Bende memnunum sarı güçtenOcağın grimi ?
Kuzum ben ocağımı günde en az bir kere sarı güçle temizliyorum, on beş günde bir yada kızartmadan hemen sonra detaylı tüm parcalarını yıkıyorum siliyorum, on beş günde bir dolap yüzeylerine yüzeye fışkırtmayıp sildiğimiz suya koyuyorum hepsini sarı gücle yapıyorum öyle kalıntısal yağ oluşmuyor
Çif'in yeni çıkardığı krem çif spreyide beğendim
Ben ayların yağının hiç bir güçün temizleyeceğine inanmıyorum
O yağa spatula ıle kazınır yada güçlü kimyasallar lazım zamanla temizlenir
Temiz pak hatunsun sende ne gezsin öyle yağlar
Kebapci sloganı gibi olduBizde her çeşit çağrı cihazı var yeter ki gelin
Jes valla alemsin kuzu Allah hep güldürsun seniKebapci sloganı gibi oldu
Geçmiş olsunBen çaydan sonra uyuyakalmışımyani sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp yiyip geri yatmış oldum
Şimdi az iş yapayım
Hasta olmuşum ya. Gribim. @Selizay
Geçmiş olsunBenim de boğazım şiş ağrıyor. Panda ayısı gibi ordan oraya arıyorum kendimi. Bir güçle kalktım mutfağı topladım şimdi buzdolabını temizlicem
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur. Suyu çok çok içmeye çalış.Selam kızlar son günlerde başım çok ağrıyordu dün dayanamdım artık doktora gittim tansiyonum çok yükselmiş. Akşam serum taktılar biraz iyi gibiydim sabah yine çıkmış. 15 gün takip edip kardiyolojiye gideceğim bakalım. İnşallah geçici bir şeydir. Ev de baya dağıldı 2 gün elleme her yer dağılıyor.
Benimkiler de kendi yedi hepÇocuğun önüne koyup yemesini beklemek hiç bana göre değil allah sabır versin uğraşanlara.
Yemişim blw yi alırdım önüme önlüğünü takar yedirir ağzını silerdim
Niye eziyet olsun ki çocuk ne yediğini biliyor mama sandalyesinde çok da güzel yerdi benimkiler. 1 yaşında kaşık tutup çorba içebiliyorlardı. Sandalyesinin oturma yeri falan zaten silinen kumaştı, önlüğü de takıyordum mis gibi yediler.Çok zor yiyen çocukla uğraşmakta fena allah bizim iştahımızı onlara versin.
Ama pis iş istediği kadar doğrusu bu desinler anneye eziyetten başka bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?