Temizlik yapmak zorunda mıyımIyyyyyyy zorunda mıyım zorunda mıyım acabaaa
Hayır temizlik suyu ne renk olacaktı acabaaaaa@mimesis in gaynanası benide darladı salonu silip siyah su çıkarasım var
Eşin yanında durur bunu kayınvaldene hissetirirse o da söylendiğiyle kalırAllah şaşırtmasın ama saygınlığımı bozmam hiç Efser. İşleri çirkinleştirmek karakterime ters. Ailem de öyle öğretmedi zaten. Eşim az önce geldi, sadece hissettiklerimi, düşüncelerimi, o işteyken aramızda geçenleri, lohusayken söylediklerini paylaşayacğım. Sonra da kapatacağım konuyu. Bir süre de görüşmeyip biraz daha mesafe koyup yoluma bakacağım işte.
Haşlanmış kara lahanala yapraklarım beni bekliyor anası iç yapsın sarsın diye
Vucut tozu döküyodurHayır temizlik suyu ne renk olacaktı acabaaaaaonunki saf beyazsa demek ki
Görmek istemediğim kişileri görmek zorunda mıyımTemizlik yapmak zorunda mıyım
Cezve şov yap diyosunbi kahve yap da bakışın beraber iyice tanıyın birbirinizi
Dut zorunda değilse heheyyy ben hiç değilimGörmek istemediğim kişileri görmek zorunda mıyım
Ve evet sen temizlik yapmak zorundasın
Hiç almayız ondanHaşlanmış kara lahanala yapraklarım beni bekliyor anası iç yapsın sarsın diye
Benim kayananamda öyle her boka karışırdı. Halın kirlenmiş çorabım grileşti. (Gelirken özeölikle beyaz çırap giyer) yok perden toz kokuyo .Hayır temizlik suyu ne renk olacaktı acabaaaaaonunki saf beyazsa demek ki
İkisine birden bayılırıngHiç almayız ondan
Düz lahana sarmam var dünden
Dut zorunda değilse heheyyy ben hiç değilim
Iyy ameleGelirken özeölikle beyaz çırap giyer)
He yap gözümüz şenlensinCezve şov yap diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?