Az kaldıSelam kızlarr
Yaz ne zaman gelecek ya içim kapkara oldu
Nasıl oldunuz limonsuzMerhaba kızlar
Senin düz beğenilerini
Çok şükür bittiSonunda işler bittiyi beklerken
Haklısın canım bundan sonra hastalık hariç gitmesi için teşvik edeceğiz bahane kabul etmeyeceğiz, bakalım.☺ Sadece bugün uyanamadı yağmurda çok yağıyordu eşimde öğlen alamazsın belki diyince ısrar edemedim.İstikrarlı tutarlı ol okul konusunda. Keyfi göndermemezlik yapmadım hiç. Israrla gitmek istemiyorsa altında başka bir neden vardır bunu araştırmalısın
Aynen. Ben cok gec kaldim istikrarli davranmak icin hergün altina yapip gelirdi gicikliginaİstikrarlı tutarlı ol okul konusunda. Keyfi göndermemezlik yapmadım hiç. Israrla gitmek istemiyorsa altında başka bir neden vardır bunu araştırmalısın
Diğer arkadaşlarda olduğu gibi sizin de nesajınızı okurken dolu dolu oldu gözlerim. Çok teşekkür ederim@nimesis kolay gelsin canim tatsizlik olmus.
Yaninda olup sana sarilip hepsi gececek demeyi gozunun icine bakip yanindayim demeyi isterdim.
Sikma canini.
Es ailelerinde biri cok düşkün biri soğuk olunca denge degisiyor.Maddiyatta öyle.Denk olmasa problem.
Esin iyi biri diye hatırlıyorum.Her konuda sana yardimci
Bir sure dusunme kafani toparla.
Alttan alip susma bence aninda ver tepkini.Ama naif bir sekilde en duzgun haliyle.
Anne hasta oldugum icin yerler siyah evet eline saglik de gec mesela.
Hamur yedirmiyoruz de gec.Bastan tavrını koy.Cizgini cek.
Diyet grubundan beri tanıyorum.Gerek kibarlık naiflik eşin hassasiyeti gözüme çarpmıştı zaten.Diğer arkadaşlarda olduğu gibi sizin de nesajınızı okurken dolu dolu oldu gözlerim. Çok teşekkür ederimSağolsun eşim her zaman, her anımda yanımda. Düşünmemeye çalışıyorum ben de oldukça.
Ay benim inst. Yok ya goremedimSeni düz lora seni
Ne demek istemişCanım ablam bana ne göndermiş
ingilizcegrem, Instagram: "Kardeş terörü"
37K likes, 114 comments - ingilizcegrem, February 26, 2022: "Kardeş terörü".www.instagram.com
Benimkide taze daha abla terörü yaşıyorum kimseyide kabul etmedim mal gibi adımda yazıyor karşim bi tebriğini alırımAy benim inst. Yok ya goremedim
Sen su sepilensin o zamanİkimizi öyle mi hayal etti neetti
Evet onun arabası varSen su sepilensin o zaman
İş fena o zamanEvet onun arabası var
Aynen ya sırf bu yüzden açacağım galibaAy benim inst. Yok ya goremedim
İkimizi öyle mi hayal etti neetti
Hangisi olarak seni düşündü acaba dicektim ama cevabını vermişsşnEvet onun arabası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?