Büyüktür, eşimin annesi, kırılmasın diye diye hep uyumlu olmaya çalışayım derken onların isteklerini yapmışım. Artık söz konusu olan kızım, bugün yaşanan da bana bir ders oldu. Kadın huzurdan rahatsızlık duyuyor onu anladım. Tavrımı koyup lafımı söyleyeceğim. Kırılırsa kırılsın bu saatten sonra.mimesis ateşin düşmüşse iyileşme başlamış canım zamanla daha iyi olursun.
Kv konusunda kesinlikle uyarman gereken yerde alınır mı deme bişey olsa sen çekiceksin. Tavrın zaten güzel hiç bozma neye alınacak?
Hem hastaya yardıma neye gelir insan günlük iş için yemek yap bi süpür yeter perde yıkamak nedir?
Bi yerde tabaktan saç bile çıksa ev sahibine göstermeden almak lazım mahcup olmasın diye böyle öğrendim ben. Su siyahmış demek onunki beyaz mı oluyomuş
Güldürdün beni bonusmimesis in gaynanası benide darladı salonu silip siyah su çıkarasım var
Çok iyi yapmışsın ben konuşmuyorum kadın yakama yapışıyor.Tepemde yaşıyor kendisiBen çöpe attım çöp arabası geldi götürdüsende çöpe at.
Kandilden kandile arıyom artık. Bak 20 gün oldu görmedim kendisini. Bu bir rekor
Çok iyi yapmışsın ben konuşmuyorum kadın yakama yapışıyor.Tepemde yaşıyor kendisiaramızda 10 metre mesafe var kaçamıyorum Dur geçen olayı anlatacağım oğlumla balkonda oturuyoruz başım ağrıyordu kızımda uyusun ses olmasın diye balkona çıktık.Oğlum büyük saksının dibini kazdı toprakla oynuyordu.Bende karışmadım öyle katı bi anne değilim yeter ki oynasın.Ertesi günden de oyun hamuru kuzeniyle oynamışlar kirliydi anlayacağın balkon.Yukardan sesleniyor oğluma T.e oyuncaklarını toplasa annen balkonu yıkasın.Oğlumda anne ne diyor deyince Teneffüs balkon çok kirli şuraları yıka bilmem neresinde yıkayınca da kir kalıyormuş orası dışarıdan kirli gözüküyormuş falan.Ben oğlum balkonu yıka diyor dedim ve güldüm içeri girdim.Sanane yanı benim balkonumdan ne zaman otursam yorum yapar.Oturmamızı istemiyor sanırım.Hem dışardan öyle söylenir mi komşular da duyuyor.
Tavrını koy canım yaşamış biri olarak söylüyorum tavrını alırsan uyumlu bir kaynana olmaya çalışır azıcık.Sen üzülme söylediklerinden evinin hanımı sensin bunu unutma çocuk sahibi bi kadınsın artık toy değilsin aklın gayet yerinde.Tartışmayi unut bunun için kendini hiç üzme.Büyüktür, eşimin annesi, kırılmasın diye diye hep uyumlu olmaya çalışayım derken onların isteklerini yapmışım. Artık söz konusu olan kızım, bugün yaşanan da bana bir ders oldu. Kadın huzurdan rahatsızlık duyuyor onu anladım. Tavrımı koyup lafımı söyleyeceğim. Kırılırsa kırılsın bu saatten sonra.
Aynen en doğrusu bu canım. Belki bi çeker elini ayağınıBüyüktür, eşimin annesi, kırılmasın diye diye hep uyumlu olmaya çalışayım derken onların isteklerini yapmışım. Artık söz konusu olan kızım, bugün yaşanan da bana bir ders oldu. Kadın huzurdan rahatsızlık duyuyor onu anladım. Tavrımı koyup lafımı söyleyeceğim. Kırılırsa kırılsın bu saatten sonra.
Git iki rekat şükür namazı kılGünaydın kızlar.Kaynana yönünden şanslı bir Teyo bırakıyorum buraya 7 yılda 3 kez ancak gelebildi evime. Biz de 2-3 ayda bir ancak gidiyoruz.
Bu bir devrim..Bu bir reform :)Günaydın kızlar.Kaynana yönünden şanslı bir Teyo bırakıyorum buraya 7 yılda 3 kez ancak gelebildi evime. Biz de 2-3 ayda bir ancak gidiyoruz.
Günaydın canım..Ahh şansıma t.yim o şans bende olacaktı Teyocan.Günaydın kızlar.Kaynana yönünden şanslı bir Teyo bırakıyorum buraya 7 yılda 3 kez ancak gelebildi evime. Biz de 2-3 ayda bir ancak gidiyoruz.
Sinsirella yazdım ama sindirella olmuş.Günaydın canım..Ahh şansıma t.yim o şans bende olacaktı Teyocan.Sindirella bi gelin olmayı başaramadık
Gelip gitmek sorun değil gelip gitmedeki mânada sorunGünaydın kızlar.Kaynana yönünden şanslı bir Teyo bırakıyorum buraya 7 yılda 3 kez ancak gelebildi evime. Biz de 2-3 ayda bir ancak gidiyoruz.
benim kayınvalidem gerçekten çok iyi. Çok mazlum, kendi halinde bir kadın. Kayınbabam çok baskılamış. Hala daha öyle. Bugüne kadar hiç incitici lafını, hareketini görmedim.Günaydın canım..Ahh şansıma t.yim o şans bende olacaktı Teyocan.Sindirella bi gelin olmayı başaramadık
Kuzu bizim ilçenin köyünde oturuyorlar. Şehirde evleri var ama gelmek istemiyorlar. Sadece bana değil görümcem 3 yıldır yeni eve taşındı, o arada doğum yaptı. Kayınvalidem daha evini görmemiş görümceminSinsirella yazdım ama sindirella olmuş.Sinsirella gelin olmayı başaramadık.
benim kayınvalidem gerçekten çok iyi. Çok mazlum, kendi halinde bir kadın. Kayınbabam çok baskılamış. Hala daha öyle. Bugüne kadar hiç incitici lafını, hareketini görmedim.
Ünlü ilişki uzmanı Efser hanım yine çok güzel konuştu.Kendi gözlemlerimi söyleyeyim siz kararınızı net söylerseniz belli bir süre tavır alacak siz eğilip bükülmezseniz o da kendi içinde bundan hoşlanmıyor diyecek ona göre adım atacak
Makesef yetiştirilme tarzımız biraz baskı olunca duygularımızı isteklerimizi net söyleyemiyoruz. O ayıp bu öyle söylenmez denildiği için içimize atıyoruz kendi isteklerinizi ve inandığınız şeyi karşınızdakı kişinin tavırlarını ölcerek net ve kibar bir şekilde kendinizi asla suçlamayın bu ilerde büyük travalars sebep olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?