Allah ım korusun babam,serseri tiplerle konuşmaya gidecekmiş.Off kızlar yazamadığım şeyler var.Çatışmalar oluyor gece yarılarında artık alıştık ama nasıl bir yer burası diyorum.Çok kızgınım gözümüzün önünde neler dönüyor,gördük kesinlikle karışılmıyor mahalleye müdahele edilmiyor emniyet bakıp gidiyor,zıvanadan çıkmış millet.Çocuğumu okula götürdüğüm yolda her köşe başında bile neler dönüyor. Allah herkese bir kapı açsın ama ben bu mahalleden çıkmak istiyorum Rabbim nasip eder inş.tek umut bu.
Sağol canım öyle valla Rabbim koruyor.Hepinizden Allah razı olsun kızlarAllah korumuş. Çok geçmiş olsun. Bir daha yaşamayın inşallah
Gebelik grubuna yazacağım mesajı buraya atmış olmamRahim bölgemde doğru ağrı ve arada batmalar oluyor, hadi bebem totona kuvvet, tutun gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?