Neyi var kibarlığımızın ayolNegoyla kibarlıklarımız yarışmaz mı ?@Bonus
Sagol negom ❤Geçmiş olsun canım
Aaa mahalle arasinda olana bakNe habersiniz kızlarben yemekleri yaptım eşimi bekliyoruz. Şuan biraz stresliyim annemgilin evine kurşun isabet etmiş.Kurşun sobanın yanına düşmüş babam hep orada oturur. Dün gece oradaydık bi tuhaf oldum.Allah ım korusun babam,serseri tiplerle konuşmaya gidecekmiş.Off kızlar yazamadığım şeyler var.Çatışmalar oluyor gece yarılarında artık alıştık ama nasıl bir yer burası diyorum.Çok kızgınım gözümüzün önünde neler dönüyor,gördük kesinlikle karışılmıyor mahalleye müdahele edilmiyor emniyet bakıp gidiyor,zıvanadan çıkmış millet.Çocuğumu okula götürdüğüm yolda her köşe başında bile neler dönüyor. Allah herkese bir kapı açsın ama ben bu mahalleden çıkmak istiyorum Rabbim nasip eder inş.tek umut bu.
Allah esirgesin bir an önce kurtulursunuz inşaNe habersiniz kızlarben yemekleri yaptım eşimi bekliyoruz. Şuan biraz stresliyim annemgilin evine kurşun isabet etmiş.Kurşun sobanın yanına düşmüş babam hep orada oturur. Dün gece oradaydık bi tuhaf oldum.Allah ım korusun babam,serseri tiplerle konuşmaya gidecekmiş.Off kızlar yazamadığım şeyler var.Çatışmalar oluyor gece yarılarında artık alıştık ama nasıl bir yer burası diyorum.Çok kızgınım gözümüzün önünde neler dönüyor,gördük kesinlikle karışılmıyor mahalleye müdahele edilmiyor emniyet bakıp gidiyor,zıvanadan çıkmış millet.Çocuğumu okula götürdüğüm yolda her köşe başında bile neler dönüyor. Allah herkese bir kapı açsın ama ben bu mahalleden çıkmak istiyorum Rabbim nasip eder inş.tek umut bu.
Kendini tanıtır mısınKapılar Silindi
Elektrik prizleri silindi
Mutfak çamaşır suyundan geçti
Beyaz eşyalar silindi
WC, Banyo Temizlendi
Ders çalışıldı
Yemek yapıldı
Tabi 32 yaşindayim 1 buçuk yıllık evliyiz. Çocuğum yok..Kpss hazırlanıyorum..Ev temizliği ve düzeni konusunda da biraz hassasımKendini tanıtır mısın
Burada kpss ye hazırlanan iki arkadaş daha varTabi 32 yaşindayim 1 buçuk yıllık evliyiz. Çocuğum yok..Kpss hazırlanıyorum..Ev temizliği ve düzeni konusunda da biraz hassasım
Yaaa nasıl ilerliyor süreçleri sevindimBurada kpss ye hazırlanan iki arkadaş daha vargolgefeslegeni Saricivcivcikcik
Severim o hassasiyeti
Bonus gülüyorNeyi var kibarlığımızın ayol
Ay gelmiş geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış bu yüzden büyük şehirlerde yaşamak istemiyorumNe habersiniz kızlarben yemekleri yaptım eşimi bekliyoruz. Şuan biraz stresliyim annemgilin evine kurşun isabet etmiş.Kurşun sobanın yanına düşmüş babam hep orada oturur. Dün gece oradaydık bi tuhaf oldum.Allah ım korusun babam,serseri tiplerle konuşmaya gidecekmiş.Off kızlar yazamadığım şeyler var.Çatışmalar oluyor gece yarılarında artık alıştık ama nasıl bir yer burası diyorum.Çok kızgınım gözümüzün önünde neler dönüyor,gördük kesinlikle karışılmıyor mahalleye müdahele edilmiyor emniyet bakıp gidiyor,zıvanadan çıkmış millet.Çocuğumu okula götürdüğüm yolda her köşe başında bile neler dönüyor. Allah herkese bir kapı açsın ama ben bu mahalleden çıkmak istiyorum Rabbim nasip eder inş.tek umut bu.
Benim 2 yaşında bir oğlum var onunla biraz zor oluyor ama yavaş da olsa çalışıyorum. Kpss için ayrı bir topikte çalışmaları paylaşıyoruz dilersen oraya da katıl :)Yaaa nasıl ilerliyor süreçleri sevindim
Olur hangi topik link atarsan geleyimBenim 2 yaşında bir oğlum var onunla biraz zor oluyor ama yavaş da olsa çalışıyorum. Kpss için ayrı bir topikte çalışmaları paylaşıyoruz dilersen oraya da katıl :)
sagol canım,hergün böyle çukurun dizisini çekiyorlar biz harbisini yaşıyoruz.Tek fark biz dürüstçe masumca yaşıyoruz.Aaa mahalle arasinda olana bakgecmis olsun yasanmasin bidaha inşallah
Sağol amin Nego Allah razı olsun.Allah esirgesin bir an önce kurtulursunuz inşa
Allah yardimcimiz olsunTabi 32 yaşindayim 1 buçuk yıllık evliyiz. Çocuğum yok..Kpss hazırlanıyorum..Ev temizliği ve düzeni konusunda da biraz hassasım
Burada kpss ye hazırlanan iki arkadaş daha vargolgefeslegeni Saricivcivcikcik
Severim o hassasiyeti
Süreç cok stresli ilerliyo su ara bende.. zaman azaldikca stres artiyo tabi. Deneme+genel tekrarlara agirlik verdim bu ara.Yaaa nasıl ilerliyor süreçleri sevindim
Çok üzüldüm canım, Rabbim esirgesin. Çok geçmiş olsunNe habersiniz kızlarben yemekleri yaptım eşimi bekliyoruz. Şuan biraz stresliyim annemgilin evine kurşun isabet etmiş.Kurşun sobanın yanına düşmüş babam hep orada oturur. Dün gece oradaydık bi tuhaf oldum.Allah ım korusun babam,serseri tiplerle konuşmaya gidecekmiş.Off kızlar yazamadığım şeyler var.Çatışmalar oluyor gece yarılarında artık alıştık ama nasıl bir yer burası diyorum.Çok kızgınım gözümüzün önünde neler dönüyor,gördük kesinlikle karışılmıyor mahalleye müdahele edilmiyor emniyet bakıp gidiyor,zıvanadan çıkmış millet.Çocuğumu okula götürdüğüm yolda her köşe başında bile neler dönüyor. Allah herkese bir kapı açsın ama ben bu mahalleden çıkmak istiyorum Rabbim nasip eder inş.tek umut bu.
Sağol canım, çok haklısın büyük şehirlerde yaşanmıyor.Haberlerde hergün bikaç olaylarla Adana muhakkak vardır istisnasız.Bonus gülüyor
Ay gelmiş geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış bu yüzden büyük şehirlerde yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?