- 13 Ağustos 2020
- 15.585
- 88.377
- 598
- 32
Kafasini salliyor atoo dur yauuuvHer işleyişte krize giriyorum 4.20 sonrası kopuyorum resmen
Ato bu ne boğdur benim başıma geldiKafasini salliyor atoo dur yauuuv
Çok sıkmakta soğutur bence.Ama evet biraz geçince keşke gitseydim dediGönderin bence. Ablamda bu hatayı yaptı nasıl olsa anaokulu gitmek istemiyor diye. 1. Sınıfa başladığında da aynısı olacak düşündü. Devamlı bahane buldu. Derslere odaklanmadı oyun gibi düşündü.
Bizimkilerde öyle canım hatta ben de biraz öyleyim ama çocuğuma sevgimi gösteriyorum.Yanlış bi davranış ama ne yapalım onlar böyle görmüş.☺Ne mutlu sana canım sevgilerini gösterebiliyorlar benimkiler de sever de gösteremezler önemsediklerini belli edemezler
Çok komik cidden ama küfürler olmamış haşa hadsiz adam neredeyse haddini aşan küfürler edecek.Hak etti bu muameleyi.Her işleyişte krize giriyorum 4.20 sonrası kopuyorum resmen
Her işleyişte krize giriyorum 4.20 sonrası kopuyorum resmen
Lahana süt düğümlerini çözüyormuş canım, belki sana da faydası olur diye demiştim.Lahanayı soğutup saranları okudum forum sitelerinde ama doktor sıcak su torbası koyup masaj yap diyince denemedim. Dünkü serumdan sonra ateşim olmadı bir daha, halsizlik de yok. Ağrı ve kitle var şu an. Antibiyotik bitince o da geçer inşallah.
Okumaya Calisicam demiştimSelam canlar okuyamadım mesajlari okumaya calismicam
ya yine karmakarışık geldim hastaneden salı günü yine gidicem
Ama devletin bu umursamazligi açıklama yapmadan yollamasina sinir oluyormama inadına baş doktorr süper İzmitin en iyiisi
Ama bu kargaşa beni geriyor istemsizce
Endişeliyim daha doğrusu ya tüp bebek raporunda sıkıntı olursa diye
B12 düşük dedi sağlık ocağına uğradım dönüşte ama bu süreçte doktorun izin versin ne olur ne olmaz dedi
Tüp bebk doktoruna watsaptan sordum etkilemez dedi
İğne daha etkili dedi
Yarın gidicem solucem bakalim ama.hafta sonu sağlık ocağı kapalı burdan hastane de 10/15 Dk otobus az geçiyor vspazartesi mi gitsem diye düşünmüyor değilim sağlık ocağında yaptırırım iğneyi en azından diye düşünüyorum
Kara lahana yemeği vardı buzlukta geldim attımyanına da mısır ekmeği koydum fırına şimdi
Yemekler hazır sanırım yarını da kurtarır
Çok komik cidden ama küfürler olmamış haşa hadsiz adam neredeyse haddini aşan küfürler edecek.Hak etti bu muameleyi.
Ta ben üniversitedeyken popülerdi bu video yanlış olmasın zannedersem akli dengesi tam yerinde değil adamınAz bile etmiş küfürbaza
İstikrarlı tutarlı ol okul konusunda. Keyfi göndermemezlik yapmadım hiç. Israrla gitmek istemiyorsa altında başka bir neden vardır bunu araştırmalısınAynen çok gıybet ettik.Neyse benim kek hazır fındık, portakal kabuğu rendesi, kakao üzerine susam ne ararsan var keki. Bizim oğlan okula gitmek istemedi bizde ısrar etmedik.Bi kaç defa teklif ettik uyumak istedi.Sabah bikaç saat geçince keşke gitseydim dedi. Böyle durumlarda tutumumuz doğru mu kızlar siz ne düşünüyorsunuz. Sabahçı olunca zorlanıyor biraz yinede iyi sayılır maş.anasıfına gidiyor.
Senin düz beğenilerini10 sayfa ne konustunuz Allah peygamber askina
Sonunda işler bittiyi beklerkenOğlanı uyuttum kahvemi yudumluyorum
Yağmur yağıyor
Pencereme de güvercin konmuş
Çok huzurlu ❤
Ama işler duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?