Teşekkür ederim, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama işler ne azalıyor ne de bitiyor. Nasıl iş anlamadım valla.Dün çocukları yıkayıp yattım. Nasıl da çok uyuyorum.
Sağolasın. Polen alerjisi de sıkıntı.
Teşekkürler.
Geçmiş olsun
Sağolasın
Maşallah çok iş yapmışsın. Dijital temizlik bana da lazım. Ama ona gelene kadar o kadar çok iş varki
Telefonu gelmedi mi dahaAktif Lora aktif kardeşim sevgiler saygılar ve daha birçok şey ❤
Gurubu okumak da kurallar arasındaGrubu hiç okuyamadim kiyazdım çıktım iş yaptım
Yetisebildigim kadar artık dur azıcık çalışkan olayım da he de geç sende ne olcekkk
Polis devreler
Bonus & Efser
golgefeslegeni & U UcanSupurge
Tubismavis & Teneffus Zili
i p e k & D u t
M Musluk Suyu &Aktif Lora
C Capanin Gururu Teyom &Levaiz
K klbk33 &Selizay
A R Y A & Limonsuzzcay
Geçmiş olsunSelam vermedim kızlar herkese iyi geceler..Bugün duş aldıktan sonra saçlarımı kurutmadan çarşıya çıktık sanırım baş ağrım ondan.Bebeğim de bi kaç gündür emmek istemiyor bugün pek emmedi ağrı yaptı bende. Uzanıyorum yataktayım kendimi kötü hissediyorum şimdilik eşim bakıyor çocuklara inş. toparlanırım.Büyüğü eşim yıkadı küçüğe sıra gelmedi.Anneme ve kv 'ye hediye aldık.Yemekte dışarda yendi.Umarım mastit yapmaz uyurken emmezse sağacağım mecburen.
Kristal mi o bayılırımEki Görüntüle 3062172
Bonus çayımı içip kalkıyorum
Önce yatakları toplayıp evi havalandıracağım
Sonra mutfağı toplayıp buzdolabına dalacağım yaklaşık 10:30 gibi başlarım bamdişkom
Günaydın
Ben mi rahat anneyimTeşekkür ederim canım tavsiyelerin için, rahat annelere bayılıyorum.☺ Ben çok rahat değilim vede çevrem öyle kv çok sıkardı beni.2.de biraz daha rahatım şuan bi sıkıntısı yoksa,meme reddi yapıyor.Ins.geçici bi durumdur.Oğlan yemezse hastalanırdı o yüzden peşinden koşturuyordum abartılı olmayacak şekilde.Deneyeceğim blw umarım yer içer üzmez bizi.
9 mayıs ödevi
Mutfak çekmecelerini düzenlemek.
Giysi dolabı düzenlemek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
Yoo bu paşa bahçenin yeni serisi hatta bir ara bime gelmiştiKristal mi o bayılırımkayınvalidemin de vardı vitrinde takımı su takımı onu bana verdi çay takımı bozulmuştu bi de eskimişti onları köye götürdü belki çay takımı alırım kendime
Sağol canım
Aslında iyi değil gibiyim ama ben de kendime bi şeyin yok abartma diyorumSen sabaha toparlarsin aslan parçası beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?