Şimci lafımı sokacaktım ki farkettinGünaydın dememişim
Sen rahatça konuş diye günlerdir silmedim anne diyecenevin kirini gösterecek ya
Kurban olduğum Allah dağına göre veriyor, benimki böyle dese komşu teyze olurdu artık sadeceBenim kayananamda öyle her boka karışırdı. Halın kirlenmiş çorabım grileşti. (Gelirken özeölikle beyaz çırap giyer) yok perden toz kokuyo .
Şuran dağılmış . Buran tozlanmış. Benim evim böyle temiz. Büyük kızımın evi benimkinden temiz bal dök yala. E git yala napim banane
Her halta bayılmaktan geldik zaten bu haleİkisine birden bayılırıng
He he tamam doğru sen haklısınSen rahatça konuş diye günlerdir silmedim anne diyecen
Her halta bayılmaktan geldik zaten bu hale
Kurban olduğum Allah dağına göre veriyor, benimki böyle dese komşu teyze olurdu artık sadece
Bir hatasıyla nankörlüğüyle mesafe koydum. Tahammül edemediğim en büyük konulardan biri nankörlüktür buz gibi soğurum ve soğudum.
Ulan daha yeni salıncak arası piknik yapmadınız mı?bizde hala görüşmüyoz . Kandilden kandile arıyom
Puh bize tirbiyisiz gelinlerbizde hala görüşmüyoz . Kandilden kandile arıyom
Ulan daha yeni salıncak arası piknik yapmadınız mı?
Ayy inanmıyorum gızz benim kaynanın ta kendisiBenim kayananamda öyle her boka karışırdı. Halın kirlenmiş çorabım grileşti. (Gelirken özeölikle beyaz çırap giyer) yok perden toz kokuyo .
Şuran dağılmış . Buran tozlanmış. Benim evim böyle temiz. Büyük kızımın evi benimkinden temiz bal dök yala. E git yala napim banane
Ben çöpe attım çöp arabası geldi götürdüAyy inanmıyorum gızz benim kaynanın ta kendisiaynısından 1 adet bende de var
Nego haklısın bana kalsa bende hayatımdan çıkarır bayram seyran görüşürdüm.Ama eşimin üzüldüğünü görüyorum onun hatrına gitmişliğim sesimi çıkarmamışlığım çok var.Çünku eşim annemlere çok yardımcı çok saygılı ama tabi annem ve babamda sever sayar.O benim anneme anne der, ben asla demem.Çünkü kendisi bana anne deme demişti.Benim ki tepemde nasıl uzaklaşabilirim ki.Ben konuşmuyorum evime geliyor bahane işte biraz olsun arayı iyi tutmak için çünkü bugünün yarını var bence ondan.Benle eşimin herkesten çok faydası olmuştur eşimi de çok sevmezdi bi değişti anlamadım.Kurban olduğum Allah dağına göre veriyor, benimki böyle dese komşu teyze olurdu artık sadece
Bir hatasıyla nankörlüğüyle mesafe koydum. Tahammül edemediğim en büyük konulardan biri nankörlüktür buz gibi soğurum ve soğudum.
Çok teşekkür ederim nego. İyi ki varsınız.Ne kusuru canım tabii ki yazacaksın. Hasta hasta şunları yaşatması hiç hoş değil. İnsanlar birbirlerinin evine alanına saygı duysa bu sorunlar olmayacak. Bir ego savaşıdır gidiyor yazık oluyor gerçekten. Eşin gerekli müdahaleyi yapıyorsa sen çok fazla yüz göz olma ama rahatsız olduğun şeyleri kırmadan sakince söyle içine atma bence. İçe ata ata hastalık sahibi olursun. Kayınvalide diye her şeye karışma hakkı yok. Oğluyla tabii ki görüşecek ama günde on kere aramak da normal değil. Ara bir kere görüş tamam işte nedir defalarca aramak. Kayınpederin daha anlayışlı sanırım, onunla aranı iyi tut derim. O da tampon olur size.
Ailenin ilgilenmemesini de eşinin ailesine çok belli etmeseydin keşke,fırsat vermeyeceksin bu konularda. Ailenle de bence konuş duygularını, içine atma.
Ne zaman istersende yaz burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?