- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
saman çöpü götürsem, kızım bana getirmiş diyerek baş tacı yapar. Bayramlarda hediye alırım, köye giderken ne severlerse onu götürürüm. Sağolsun o da hep memnuniyet gösterir.keşke benimki de öyle olsaydı.
Ne demek efenimÜnlü ilişki uzmanı Efser hanım yine çok güzel konuştu.Tebrikler çok iyi yönlendiriyorsun bu konuda uzman ağızdan yazıyorsun hep saygılarr efenim..
Anladım canım kendilerinin gelmek istemediğini yoksa sen öyle çok mesafe koyacak birine benzemiyorsun gibi☺Kuzu bizim ilçenin köyünde oturuyorlar. Şehirde evleri var ama gelmek istemiyorlar. Sadece bana değil görümcem 3 yıldır yeni eve taşındı, o arada doğum yaptı. Kayınvalidem daha evini görmemiş görümcemin
Ayy yok bizimki.bişey beğenmezsaman çöpü götürsem, kızım bana getirmiş diyerek baş tacı yapar. Bayramlarda hediye alırım, köye giderken ne severlerse onu götürürüm. Sağolsun o da hep memnuniyet gösterir.
Maşallah ne tatlı kadınmış Allah razı olsun böylelerinden.saman çöpü götürsem, kızım bana getirmiş diyerek baş tacı yapar. Bayramlarda hediye alırım, köye giderken ne severlerse onu götürürüm. Sağolsun o da hep memnuniyet gösterir.
Gelince eşimle konuştum, hislerimi anlattım Efser. Annem ararsa arar sen arama dedi. İnatçıdır kayınvalide, aramaz. Üç dört ay rahat ederim gibime geliyor.Eşin yanında durur bunu kayınvaldene hissetirirse o da söylendiğiyle kalır
Kayınvalden kendi için de kendi halletsin o kendi sorunu senin değil
Evin hanımı gibi pek olamıyorum kayınvalidem geldiğinde. Benim elimden pek iş gelmez, elim çok ağırdır, yemek yapmayı beceremem pek. Kendime gğvenemediğim için çekingen çekingen dururum hep. Böyle olunca geldiğinde her şeyi kayınvalidem yapar. Ama tavrımı belli edeceğim. Kendisi arayana kadar iletişime geçmeyeceğim. Hiçbir şey olmamış gibi de devam etmeyeceğim. Daha soğuk ve resmi bir ilişki olacak.Tavrını koy canım yaşamış biri olarak söylüyorum tavrını alırsan uyumlu bir kaynana olmaya çalışır azıcık.Sen üzülme söylediklerinden evinin hanımı sensin bunu unutma çocuk sahibi bi kadınsın artık toy değilsin aklın gayet yerinde.Tartışmayi unut bunun için kendini hiç üzme.
Aynen en doğrusu bu canım. Belki bi çeker elini ayağını
Genel olarak aramız iyi sanardım her ne kadar rahatsızlık duyduğum şeyler olsa da ama ben sürekli sessiz kaldığım için aramız iyiymiş. Gazam mübarek olsun o zaman
Allah elden avuca düşürmesin. Şimdilik iyiyiz.Anladım canım kendilerinin gelmek istemediğini yoksa sen öyle çok mesafe koyacak birine benzemiyorsun gibi☺
pamuk gibi. Minik kuşum benimMaşallah ne tatlı kadınmış Allah razı olsun böylelerinden.
Haydı goççum arkandayızGelince eşimle konuştum, hislerimi anlattım Efser. Annem ararsa arar sen arama dedi. İnatçıdır kayınvalide, aramaz. Üç dört ay rahat ederim gibime geliyor.
Evin hanımı gibi pek olamıyorum kayınvalidem geldiğinde. Benim elimden pek iş gelmez, elim çok ağırdır, yemek yapmayı beceremem pek. Kendime gğvenemediğim için çekingen çekingen dururum hep. Böyle olunca geldiğinde her şeyi kayınvalidem yapar. Ama tavrımı belli edeceğim. Kendisi arayana kadar iletişime geçmeyeceğim. Hiçbir şey olmamış gibi de devam etmeyeceğim. Daha soğuk ve resmi bir ilişki olacak.
Genel olarak aramız iyi sanardım her ne kadar rahatsızlık duyduğum şeyler olsa da ama ben sürekli sessiz kaldığım için aramız iyiymiş. Gazam mübarek olsun o zaman
sen kızlardan taktik al canım çekingensen. Kızların anlattığına göre tecrübeleri çok. Rabbim kötü insanları uzak tutsun bizden.Gelince eşimle konuştum, hislerimi anlattım Efser. Annem ararsa arar sen arama dedi. İnatçıdır kayınvalide, aramaz. Üç dört ay rahat ederim gibime geliyor.
Evin hanımı gibi pek olamıyorum kayınvalidem geldiğinde. Benim elimden pek iş gelmez, elim çok ağırdır, yemek yapmayı beceremem pek. Kendime gğvenemediğim için çekingen çekingen dururum hep. Böyle olunca geldiğinde her şeyi kayınvalidem yapar. Ama tavrımı belli edeceğim. Kendisi arayana kadar iletişime geçmeyeceğim. Hiçbir şey olmamış gibi de devam etmeyeceğim. Daha soğuk ve resmi bir ilişki olacak.
biz 3 kız kardeşiz. Anneme diyorum iyi ki gelinin yok, sen rahat durmaz karışırdınAyy yok bizimki.bişey beğenmez
biz 3 kız kardeşiz. Anneme diyorum iyi ki gelinin yok, sen rahat durmaz karışırdın
Sağolasın canım. Anneleri sakin diye görümcelerim de çok sakinC Capanin Gururu Teyom maşallah. Allah nazarlardan korusun. Kayınvalideniz saygılı, ayıp, edep bilen bir kadınmış. Ne güzel, sohbetiniz bol olsun.
aminnnnbenim de 1 tane erkek kardeşim allah geline yardım etsin sabır versin
Kendine güven rahat ol yapamazsan dahi dünyanın sonu değil.Sık sık yemek yapmayı dene.Ben yemek yapmayı pasta vs.çok severim.Benimki tam tersi pertim çıkar o hiçbir şeye elini sürmez çocuğu dahi tutmaz oda bana çok garip geliyor.Gelince eşimle konuştum, hislerimi anlattım Efser. Annem ararsa arar sen arama dedi. İnatçıdır kayınvalide, aramaz. Üç dört ay rahat ederim gibime geliyor.
Seni burda harcarlar teyoGünaydın kızlar.Kaynana yönünden şanslı bir Teyo bırakıyorum buraya 7 yılda 3 kez ancak gelebildi evime. Biz de 2-3 ayda bir ancak gidiyoruz.
Kendini suçlama sen çok güzel bir annesinGelince eşimle konuştum, hislerimi anlattım Efser. Annem ararsa arar sen arama dedi. İnatçıdır kayınvalide, aramaz. Üç dört ay rahat ederim gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?