Biz senle bazı konularda aynıyız süpürgeNe mutlu sana canım sevgilerini gösterebiliyorlar benimkiler de sever de gösteremezler önemsediklerini belli edemezler
Ben akrabalar doluşmasın diye kendi adıma açmadımAynen ya sırf bu yüzden açacağım galiba
Ya mesela eşimin pozitif olduğunu biliyorlar o hasta diye çocuklara yanaşamıyor bi fırsatım olmadı ki arayayım normalde günlük ararım zoruma gidiyor insan bi arar damatlarını sorar çocuklar nasıl sizde bir şey yok ya der ne bileyim aman ne kadar böyleler desem de gönül koyuyorum özellikle bazı durumlarda hasta vs isem Allah razı olsun bonus etiket yapar nasıl oldun diye gözlerim dolar oysa bizimkiler hiç aramamıştır bile belki bu yüzden onu ayrı seviyorum içimdeki zayıf yerime dokunuyor diyeBiz senle bazı konularda aynıyız süpürge
Ay ben de açarsam anonim hesap açarım herhalde buradaki gibiBen akrabalar doluşmasın diye kendi adıma açmadım
takipci derdide yok akraba düğünü onun bunun dedikodusu olmasın diye
Resimimde genel olarak paylaşmam manzara severim eserse koyarım esmezse o da yok
Alışveriş yemek komik videolar islamı tarih ve arkiyoloji testleri var onlar için bakarım
Ailenin yerini tutmaz tabi ama burdan birinin nasıl oldun demesi çok önemli dimi çünkü günün ve günlük telaşın büyük bir kısmını paylaşıyoruz hemen aklımıza geliyor.Ya mesela eşimin pozitif olduğunu biliyorlar o hasta diye çocuklara yanaşamıyor bi fırsatım olmadı ki arayayım normalde günlük ararım zoruma gidiyor insan bi arar damatlarını sorar çocuklar nasıl sizde bir şey yok ya der ne bileyim aman ne kadar böyleler desem de gönül koyuyorum özellikle bazı durumlarda hasta vs isem Allah razı olsun bonus etiket yapar nasıl oldun diye gözlerim dolar oysa bizimkiler hiç aramamıştır bile belki bu yüzden onu ayrı seviyorum içimdeki zayıf yerime dokunuyor diye
Ay ben de açarsam anonim hesap açarım herhalde buradaki gibi
Günaydın ❤
Hayırlı cumalar
Tüm hastalara şifa versin Rabbim
Yataktan bildiriyorum ✌ cocuklari gondermenin bir rehaveti çoktu ama bilemedim ☻Günaydın loreciğim uyumıycan dimi?
Allah razı olsun canım sadece beni değil bir çoğumuzu unutmuyorsun Allah gönlüne göre versin bu özelliğinin yeri bende ayrı en eksikliğini hissettiğim şeyAilenin yerini tutmaz tabi ama burdan birinin nasıl oldun demesi çok önemli dimi çünkü günün ve günlük telaşın büyük bir kısmını paylaşıyoruz hemen aklımıza geliyor.
Keşke daha ince olsalar ne diyim bazen bir telefon gelmekten daha iyi gelir
Derin sulara gidiyorsun getmaaAllah razı olsun canım sadece beni değil bir çoğumuzu unutmuyorsun Allah gönlüne göre versin bu özelliğinin yeri bende ayrı en eksikliğini hissettiğim şey
Neyse konuyu dağıtıyorum kızım gece de ateşlendi sabah 5 gibi ilaç içirdim yatıyor şimdi inşallah çok etkilemez ya çocuklar bir gün ateşli geçiriyor deniyor ama umarım öyle olurDerin sulara gidiyorsun getmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?