Düzenli Evimiz & Hayatımız

Slm kızlar nasilsiniz?
Ben oğlanı uyutup işlere başlamam lazım
Henüz kahvaltı dışında birsey yapmadım

Yapacaklarim
Çamaşır katlamak
Mutfağı toplamak
Eve süpürge çekmek
Wc yi yıkamak
Kahve içmek
Yemek yapmak

Oğlum uyanmadan bunları halletsem iyi olurdu

Bu konu sarpa sarıyor. Cümle günahlarımıza estağfurullah diyelim hanımlar
Aynen çok gıybet ettik. Neyse benim kek hazır fındık, portakal kabuğu rendesi, kakao üzerine susam ne ararsan var keki. Bizim oğlan okula gitmek istemedi bizde ısrar etmedik.Bi kaç defa teklif ettik uyumak istedi.Sabah bikaç saat geçince keşke gitseydim dedi. Böyle durumlarda tutumumuz doğru mu kızlar siz ne düşünüyorsunuz. Sabahçı olunca zorlanıyor biraz yinede iyi sayılır maş.anasıfına gidiyor.

Kızımı uyutmaya çalışıyorum. Uyusa bi dert uyumasa. Uyusa gece 11 de zorla uyur. Uyumasa gündüz uyuyacak yer arar huysuzlanır. Şimdi uyutmaya çalışıyom diye kavga ediyor benle. O uykudan korkuyormuş uyku korlutucuymuş

Gönderin bence. Ablamda bu hatayı yaptı nasıl olsa anaokulu gitmek istemiyor diye. 1. Sınıfa başladığında da aynısı olacak düşündü. Devamlı bahane buldu. Derslere odaklanmadı oyun gibi düşündü.

1 saat daha erken uyurtsan öğle uykusuna belki gece de farklı olur. Denedin mi bilmiyorum cnm

Denedim canım. Benim kız dogdugu dan beri uykusu problemli alıştım artık hala geceleri en az 1 kere kalkar
Bizde de aynı sorunlar çok vardı şimdi Bi nebze de olsa azaldı.
Çocuk öğle uykusuna mutlaka yatmalı bu yaşlarda çünkü gün boyu daha huzurlu oluyor. Vitamin eksikliği de uykusuzluğa itiyor baktirdin mi?

Bizde de aynı sorunlar çok vardı şimdi Bi nebze de olsa azaldı.
Çocuk öğle uykusuna mutlaka yatmalı bu yaşlarda çünkü gün boyu daha huzurlu oluyor. Vitamin eksikliği de uykusuzluğa itiyor baktirdin mi?
Bu ara baktıramadım. Pandemi falan derken. Ama gidicez sanırım. Çünkü tuz yiyor bildiğin avucuna döküp

Ne mutlu sana canım sevgilerini gösterebiliyorlar benimkiler de sever de gösteremezler önemsediklerini belli edemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…