Düzenli Evimiz & Hayatımız

İstikrarlı tutarlı ol okul konusunda. Keyfi göndermemezlik yapmadım hiç. Israrla gitmek istemiyorsa altında başka bir neden vardır bunu araştırmalısın
Haklısın canım bundan sonra hastalık hariç gitmesi için teşvik edeceğiz bahane kabul etmeyeceğiz, bakalım.☺ Sadece bugün uyanamadı yağmurda çok yağıyordu eşimde öğlen alamazsın belki diyince ısrar edemedim.

İstikrarlı tutarlı ol okul konusunda. Keyfi göndermemezlik yapmadım hiç. Israrla gitmek istemiyorsa altında başka bir neden vardır bunu araştırmalısın
Aynen. Ben cok gec kaldim istikrarli davranmak icin hergün altina yapip gelirdi gicikligina
Simdi de her sabah uyan diye 6 da tüm komşuları uyandiriyoruz sesimizle

Diğer arkadaşlarda olduğu gibi sizin de nesajınızı okurken dolu dolu oldu gözlerim. Çok teşekkür ederim Sağolsun eşim her zaman, her anımda yanımda. Düşünmemeye çalışıyorum ben de oldukça.

Diyet grubundan beri tanıyorum.Gerek kibarlık naiflik eşin hassasiyeti gözüme çarpmıştı zaten.

Allah iste hepsi ayni anda olmuyor.Biri çok iyi biri yoran oluyor.İnsan idare etmeyi öğreniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…