Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neyse konuyu dağıtıyorum kızım gece de ateşlendi sabah 5 gibi ilaç içirdim yatıyor şimdi inşallah çok etkilemez ya çocuklar bir gün ateşli geçiriyor deniyor ama umarım öyle olur

Önceki halinde çocuklar öyle geçiriyodu deniyodu da şimdi hep ateşli diye okuyoruz. 1-2 günden fazla sürmüyomuş süpürge sizin kaç gün oldu?

Hastalar ne durumda?
@Limonsuzzcay nasıl oldunuz?
U UcanSupurge sende yoktur inşallah belirti?
@mimesis nasıl oldun?
Allah razı olsun canım eşim toparlanıyor gibi kızım dünden ateşli ben de psikolojikmen oram buram ağrıyormuş gibi hissediyorum
Önceki halinde çocuklar öyle geçiriyodu deniyodu da şimdi hep ateşli diye okuyoruz. 1-2 günden fazla sürmüyomuş süpürge sizin kaç gün oldu?
Eşim 6 gün kadar oldu belirti göstereli bende şimdilik bir şey yok da kuzum da toparlansaydı hayırlısıyla

Neyse konuyu dağıtıyorum kızım gece de ateşlendi sabah 5 gibi ilaç içirdim yatıyor şimdi inşallah çok etkilemez ya çocuklar bir gün ateşli geçiriyor deniyor ama umarım öyle olur
Bir iki gün canım Allahın izniyle hemen geçer

İki göz emeliyatı oldum annem aramadı kovit olduğumuzda ablam sonunda söyleymiş onlar kovit diye geçti bitti gitti aradı ameliyatlarımı sordu kapattı
Bende rabimimin görevini yerine getirmek için yapıyorum kandilerde arıyorum bir hastalık oldumu bir kap yemekse kapıdan verip geliyorum arada yardımcı aldığını Duyarsam gidip o günlük parasını verip geri dönüyorum oturma yok çoçuklarda titizliğinden dolayı gidemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…