Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen ya sırf bu yüzden açacağım galiba
Ben akrabalar doluşmasın diye kendi adıma açmadım
takipci derdide yok akraba düğünü onun bunun dedikodusu olmasın diye
Resimimde genel olarak paylaşmam manzara severim eserse koyarım esmezse o da yok
Alışveriş yemek komik videolar islamı tarih ve arkiyoloji testleri var onlar için bakarım

Biz senle bazı konularda aynıyız süpürge
Ya mesela eşimin pozitif olduğunu biliyorlar o hasta diye çocuklara yanaşamıyor bi fırsatım olmadı ki arayayım normalde günlük ararım zoruma gidiyor insan bi arar damatlarını sorar çocuklar nasıl sizde bir şey yok ya der ne bileyim aman ne kadar böyleler desem de gönül koyuyorum özellikle bazı durumlarda hasta vs isem Allah razı olsun bonus etiket yapar nasıl oldun diye gözlerim dolar oysa bizimkiler hiç aramamıştır bile belki bu yüzden onu ayrı seviyorum içimdeki zayıf yerime dokunuyor diye
Ay ben de açarsam anonim hesap açarım herhalde buradaki gibi

Ailenin yerini tutmaz tabi ama burdan birinin nasıl oldun demesi çok önemli dimi çünkü günün ve günlük telaşın büyük bir kısmını paylaşıyoruz hemen aklımıza geliyor.
Keşke daha ince olsalar ne diyim bazen bir telefon gelmekten daha iyi gelir

Allah razı olsun canım sadece beni değil bir çoğumuzu unutmuyorsun Allah gönlüne göre versin bu özelliğinin yeri bende ayrı en eksikliğini hissettiğim şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…