Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne habersiniz kızlar ben yemekleri yaptım eşimi bekliyoruz. Şuan biraz stresliyim annemgilin evine kurşun isabet etmiş.Kurşun sobanın yanına düşmüş babam hep orada oturur.Dün gece oradaydık bi tuhaf oldum.Allah ım korusun babam,serseri tiplerle konuşmaya gidecekmiş.Off kızlar yazamadığım şeyler var.Çatışmalar oluyor gece yarılarında artık alıştık ama nasıl bir yer burası diyorum.Çok kızgınım gözümüzün önünde neler dönüyor,gördük kesinlikle karışılmıyor mahalleye müdahele edilmiyor emniyet bakıp gidiyor,zıvanadan çıkmış millet.Çocuğumu okula götürdüğüm yolda her köşe başında bile neler dönüyor. Allah herkese bir kapı açsın ama ben bu mahalleden çıkmak istiyorum Rabbim nasip eder inş.tek umut bu.

Aaa mahalle arasinda olana bak gecmis olsun yasanmasin bidaha inşallah

Allah esirgesin bir an önce kurtulursunuz inşa

Neyi var kibarlığımızın ayol
Bonus gülüyor
Ay gelmiş geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış bu yüzden büyük şehirlerde yaşamak istemiyorum

Yaaa nasıl ilerliyor süreçleri sevindim
Benim 2 yaşında bir oğlum var onunla biraz zor oluyor ama yavaş da olsa çalışıyorum. Kpss için ayrı bir topikte çalışmaları paylaşıyoruz dilersen oraya da katıl :)

Benim 2 yaşında bir oğlum var onunla biraz zor oluyor ama yavaş da olsa çalışıyorum. Kpss için ayrı bir topikte çalışmaları paylaşıyoruz dilersen oraya da katıl :)
Olur hangi topik link atarsan geleyim

Tabi 32 yaşindayim 1 buçuk yıllık evliyiz. Çocuğum yok..Kpss hazırlanıyorum..Ev temizliği ve düzeni konusunda da biraz hassasım
Allah yardimcimiz olsun
Burada kpss ye hazırlanan iki arkadaş daha var golgefeslegeni Saricivcivcikcik
Severim o hassasiyeti

Yaaa nasıl ilerliyor süreçleri sevindim
Süreç cok stresli ilerliyo su ara bende.. zaman azaldikca stres artiyo tabi. Deneme+genel tekrarlara agirlik verdim bu ara.
Siz nasil ilerliyosunuz?

Kızlar yeni covit kararları alınmış
Açık alanlarda maske kaldırılmış
Okulda sınıf kapatma kaldırıldı (hiç olmadıki )
Hes kodu uygulaması kaldırılmış
Kapalı alan kalapalıklı yerler ötübüs sıra beklenen Yerlede maske zorunlu (bu kadar gevşersek bence o alanlarda da kalkar )

Son düzenleme:
Çok üzüldüm canım, Rabbim esirgesin. Çok geçmiş olsun

Bonus gülüyor

Ay gelmiş geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış bu yüzden büyük şehirlerde yaşamak istemiyorum
Sağol canım, çok haklısın büyük şehirlerde yaşanmıyor.Haberlerde hergün bikaç olaylarla Adana muhakkak vardır istisnasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…