Bende mecbur çıkıyorum çocuklar var diyeBen dışarı çıkamıyomçocuklar var diye
Aynen çok gıybet ettik.Bu konu sarpa sarıyor. Cümle günahlarımıza estağfurullah diyelim hanımlar
Gönderin bence. Ablamda bu hatayı yaptı nasıl olsa anaokulu gitmek istemiyor diye. 1. Sınıfa başladığında da aynısı olacak düşündü. Devamlı bahane buldu. Derslere odaklanmadı oyun gibi düşündü.Aynen çok gıybet ettik.Neyse benim kek hazır fındık, portakal kabuğu rendesi, kakao üzerine susam ne ararsan var keki. Bizim oğlan okula gitmek istemedi bizde ısrar etmedik.Bi kaç defa teklif ettik uyumak istedi.Sabah bikaç saat geçince keşke gitseydim dedi. Böyle durumlarda tutumumuz doğru mu kızlar siz ne düşünüyorsunuz. Sabahçı olunca zorlanıyor biraz yinede iyi sayılır maş.anasıfına gidiyor.
1 saat daha erken uyurtsan öğle uykusuna belki gece de farklı olur. Denedin mi bilmiyorum cnmKızımı uyutmaya çalışıyorum. Uyusa bi dert uyumasa. Uyusa gece 11 de zorla uyur. Uyumasa gündüz uyuyacak yer arar huysuzlanır. Şimdi uyutmaya çalışıyom diye kavga ediyor benle. O uykudan korkuyormuş uyku korlutucuymuş
Denedim canım. Benim kız dogdugu dan beri uykusu problemli1 saat daha erken uyurtsan öğle uykusuna belki gece de farklı olur. Denedin mi bilmiyorum cnm
Bizde de aynı sorunlar çok vardı şimdi Bi nebze de olsa azaldı.Denedim canım. Benim kız dogdugu dan beri uykusu problemlialıştım artık hala geceleri en az 1 kere kalkar
gidersem tek gitmem diyorsunYok canım bi tane oğlum var
Niye gitcem yaa o zaman C Capanin Gururu Teyom la @Bonus da gelsin benle
Bu ara baktıramadım. Pandemi falan derken. Ama gidicez sanırım. Çünkü tuz yiyor bildiğin avucuna döküpBizde de aynı sorunlar çok vardı şimdi Bi nebze de olsa azaldı.
Çocuk öğle uykusuna mutlaka yatmalı bu yaşlarda çünkü gün boyu daha huzurlu oluyor. Vitamin eksikliği de uykusuzluğa itiyor baktirdin mi?
İhmal etme canımBu ara baktıramadım. Pandemi falan derken. Ama gidicez sanırım. Çünkü tuz yiyor bildiğin avucuna döküp
Çocuklar dan ve kv10 sayfa ne konustunuz Allah peygamber askina
Ne mutlu sana canım sevgilerini gösterebiliyorlar benimkiler de sever de gösteremezler önemsediklerini belli edemezlerSeni anlıyorum canım çok haklısın çocukların var yanında büyüdüklerinde en büyük destek onlar olur inş.Benim ailem 2 sokak ötede bazen acaba mı dediğim çok oldu.Ama genel olarak çok iyi yetiştirme tarzları var hatalarıyla tabi.Geçen gün kanepede uzanarak bebişi sallıyordum babam geldi işten ne oldu hasta mısın? moralin mi bozuk diye hemen sordu.Insanın bi hoşuna gidiyor.Eşimle biraz gerildik bi tur attım bende annemlere.Babam soruyor bende çıt yok sinirli olunca konuşamıyorum.Kv.den mi birşey dedi eşle mi tartışma bak ne güzel çocuklarınız var.Benle annende gençken tartışırdık. Gel derdini paylaşalım ortak olalım dedi.Ama ben anlatamadım sonra sinirler yatıştı tabi.Insan aileden destek istiyor.☺ Ahh babamı kelimelerle bile anlatamam muhteşem bi insandır çok yakışıklıdır.Çok merhametli babacan gönlü zengindir, işçidir,emekçidir. O benim kahramanım.☺
OooÇocuklar dan ve kv
İşlerden degil
Aklıma gelen10 sayfa ne konustunuz Allah peygamber askina
Herhalde tek başıma napcam sıkılırımgidersem tek gitmem diyorsun
Her işleyişte krize giriyorum 4.20 sonrası kopuyorum resmenAklıma gelen
Aklıma gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?