- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Bizim de dünden kalma belki sana fiki olur yazayım mercimek çorbası, havuçlu şehriyeli pilav, patlıcanlı patatesli kapya biberli bi türlü var.Dünden biraz çok yapmıştım yarına da kalması için.Dünden ne var fikir olsun diye soruyorum bize de cnm.
Zordur evet annemlerinde bahçeli 2.kat ama benim evde 2.kat belki ondan bi tık daha rahat hem bahçeye inebiliyorsun hem ev çok kirlenmiyor yinede çocuklar bahçede oynadığı için çok toz olurdu.Pencerimin önünde bi ceviz ağacı var ondan mıdır bilmem kumru sürekli yuva yapıyor temizlemiştim 3 güne yuvasını kurmuşİnşallah olur canm köydeki ev bu şekilde hoşuma gidiyor yalan yok rahat yani.
Toz toprak oluyor yinede tabihaftalık yapmasam batıyor valla
Benm annemin müstakil değil ama balkonda çiçekleri çok onada kuşlar yuva yapar berbat hale gelir gerçektenZordur evet annemlerinde bahçeli 2.kat ama benim evde 2.kat belki ondan bi tık daha rahat hem bahçeye inebiliyorsun hem ev çok kirlenmiyor yinede çocuklar bahçede oynadığı için çok toz olurdu.Pencerimin önünde bi ceviz ağacı var ondan mıdır bilmem kumru sürekli yuva yapıyor temizlemiştim 3 güne yuvasını kurmuşEllemedik, büyümek üzere uçup gidince temizletirim eşime benim midem kaldırmaz berbat durumda çok fena yapmış mermerini pasaklı kuş.
Biraz geç oldu amaBen de senin gibi sabah rutini
Kahvalti+bulasik+ev duzen temizleme+katladigim çamaşırları yerine yerleştirdim.
Tv ünitesini sildim.
Komşum geldi kısır çay keyfisi yaptık. O gidince biz de
Çocuklarla az parka indik geldik.
Akşama ne yemek yapsam bilmiyorum.
Sen ne yapican badicim?
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yokturSelam kızlar son günlerde başım çok ağrıyordu dün dayanamdım artık doktora gittim tansiyonum çok yükselmiş. Akşam serum taktılar biraz iyi gibiydim sabah yine çıkmış. 15 gün takip edip kardiyolojiye gideceğim bakalım. İnşallah geçici bir şeydir. Ev de baya dağıldı 2 gün elleme her yer dağılıyor.
Evet biz dürmek deriz geneldeDürmek Denizli tarafında çok duyarım da ondan merak ettim
Sabahtan kötüydüm de akşama kadar sarımsaklı yoğurt yedimAnkacım çok geçmiş olsun kuzum bugün nasılsın?
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur
Ispartalıyım ben canım.Evet biz dürmek deriz geneldeSen nerelisin anka
TaaamGöynüm sana kırılır etme gözünü yediğim sen ne dedin de yapmadım ben ❤
Biz de oğlumla başlıycaz güya ama hava buz bir ısınsa hayırlısıylaKomşular çok ısrarlı yürüyüş için sıf o ilk ağrılar için gitmek zor geliyor yanığım biraz iyleşsin yavaş yavaş bir ucundan başlıyalım
Bir kaç gün sürer gecer inşallah kuzum
MaşallahDaha iyiyiz bonusumçok şükür günden güne daha iyi oluyoruz. Derdi veren rabbim dayanma gücünü sabrını da verirmiş en zorunu atlattık.
Daha önceleri tek başına üzerini bile örtemiyordu. Şimdi tuvalete kendi gidiyor. Oturup kalkarken desteğe ihtiyaç duymuyor. Yatarken yardımcı oluyorum. Banyosuna yardım ediyorum. Üzerini değişrken falan eskisi kadar zorlanmıyoruz
Bende iki defa gittim en son babamla gittiğimiz yer. Kitaplarını da okudum hayatını anlatan.Somuncu Baba’nın türbesine iki defa gitmek nasip oldu biri balayında iken biri de İzmir’e giderken orda konakladık ben de oranın maneviyatını seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?