Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok sıkmakta soğutur bence.Ama evet biraz geçince keşke gitseydim dedi Sabahçı zor geliyor ama keşke tek devre olsaymış.Gidicek hasta olmadıkça inş.

Ne mutlu sana canım sevgilerini gösterebiliyorlar benimkiler de sever de gösteremezler önemsediklerini belli edemezler
Bizimkilerde öyle canım hatta ben de biraz öyleyim ama çocuğuma sevgimi gösteriyorum.Yanlış bi davranış ama ne yapalım onlar böyle görmüş.☺

@nimesis kolay gelsin canim tatsizlik olmus.
Yaninda olup sana sarilip hepsi gececek demeyi gozunun icine bakip yanindayim demeyi isterdim.
Sikma canini.
Es ailelerinde biri cok düşkün biri soğuk olunca denge degisiyor.Maddiyatta öyle.Denk olmasa problem.

Esin iyi biri diye hatırlıyorum.Her konuda sana yardimci

Bir sure dusunme kafani toparla.

Alttan alip susma bence aninda ver tepkini.Ama naif bir sekilde en duzgun haliyle.

Anne hasta oldugum icin yerler siyah evet eline saglik de gec mesela.

Hamur yedirmiyoruz de gec.Bastan tavrını koy.Cizgini cek.

Lahana süt düğümlerini çözüyormuş canım, belki sana da faydası olur diye demiştim.

Selam canlar okuyamadım mesajlari okumaya calismicam
ya yine karmakarışık geldim hastaneden salı günü yine gidicem
Ama devletin bu umursamazligi açıklama yapmadan yollamasina sinir oluyorm ama inadına baş doktorr süper İzmitin en iyiisi
Ama bu kargaşa beni geriyor istemsizce
Endişeliyim daha doğrusu ya tüp bebek raporunda sıkıntı olursa diye

B12 düşük dedi sağlık ocağına uğradım dönüşte ama bu süreçte doktorun izin versin ne olur ne olmaz dedi

Tüp bebk doktoruna watsaptan sordum etkilemez dedi
İğne daha etkili dedi
Yarın gidicem solucem bakalim ama.hafta sonu sağlık ocağı kapalı burdan hastane de 10/15 Dk otobus az geçiyor vs pazartesi mi gitsem diye düşünmüyor değilim sağlık ocağında yaptırırım iğneyi en azından diye düşünüyorum
Kara lahana yemeği vardı buzlukta geldim attım yanına da mısır ekmeği koydum fırına şimdi
Yemekler hazır sanırım yarını da kurtarır

Ev topladım süpurdüm
Sildim toz aldim
Cam silicektim kar yagdi tozunu aldim sadece
Kitapligi döktüm düzenledim toz aldim
Camasirlari bitirdim sepet boş
Kuruyanlari katladim yerlestirdim
Wc yikadim
Mutfak ve salonun kapisini sildim
Mutfak halisindaki lekeleri sildim
Balkon sildim
Temizlik bez ve kovalari yikadim kaldirdim banyoyu sildim
Aldim bir migren ilaci daha uzandim cocuklari bekliyorum ☻

Okumaya Calisicam demiştim reklamdan klavye düzeltmiş şimdi gördüm

İstikrarlı tutarlı ol okul konusunda. Keyfi göndermemezlik yapmadım hiç. Israrla gitmek istemiyorsa altında başka bir neden vardır bunu araştırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…