Düzenli Evimiz & Hayatımız

Safra kesesi ameliyatı oldunuz mu? Ben de hamileyken çok sıkıntı yaşadım. hamileliğimde öğrendim zaten böyle bir rahatsızlığım olduğunu. Hamileyken almak istemedi doktor doğumdan 1 ay sonra alalım dedi. 15 gün oldu doğum yapalı henüz kontrole gitmedim taş ve değerler ne durumda bilmiyorum. Sezeryanla dogum yaptım arka arkaya iki ameliyat çok zor bebegim de emiyor daha minicik. Hamilelikte diyet yapmıştım ilac kullanmıştım öyle idare ettim,doğumdan beri normal besleniyorum diyet yapmiyorum ama ilacı kullaniyorum (ursovef) bol su içmeye de devam ediyorum ama tekrar agrim olursa değerlerim yükselirse diye de korkuyorum. Ameliyatı biraz ertelemek istiyorum bebegim ek gıdaya geçince ve sezeryan yerim toparlanınca yazın olayım diye düşünüyorum siz neler yaşadınız, ameliyat oldunuz mu, ben ne yapmalıyım?

Çok çok özür dilerim özel mesajınızı 2 gün önce gördüm ama cevap verecekken çıktım bebeğim ağlıyordu . Şimdi yazıyorum size

Hayırlı cumalar
Şuan sadece kahvaltı yapıp oturma odasını topladım çocukları uyuttum. Yapacaklarım;
Hızlıca evi toplayıp süpürmek.
Salon ve oturma odasının tozunu almak.
Nevresimleri değiştirme.
Makineye Çamaşır atmak.
Akşam misafirim gelecek onun için ikram hazırlamak.

Bir iki gün canım Allahın izniyle hemen geçer
İnşallah canım
Benimkiler 4-5 saatlik mesafede ama gidip gördükçe üzülüyorum daha da
Benim kız alerjik astım bir gün etkilendi geçtti inşallah o da öyle olur
İnşallah canım
Günaydın canlar supurge geçmiş olsun canım çabucak iyilesirsiniz umarım
Tüm hastalar insallah
Nego aldım odevi kuzum havada güneş açtı iyi oldu
Şimdi yayakdan kalkıp kahvalti hazırlama sırası
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…