Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kurban olduğum Allah dağına göre veriyor, benimki böyle dese komşu teyze olurdu artık sadece
Bir hatasıyla nankörlüğüyle mesafe koydum. Tahammül edemediğim en büyük konulardan biri nankörlüktür buz gibi soğurum ve soğudum.

bizde hala görüşmüyoz . Kandilden kandile arıyom

mimesis ne diyim ben daha fazlasını yaşıyorum da diyebilirim Allah sabır ve Sabrinin mükâfatını versin diyebilirim ancak
Babannemiz ,1 hafta evde yoktu kızına. Ve oğluna gitti öyle huzurluydum ki anlatamam size

Geldi yaptı mı yaptı yapacağını hemde durumumu bilerek canımı da yakmayı basariyor arada lafımi sokmaya calisiyorum tabi ama öyle anlarcasina değil beceremem zaten kendimi asls savunamam ne derler rabbim dağına göre kar verir derlerya sanirm o hesap

Dün acıtmak için canımı zaten uzgunum moralsizim kafa dagitmaya çalışıyorum ama kendi bu durumu anlarmi anlamaz herşeyi yaptı bilerek ya da bilmeyerek ama yaptı eksikliği bi şekilde vurdu yüzume iyi niyet ve ya değil neyse bende bolmiyim konuyu
Şanslı olduğum konu ailem
Misal dün dedim negatif diye bana öyle moral oldular ki kafam dağıldı ağlayamqdim bile
Kardeşim korona olmuş o gece öğrendim ama iyi Cok şükür annemde Dr bişi yok çok şükür
Ayy çok uzattım

Ayy inanmıyorum gızz benim kaynanın ta kendisi aynısından 1 adet bende de var

Nego haklısın bana kalsa bende hayatımdan çıkarır bayram seyran görüşürdüm.Ama eşimin üzüldüğünü görüyorum onun hatrına gitmişliğim sesimi çıkarmamışlığım çok var.Çünku eşim annemlere çok yardımcı çok saygılı ama tabi annem ve babamda sever sayar.O benim anneme anne der, ben asla demem.Çünkü kendisi bana anne deme demişti.Benim ki tepemde nasıl uzaklaşabilirim ki.Ben konuşmuyorum evime geliyor bahane işte biraz olsun arayı iyi tutmak için çünkü bugünün yarını var bence ondan.Benle eşimin herkesten çok faydası olmuştur eşimi de çok sevmezdi bi değişti anlamadım.

Çok teşekkür ederim nego. İyi ki varsınız. Keşke hissettiklerimi, düşüncelerimi o an paylaşabilsem ama hep içime atarım ki ben. Eşim tarafsız davrandı şimdiye kadar. Eşime de defalarca küstüler. Kayınvalidem neler neler dedi. Üç beş ay küs kalıp sonra hiçbir şey olmamış gibi devam edildi. Küslük kötü şey ama küs kaldıkları zaman o kadar huzurluydum ki.
Her ne kadar arada fiziki bir mesafe olsa da bir şekilde sürekli dip dibe olmayı başardılar. Bir aylık evliyken yatıya geldiler bir hafta, 6 saatlik mesafeden cuma gelip pazar döndüler neredeyse her haftasonu üstelik ikisi de çalışıyordu. İlk yıldönümümüz, ilk yılbaşımız hep eşimin ailesi ile geçti. Senelik izinlerini bizde geçirdiler.
Kendi ailemi belli etmeme gibi bir durumum olamadı ki. Yaz tatili oluyor yoklar, yarıyıl tatili yok, babam senelik izin alıyor ama gelmiyorlar. Hep çalışıyorlar izin alamıyorlar diye geçiştirdim ama doğumda kayınvalidem sordu yola çıkmış mı annenler diye. İki gün sonra geleceklermiş diyince her şey anlaşıldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…