Düzenli Evimiz & Hayatımız

Büyüktür, eşimin annesi, kırılmasın diye diye hep uyumlu olmaya çalışayım derken onların isteklerini yapmışım. Artık söz konusu olan kızım, bugün yaşanan da bana bir ders oldu. Kadın huzurdan rahatsızlık duyuyor onu anladım. Tavrımı koyup lafımı söyleyeceğim. Kırılırsa kırılsın bu saatten sonra.

Ben çöpe attım çöp arabası geldi götürdü sende çöpe at.
Kandilden kandile arıyom artık. Bak 20 gün oldu görmedim kendisini. Bu bir rekor
Çok iyi yapmışsın ben konuşmuyorum kadın yakama yapışıyor.Tepemde yaşıyor kendisi aramızda 10 metre mesafe var kaçamıyorum Dur geçen olayı anlatacağım oğlumla balkonda oturuyoruz başım ağrıyordu kızımda uyusun ses olmasın diye balkona çıktık.Oğlum büyük saksının dibini kazdı toprakla oynuyordu.Bende karışmadım öyle katı bi anne değilim yeter ki oynasın.Ertesi günden de oyun hamuru kuzeniyle oynamışlar kirliydi anlayacağın balkon.Yukardan sesleniyor oğluma T.e oyuncaklarını toplasa annen balkonu yıkasın.Oğlumda anne ne diyor deyince Teneffüs balkon çok kirli şuraları yıka bilmem neresinde yıkayınca da kir kalıyormuş orası dışarıdan kirli gözüküyormuş falan.Ben oğlum balkonu yıka diyor dedim ve güldüm içeri girdim.Sanane yanı benim balkonumdan ne zaman otursam yorum yapar.Oturmamızı istemiyor sanırım.Hem dışardan öyle söylenir mi komşular da duyuyor.

oooff allah sabrını artırsın. Ciddi anlamda çok zor yani

Tavrını koy canım yaşamış biri olarak söylüyorum tavrını alırsan uyumlu bir kaynana olmaya çalışır azıcık.Sen üzülme söylediklerinden evinin hanımı sensin bunu unutma çocuk sahibi bi kadınsın artık toy değilsin aklın gayet yerinde.Tartışmayi unut bunun için kendini hiç üzme.

Aynen en doğrusu bu canım. Belki bi çeker elini ayağını

Günaydın kızlar. Kaynana yönünden şanslı bir Teyo bırakıyorum buraya 7 yılda 3 kez ancak gelebildi evime. Biz de 2-3 ayda bir ancak gidiyoruz.
Günaydın canım..Ahh şansıma t.yim o şans bende olacaktı Teyocan. Sindirella bi gelin olmayı başaramadık

Kendi gözlemlerimi söyleyeyim siz kararınızı net söylerseniz belli bir süre tavır alacak siz eğilip bükülmezseniz o da kendi içinde bundan hoşlanmıyor diyecek ona göre adım atacak
Makesef yetiştirilme tarzımız biraz baskı olunca duygularımızı isteklerimizi net söyleyemiyoruz. O ayıp bu öyle söylenmez denildiği için içimize atıyoruz kendi isteklerinizi ve inandığınız şeyi karşınızdakı kişinin tavırlarını ölcerek net ve kibar bir şekilde söyleyin kendinizi asla suçlamayın bu ilerde büyük travalara sebep olur

Son düzenleme:
Günaydın canım..Ahh şansıma t.yim o şans bende olacaktı Teyocan. Sindirella bi gelin olmayı başaramadık
benim kayınvalidem gerçekten çok iyi. Çok mazlum, kendi halinde bir kadın. Kayınbabam çok baskılamış. Hala daha öyle. Bugüne kadar hiç incitici lafını, hareketini görmedim.

Sinsirella yazdım ama sindirella olmuş. Sinsirella gelin olmayı başaramadık.
Kuzu bizim ilçenin köyünde oturuyorlar. Şehirde evleri var ama gelmek istemiyorlar. Sadece bana değil görümcem 3 yıldır yeni eve taşındı, o arada doğum yaptı. Kayınvalidem daha evini görmemiş görümcemin

Ünlü ilişki uzmanı Efser hanım yine çok güzel konuştu. Tebrikler çok iyi yönlendiriyorsun bu konuda uzman ağızdan yazıyorsun hep saygılarr efenim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…