Ye ye yeMavi kalbini yerim
Akşam o he he yi koyucaktım da mübarek paylaşımlara daldım kaynamış bovv
GünaydınHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3018822
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Bana kilolu demek istedin ondan mı yi dedinYe ye ye
Safra kesesi ameliyatı oldunuz mu? Ben de hamileyken çok sıkıntı yaşadım. hamileliğimde öğrendim zaten böyle bir rahatsızlığım olduğunu. Hamileyken almak istemedi doktor doğumdan 1 ay sonra alalım dedi. 15 gün oldu doğum yapalı henüz kontrole gitmedim taş ve değerler ne durumda bilmiyorum. Sezeryanla dogum yaptım arka arkaya iki ameliyat çok zor bebegim de emiyor daha minicik. Hamilelikte diyet yapmıştım ilac kullanmıştım öyle idare ettim,doğumdan beri normal besleniyorum diyet yapmiyorum ama ilacı kullaniyorum (ursovef) bol su içmeye de devam ediyorum ama tekrar agrim olursa değerlerim yükselirse diye de korkuyorum. Ameliyatı biraz ertelemek istiyorum bebegim ek gıdaya geçince ve sezeryan yerim toparlanınca yazın olayım diye düşünüyorum siz neler yaşadınız, ameliyat oldunuz mu, ben ne yapmalıyım?Allah razı olsun canım. Ne yapalım bunlarda imtihan işte. Rabbim kaldıramayacağı yükü vermez insana. Kimse olmasa da kendi başımızın çaresine bakacak gücümüz olur inşallahSezeryanlıyken de idare ediyordum şimdi de ederim inşallah
Hayyyyır çok zayıfsın biraz yimen lazım gulumBana kilolu demek istedin ondan mı yi dedin
İnşallah sana geçmemiştir süpürgem. Bebişte çabuk toparlanır inşallah.Eşim 6 gün kadar oldu belirti göstereli bende şimdilik bir şey yok da kuzum da toparlansaydı hayırlısıyla
Çok çok özür dilerim özel mesajınızı 2 gün önce gördüm ama cevap verecekken çıktım bebeğim ağlıyordu . Şimdi yazıyorum sizeSafra kesesi ameliyatı oldunuz mu? Ben de hamileyken çok sıkıntı yaşadım. hamileliğimde öğrendim zaten böyle bir rahatsızlığım olduğunu. Hamileyken almak istemedi doktor doğumdan 1 ay sonra alalım dedi. 15 gün oldu doğum yapalı henüz kontrole gitmedim taş ve değerler ne durumda bilmiyorum. Sezeryanla dogum yaptım arka arkaya iki ameliyat çok zor bebegim de emiyor daha minicik. Hamilelikte diyet yapmıştım ilac kullanmıştım öyle idare ettim,doğumdan beri normal besleniyorum diyet yapmiyorum ama ilacı kullaniyorum (ursovef) bol su içmeye de devam ediyorum ama tekrar agrim olursa değerlerim yükselirse diye de korkuyorum. Ameliyatı biraz ertelemek istiyorum bebegim ek gıdaya geçince ve sezeryan yerim toparlanınca yazın olayım diye düşünüyorum siz neler yaşadınız, ameliyat oldunuz mu, ben ne yapmalıyım?
Hayırlı cumalar4 mart ödevi
Nevresim değiştirmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
@BereliPenguen
İnşallah canımBir iki gün canım Allahın izniyle hemen geçer
Benimkiler 4-5 saatlik mesafede ama gidip gördükçe üzülüyorum daha daİki göz emeliyatı oldum annem aramadı kovit olduğumuzda ablam sonunda söyleymiş onlar kovit diye geçti bitti gitti aradı ameliyatlarımı sordu kapattı
Bende rabimimin görevini yerine getirmek için yapıyorum kandilerde arıyorum bir hastalık oldumu bir kap yemekse kapıdan verip geliyorum arada yardımcı aldığını Duyarsam gidip o günlük parasını verip geri dönüyorum oturma yok çoçuklarda titizliğinden dolayı gidemiyor
İnşallah canımBenim kız alerjik astım bir gün etkilendi geçtti inşallah o da öyle olur
Teşekkür ederim canımGünaydın canlar supurge geçmiş olsun canım çabucak iyilesirsiniz umarım
Tüm hastalar insallah
Nego aldım odevi kuzum havada güneş açtı iyi oldu
Şimdi yayakdan kalkıp kahvalti hazırlama sırası
Geldin miiiiiiğLora uyuyo dimi daha neyse bende eve gelmiyorum
Nasil oldun?Merhaba, günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?