golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Yine de iyi iş yapmışsın canımEeeee bugün kv den çıkınca çok iş yaptım demek isterdim ama yapmadım.
Lahana sardım tarhana yaptım.
Mutfak topladım çalıştırdım. Şimdi boşaltım ıvır zıvırı koyucam ocak silicem.
Sırtım yandı sararken helbet iyiYine de iyi iş yapmışsın canım
Allah razı olsun canımU UcanSupurge nasıl oldu eşin siz nasılsınız?
Tebriks gardasim lüzumsuz ama olsunBenimkide taze daha abla terörü yaşıyorum kimseyide kabul etmedim mal gibi adımda yazıyor karşim bi tebriğini alırım
Bana da anlatin ☻Sen su sepilensin o zaman
Bana özet gecinEvet onun arabası var
Eşim iyi negom bende bugün biraz daha iyiyim çok şükür ☺Nasıl oldunuz limonsuz
İnşAllah tekrarlamaz canımAllah razı olsun canım
Eşim normal grip gibi şükür canım öğlen kızım bi ateşlendi ateş düşürücü verdim şimdilik iyi gibi geri yükselmedi geceyi ateşsiz geçirirse yarına toparlar o da yavaş yavaş inşallah
Tebriks gardasim lüzumsuz ama olsun
Bana da anlatin ☻
Bana özet gecin
İnşallah canım siz de toparlanırsınız inşallahEşim iyi negom bende bugün biraz daha iyiyim çok şükür ☺
İnşAllah tekrarlamaz canım
Amin inşAllah canım benimİnşallah canım siz de toparlanırsınız inşallah
Kardeş arabayla geliyor, ablasına gel arabaya bin diyor. Su şişesini ablasına döküyor. Sonra gel bin deyip arabayı hareket ettiriyor, sonra gel havlu vereyim deyip tekrar şişeyle su döküyorTebriks gardasim lüzumsuz ama olsun
Bana da anlatin ☻
Bana özet gecin
Ne de guzel anlatmissinKardeş arabayla geliyor, ablasına gel arabaya bin diyor. Su şişesini ablasına döküyor. Sonra gel bin deyip arabayı hareket ettiriyor, sonra gel havlu vereyim deyip tekrar şişeyle su döküyor
Çok teşekkür ederim. Evde lahana olacaktı. Yarın bir deneyeyim. :))Lahana süt düğümlerini çözüyormuş canım, belki sana da faydası olur diye demiştim.
İnşAllah işe yarar canımÇok teşekkür ederim. Evde lahana olacaktı. Yarın bir deneyeyim. :))
3. dünya savaşının endişesini yaşıyor çoğu ülke, yardım ediyorlar ve Bi an önce bitsin istiyorlar. Mazlum tabiki her yerde mazlumdur, ahı kimsede kalmaz ama keşke yıllardır zülm altında olan Filistin gibi Müslüman ülkelerinde destekçisi olsa bütün dünya.İyi geceler kızlar..☺ Herkes uyudu bende Trt haber izliyorum.Ukrayna-Romanya sınırı canlı bağlantı. Birşey dikkatimi çekti ne güzel Polonya ülkelerine götürüyor.Almanyadan gelenler var götürmek için.Bi karı koca medyadan olanları izleyip çok üzülüp 8 kişiyi evlerine götürmek için gelmişler.☺ Sıcak yemek dağıtılıyor falan.Birgün burada savaş açılsa bize kimse yardım eder mi hiç sanmıyorum Azerbaycan ve diğer devletler hariç.Ya Filistin neden tüm dünya izliyordu masumlar katledilirken.3 dünya savaşı mı çıkacak deniyor Rabbim korusun tüm milletimizi.
Ben emzirirken çok yaşamıştım ateşim çıkardı yataklara düşerdim. Bol bol masajda ise yarıyor tavsiyemÇok teşekkür ederim. Evde lahana olacaktı. Yarın bir deneyeyim. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?