Dünden ne var fikir olsun diye soruyorum bize de cnm.Bende dunki yemekler var nurum yarın ekstra yine yapcam
Güzel. Afiyet olsun şimdiden.Yemek yok ama fikir var olur mu?Tarhana çorbası, fırında başamel soslu makarna ve havuç salatası. Havuç salatası tamam, yemekten önce yoğurt koyacağım bi. Diğerlerini daha yapmadım.
Teşekkür ederim, sizin de ellerinize sağlık.Güzel. Afiyet olsun şimdiden.
Dün sarma sarınca bir koca kazan bugün niyeyse boşluğa düştüm. Onu dağıttım bitti zaten .
PırasaDünden ne var fikir olsun diye soruyorum bize de cnm.
Geçmiş olsunSelam kızlar son günlerde başım çok ağrıyordu dün dayanamdım artık doktora gittim tansiyonum çok yükselmiş. Akşam serum taktılar biraz iyi gibiydim sabah yine çıkmış. 15 gün takip edip kardiyolojiye gideceğim bakalım. İnşallah geçici bir şeydir. Ev de baya dağıldı 2 gün elleme her yer dağılıyor.
Dürmek Denizli tarafında çok duyarım da ondan merak ettim
Geçmiş olsun cnm tüm hasta olan arkadaşlar sizlere de
Çok geçmiş olsun. İnşallah geçici bir durumdur. İş hiç bitmiyor ki. Sağlık her şeyin başı.
Sağolun kızlarGeçmiş olsun
Ezogelin çorbası, pilav, t.fasülye,yoğurt,salata.Ne yemek var akşama ehey dostlar?
Çocuğun önüne koyup yemesini beklemek hiç bana göre değil allah sabır versin uğraşanlara.Uyanınca yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım. Kızım 10 aylık, kendi yesin diye destekliyoruz ama temizlik faslı beni çok zorluyor. Saçından peynir, pekmez temizledim. Önce kızımı temizledim, üstünü değiştirdim. Sonra mutfağı, mama sandalyesini sildim.Yerlere dökülenleri topladım. Şimdi uyutmaya çalışıyorum, uyursa kahve keyfi yapacağım. :)) Bu saate kadar da anca bunları yapabildim.
Yapılacak listesi çok güzel, dışarıdan gelince mis gibi eve gelmiş olursun.
Yemek yapacağım ama onu kız uyanınca birlikte yaparız hem daha zamanım var. Ütü de yapmam lazım. @-Erva-
Sağol kuzum öncelik onlar tabi.Kolay gelsin sanada çok yoruyorsun kendini be kuzum:) Camları silmeyi ver her haftamı siliyorsun peki?☺Pazartesi haftalık temizlik yapcam cam yerler. Vs bakalm hava açık görünüyor ama daha misafir nevresimleri yıkanacak onlar duruyor hava yüzündenTeneffus Zili badimm senin çocuk iyi olsunda iş halolur bı şekilde bakalm hava. Nasıl olcak balkonda küçük kapı önü halısi var oda elde yikancak o da havaya bakiyor
Ankacım çok geçmiş olsun kuzum bugün nasılsın?Selam kızlar son günlerde başım çok ağrıyordu dün dayanamdım artık doktora gittim tansiyonum çok yükselmiş. Akşam serum taktılar biraz iyi gibiydim sabah yine çıkmış. 15 gün takip edip kardiyolojiye gideceğim bakalım. İnşallah geçici bir şeydir. Ev de baya dağıldı 2 gün elleme her yer dağılıyor.
Aynı benÇocuğun önüne koyup yemesini beklemek hiç bana göre değil allah sabır versin uğraşanlara.
Yemişim blw yi alırdım önüme önlüğünü takar yedirir ağzını silerdim
Çok zor yiyen çocukla uğraşmakta fena allah bizim iştahımızı onlara versin.Aynı benBlw yapmayı istiyorum ama çocuktan çok kendime güvenemiyorum.Yinede hem yedirip hem önüne koyucam inş.oğlandan çok çektim pek yemez hala öyle tabak falan yapıyorum teşvik etmek için eskiye nazaran iyi sayılırız.
a.slm çok geçmiş olsun❤ Allah şifa versin ilk gebeliğimin son aylarında yaşadım çok zorlayıcıydı kalıcı olacağından korktuk neyseki 2.de yaşamadım.Sen sakın ol stres yapma tuzu kes düzene girecektir elbet genç yaştasın zaten.Stres yaptığın birşeyler olmuştur belki kendini azda olsa motive et geçidir büyük ihtimalle.Selam kızlar son günlerde başım çok ağrıyordu dün dayanamdım artık doktora gittim tansiyonum çok yükselmiş. Akşam serum taktılar biraz iyi gibiydim sabah yine çıkmış. 15 gün takip edip kardiyolojiye gideceğim bakalım. İnşallah geçici bir şeydir. Ev de baya dağıldı 2 gün elleme her yer dağılıyor.
amin diyeyimÇok zor yiyen çocukla uğraşmakta fena allah bizim iştahımızı onlara versin.
Ama pis iş istediği kadar doğrusu bu desinler anneye eziyetten başka bir şey değil.
Yorulmadam olmuyor canisi ya ev büyük müstakil gelen giden çok hafta sonu cam durima göre cam sille geçiyorum öyleSağol kuzum öncelik onlar tabi.Kolay gelsin sanada çok yoruyorsun kendini be kuzum:) Camları silmeyi ver her haftamı siliyorsun peki?☺
Biliyorum bu tarifi eşim bugün iş dönüşü karanfil getirecek umarım rahatlatır.☺ Fırçayı da arkadaşlar söylemişti bakacağım inş.Havuç bende veriyorum eline.Önerilerin için de teşekkür ederim.İlk dişleri çıkarken kızıma havuç veriyordum. Pırasa, yeşil soğan veren de duydum. Bir de karanfil ve zeytinyağı ile bir karışım yapıyorlar. Diş etlerini çok rahatlatıyormuş. Denemedim hiç. Silikon parmak diş fırçası var ya onunla gün içinde sürekli damaklarını kaşıyordum. Ona bayılıyor kızım. Şimdi kendi kendine hem dişlerini fırçalıyor, hem de damaklarını rahatlatıyor. Belki bunlar faydalı olur. İnşallah bir an önce acısız, sızısız çıkar dişleri.
Wayy hem müstakil hem büyük ev ha güzel olur öylesi maşallah canım.Yorulmadam olmuyor canisi ya ev büyük müstakil gelen giden çok hafta sonu cam durima göre cam sille geçiyorum öyle
Bakarm duruma göre yağmur yoksa silerim
İnşallah olur canm köydeki ev bu şekilde hoşuma gidiyor yalan yok rahat yani.Wayy hem müstakil hem büyük ev ha güzel olur öylesi maşallah canım.Bizim müstakil ama küçük bana göre bahçeyi de arka tarafta bırakılmış güzel güneş almıyor kv nin eşyalar da her yerde rahat takılamıyoruz.Kendimize ait bi müstakil ev hayalim inş. nasıl olur tüm isteyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?