Düzenli Evimiz & Hayatımız

U UcanSupurge nasıl oldu eşin siz nasılsınız?
Allah razı olsun canım
Eşim normal grip gibi şükür canım öğlen kızım bi ateşlendi ateş düşürücü verdim şimdilik iyi gibi geri yükselmedi geceyi ateşsiz geçirirse yarına toparlar o da yavaş yavaş inşallah

Nasıl oldunuz limonsuz
Eşim iyi negom bende bugün biraz daha iyiyim çok şükür ☺
İnşAllah tekrarlamaz canım

Bulaşık makinesini boşalttım
Bütün evi süpürdüm
Gün içinde mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum
Çöpleri boşalttım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Çamaşırları astım
Dünden kuruyanları topladım
Katladım yerleştirdim
Banyoya yedek havluları yerleştirdim

Tebriks gardasim lüzumsuz ama olsun

Bana da anlatin ☻

Bana özet gecin
Kardeş arabayla geliyor, ablasına gel arabaya bin diyor. Su şişesini ablasına döküyor. Sonra gel bin deyip arabayı hareket ettiriyor, sonra gel havlu vereyim deyip tekrar şişeyle su döküyor

İyi geceler kızlar..☺ Herkes uyudu bende Trt haber izliyorum.Ukrayna-Romanya sınırı canlı bağlantı. Birşey dikkatimi çekti ne güzel Polonya ülkelerine götürüyor.Almanyadan gelenler var götürmek için.Bi karı koca medyadan olanları izleyip çok üzülüp 8 kişiyi evlerine götürmek için gelmişler.☺ Sıcak yemek dağıtılıyor falan.Birgün burada savaş açılsa bize kimse yardım eder mi hiç sanmıyorum Azerbaycan ve diğer devletler hariç.Ya Filistin neden tüm dünya izliyordu masumlar katledilirken.3 dünya savaşı mı çıkacak deniyor Rabbim korusun tüm milletimizi.

3. dünya savaşının endişesini yaşıyor çoğu ülke, yardım ediyorlar ve Bi an önce bitsin istiyorlar. Mazlum tabiki her yerde mazlumdur, ahı kimsede kalmaz ama keşke yıllardır zülm altında olan Filistin gibi Müslüman ülkelerinde destekçisi olsa bütün dünya.
Rabbım kimseyi vatanından etmesin.Ulkemizi koruyan askerlerinden yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…