Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anladım canım kendilerinin gelmek istemediğini yoksa sen öyle çok mesafe koyacak birine benzemiyorsun gibi☺

saman çöpü götürsem, kızım bana getirmiş diyerek baş tacı yapar. Bayramlarda hediye alırım, köye giderken ne severlerse onu götürürüm. Sağolsun o da hep memnuniyet gösterir.
Maşallah ne tatlı kadınmış Allah razı olsun böylelerinden.

Eşin yanında durur bunu kayınvaldene hissetirirse o da söylendiğiyle kalır
Kayınvalden kendi için de kendi halletsin o kendi sorunu senin değil
Gelince eşimle konuştum, hislerimi anlattım Efser. Annem ararsa arar sen arama dedi. İnatçıdır kayınvalide, aramaz. Üç dört ay rahat ederim gibime geliyor.
Evin hanımı gibi pek olamıyorum kayınvalidem geldiğinde. Benim elimden pek iş gelmez, elim çok ağırdır, yemek yapmayı beceremem pek. Kendime gğvenemediğim için çekingen çekingen dururum hep. Böyle olunca geldiğinde her şeyi kayınvalidem yapar. Ama tavrımı belli edeceğim. Kendisi arayana kadar iletişime geçmeyeceğim. Hiçbir şey olmamış gibi de devam etmeyeceğim. Daha soğuk ve resmi bir ilişki olacak.
Aynen en doğrusu bu canım. Belki bi çeker elini ayağını

mimesis kaynanazedeler olarak yazıyoruz D u t ben tecrübemize güven yani..Tavrını mesafeni koy duruşunu koru.Hadi aslanım görim seni gazan mübarek olsun.
Genel olarak aramız iyi sanardım her ne kadar rahatsızlık duyduğum şeyler olsa da ama ben sürekli sessiz kaldığım için aramız iyiymiş. Gazam mübarek olsun o zaman

Haydı goççum arkandayız

sen kızlardan taktik al canım çekingensen. Kızların anlattığına göre tecrübeleri çok. Rabbim kötü insanları uzak tutsun bizden.

Kendine güven rahat ol yapamazsan dahi dünyanın sonu değil.Sık sık yemek yapmayı dene.Ben yemek yapmayı pasta vs.çok severim.Benimki tam tersi pertim çıkar o hiçbir şeye elini sürmez çocuğu dahi tutmaz oda bana çok garip geliyor.Yaş kaç ? Ben ilk evlendiğim yıllar çekinirdim hep.Yanlış duruş bu hiç gerek yokmuş.Sen böyle yaptıkça kv denin eline çok koz vermiş olursun.Aydınlan bugün birşeyleri değiştirmeye çalış.☺ Olmasa da yap hep yapabilirim de.Kendini aşmaya çalış yavaş o güven gelecek.☺

Kendini suçlama sen çok güzel bir annesin yaptığım bir şeyi sana söyleyeyim eltim beni kv nin önünde kendiyle yarıştırırmaya çalıştığı zaman sen pasta yapmayı sevmiyorsun dediği dönemde evet sevmiyorum diye net söylerdim bende yemek yapayı severim yanı o olumsuz tarafımı söyledikce ben olumlu tarafımı söyler lafı kapatırdım ne kendimi aşlagı çekmesine izin veririm bunuda yarış halinede hiç getirmedim
Evini ilgilendiren şeyler evin içindekilerdir eşin çocuğun ve sen kapıyı kapatınca onlar evin dışında kalır bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…