Düzenli Evimiz & Hayatımız

aralıklı oruç yapınca acıkıyom ben
Akşam tabi acıkıyorum zaten ben akşam aç kazınan mide ile yatmazsam kilo veremem gündüz yeme saatinde yiyorum ama. İyi oldu böyle hiç değilse daha sağlıklı besleniyorum artık, kendimi çok ihmal ediyordum.

Tabiii caaaanııım
Geçen hafta sonu kızımı gönderdim bembeyaz sakız gibi çorapla 0 kirle geldi kesin ya eve sokamadılar deli dana gibi dışarda durdu ya da ev ayakkabısı giydirdiler mümkününatı yok öyle gelemez kv benden temiz degil asla

Kvler hakkında epey kaynatmışsınız Az önce kv geldi benim de romatizmaları artmış kupa vurdurmaya geldi. Kupasını vurdum üstüne kahve de yaptım kaptım sevap pointleri inşallah
Seni de burda çok yaşatmazlar gölge

ben de spor da yapıyom ancak öyle gidiyo acıktıkça su içiyom

Aaa üstüme iyilik sağlık bunu kv nin yapması gerekmiyormuydu

Seni anlıyorum canım çok haklısın çocukların var yanında büyüdüklerinde en büyük destek onlar olur inş. Benim ailem 2 sokak ötede bazen acaba mı dediğim çok oldu.Ama genel olarak çok iyi yetiştirme tarzları var hatalarıyla tabi.Geçen gün kanepede uzanarak bebişi sallıyordum babam geldi işten ne oldu hasta mısın? moralin mi bozuk diye hemen sordu.Insanın bi hoşuna gidiyor.Eşimle biraz gerildik bi tur attım bende annemlere.Babam soruyor bende çıt yok sinirli olunca konuşamıyorum.Kv.den mi birşey dedi eşle mi tartışma bak ne güzel çocuklarınız var.Benle annende gençken tartışırdık. Gel derdini paylaşalım ortak olalım dedi.Ama ben anlatamadım sonra sinirler yatıştı tabi.Insan aileden destek istiyor.☺ Ahh babamı kelimelerle bile anlatamam muhteşem bi insandır çok yakışıklıdır.Çok merhametli babacan gönlü zengindir, işçidir,emekçidir. O benim kahramanım.☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…