Yok yokBaştan öyle yazmıştım aslında. sonra ağır olur, yanlış anlaşılır diye sildim
Kız muhtemel dünür adayların burda. Yazma böyle şeylerYolarım net
Neysem o ezdirmem kendimi kimseyeKız muhtemel dünür adayların burda. Yazma böyle şeyler
Ekstradan market alışverişi yapıldı. Bulaşık Makinesi çalıştırıldı .. Dersin başına geçildi..Günü tamamladikOdalar Toplandı
Banyo, WC temizlendi
Kuşlar temizlenecek
Ev Süpürülecek
Ders Çalışılacak
Ne alaka sen bu konuya zaten yazıyorsunSizi gidiler şimdiden gelin konusunda kaynatiyonuz bakim
Benim gelinlerin benim kayinvalidemi sevdiğim kadar sevsin yeter fazlada gözüm yok
Bakın bir maydanoz geldi bile
Senin gibi gelini bulmuşta bunuyor.Benimki de altımda ama uzağım :) eşim istediği kadar görüşsün kendide gelebilir. Zaten gelip karışmaz bir şeye o mesafeyi koydum. Eşim görüş diye zorlayamaz buna hakkı yok. Kendisine karışmıyorum neticede. Merhaba merhaba bayram kandil hatır sorma tamam. İyi niyetimi suistimal etmeyeceklerdi, şu halimde bile hasta olsalar yemek yapıp gönderen insanım. Öncesinde yaptıklarımı sen düşün:)
Aynen öyleSenin gibi gelini bulmuşta bunuyor.Allah iyiliklerini kabul etsin o görüyor ya yeter bizlere.
Ah Hahahahahaha ben bunu yeni gelin iken kv ye yapıyordum. Beyaz degil ama nerede açık renkli çorap var onu giyerdimGelirken özeölikle beyaz çırap giyer
Bende onlara giderken öyle yapıyom şimdiAh Hahahahahaha ben bunu yeni gelin iken kv ye yapıyordum. Beyaz degil ama nerede açık renkli çorap var onu giyerdimşimdi kızıma giydiriyorum. Gıcıklık degil mi ha ha ha ha ha
Diyete devam mı dikkat etBugün rutin işlerimi yaptım yazmıycam. Midem bulandı başıma ağrı girdi birden uzandım
Ah Hahahahahaha ben bunu yeni gelin iken kv ye yapıyordum. Beyaz degil ama nerede açık renkli çorap var onu giyerdimşimdi kızıma giydiriyorum. Gıcıklık degil mi ha ha ha ha ha
Bende onlara giderken öyle yapıyom şimdi
Geçmiş olsunBugün rutin işlerimi yaptım yazmıycam. Midem bulandı başıma ağrı girdi birden uzandım
Aç kalmıyorum ben merak etmeDiyete devam mı dikkat et
Çok hoş hissediyordum açık renkli çorapla kendimi napayım başka bir şeyi yok yani
Sağol canımGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?