Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dünden ne var fikir olsun diye soruyorum bize de cnm.
Bizim de dünden kalma belki sana fiki olur yazayım mercimek çorbası, havuçlu şehriyeli pilav, patlıcanlı patatesli kapya biberli bi türlü var.Dünden biraz çok yapmıştım yarına da kalması için. Bende komposto yapmak istiyorum ama evde kayısı yok.

İnşallah olur canm köydeki ev bu şekilde hoşuma gidiyor yalan yok rahat yani.
Toz toprak oluyor yinede tabi haftalık yapmasam batıyor valla
Zordur evet annemlerinde bahçeli 2.kat ama benim evde 2.kat belki ondan bi tık daha rahat hem bahçeye inebiliyorsun hem ev çok kirlenmiyor yinede çocuklar bahçede oynadığı için çok toz olurdu.Pencerimin önünde bi ceviz ağacı var ondan mıdır bilmem kumru sürekli yuva yapıyor temizlemiştim 3 güne yuvasını kurmuş Ellemedik, büyümek üzere uçup gidince temizletirim eşime benim midem kaldırmaz berbat durumda çok fena yapmış mermerini pasaklı kuş.

Benm annemin müstakil değil ama balkonda çiçekleri çok onada kuşlar yuva yapar berbat hale gelir gerçekten temiz oldukça ev temizlik yapasi geliyor insanin
Yarın balkon kapı önü paspasini yikicam o aradan misafr nevresimleri var bı dünya bı de bnm uyku setinin nevresimi çok var of if hava açsa sıcak olsa yikicam da of fo söyledikçe is cikiyor

Biraz geç oldu ama kayınannişim geldi lahmacun yedik elinin artığı

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur

Biz de oğlumla başlıycaz güya ama hava buz bir ısınsa hayırlısıyla

Maşallah

Somuncu Baba’nın türbesine iki defa gitmek nasip oldu biri balayında iken biri de İzmir’e giderken orda konakladık ben de oranın maneviyatını seviyorum
Bende iki defa gittim en son babamla gittiğimiz yer. Kitaplarını da okudum hayatını anlatan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…