Tabiii caaaanııımÇok hoş hissediyordum açık renkli çorapla kendimi napayım başka bir şeyi yok yani
Akşam tabi acıkıyorum zaten ben akşam aç kazınan mide ile yatmazsam kilo verememaralıklı oruç yapınca acıkıyom ben
Geçen hafta sonu kızımı gönderdim bembeyaz sakız gibi çoraplaTabiii caaaanııım
Seni de burda çok yaşatmazlar gölgeKvler hakkında epey kaynatmışsınızAz önce kv geldi benim de romatizmaları artmış kupa vurdurmaya geldi. Kupasını vurdum üstüne kahve de yaptım kaptım sevap pointleri inşallah
Akşam tabi acıkıyorum zaten ben akşam aç kazınan mide ile yatmazsam kilo verememgündüz yeme saatinde yiyorum ama. İyi oldu böyle hiç değilse daha sağlıklı besleniyorum artık, kendimi çok ihmal ediyordum.
Napalım sağlık olsunSeni de burda çok yaşatmazlar gölge
Git burdan gitttttKvler hakkında epey kaynatmışsınızAz önce kv geldi benim de romatizmaları artmış kupa vurdurmaya geldi. Kupasını vurdum üstüne kahve de yaptım kaptım sevap pointleri inşallah
Sağol canım yok yormuyorum bugün kendimiNego geçmiş olsun yorma kendini
Su normalde de içerim ben. Çocukları almaya giderken erken gidip yürüyüş yapıyorum bendeben de spor da yapıyom ancak öyle gidiyo acıktıkça su içiyom
Yok canım bi tane oğlum var
Niye gitcem yaa o zaman C Capanin Gururu Teyom laGit burdan gittttt
Aaa üstüme iyilik sağlık bunu kv nin yapması gerekmiyormuyduGeçen hafta sonu kızımı gönderdim bembeyaz sakız gibi çorapla0 kirle geldi kesin ya eve sokamadılar deli dana gibi dışarda durdu ya da ev ayakkabısı giydirdiler mümkününatı yok öyle gelemez kv benden temiz degil asla
Seni anlıyorum canım çok haklısın çocukların var yanında büyüdüklerinde en büyük destek onlar olur inş.Ah seni çok iyi anlıyorum oğluyla tartışmış olsa da muhtemelen kayınvaliden oğlunu doldurup üstüne saldığını düşünüp sana siper aldı benim kayınvalidem de öyleydi bize gelince hiç bir şey sormazdı özellikle seninki gibi çocuk konusunda anlayacağı şekilde kalbini kırmadan söyledim şimdi en azından biraz olsun soruyor ha evle ilgili hiç bir şeye elini sürmez ki ben de yapmasını istemezdim yani salonu temizleyip kapkara su çıktı dediğini duyacağıma elini sürmemesini yeğlerim aile konusunda yaralarımız aynı geçen babam geldi dayanamadım oturdum ağladım ölsem kalsam ben aramasam ne oldum öldüm mü diye aramıyor merak etmiyorsunuz diye savunması hiç birimizi aramıyormuş şeklinde oldu 33 yaşındaymışım çocuk gibi ilgi mi bekliyormuşum yaşın ne önemi var insan kaç yaşında olursa olsun önemsendiğini bilmek istiyor ailen bile seni umursamıyorsa o değersizlik hissi asla geçmiyor anam babam beni önemseniyor o, bu, şu niye sevsin diyorsun hep ufacık da olsa bu konuşmadan sonra değişim oldu ama uzun süre gitmeyeceğinin farkındayım ha babamda ufak da olsa ilerleme kaydettik annemle defalarca konuştum ağladım anlattım benden daha çok ağlayıp sonuç olarak hiç bir şey yapmadı hiç bir değişikliğe uğramadı
Gel gel en fazla sırtına iki oklava yersin
Onların eseriyimAaa üstüme iyilik sağlık bunu kv nin yapması gerekmiyormuydu
Ben dışarı çıkamıyomSu normalde de içerim ben. Çocukları almaya giderken erken gidip yürüyüş yapıyorum bende
Aynısını yazacaktım. Mübarek 3 aylardaBu konu sarpa sarıyor. Cümle günahlarımıza estağfurullah diyelim hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?