- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Kristal değil mi ? Ben kristal desen almayı düşünüyorum bakalım çok beğendim seninkini aklımda bulunsunYoo bu paşa bahçenin yeni serisi hatta bir ara bime gelmişti
Bomba gibi giriş yaptınZüpürge bacınız sabah sabah
çamaşır attı Yıkandı astı
Tezgahta birkaç parça bardak vs vardı makineye kaldırdı
yatakları topladı
bebesi kakasını sırtına taşırmıştı bebeyi temizledi
bi kayfe yapıp içti
bebesini uyutuyor
Grubun en çalışkani benmiyim.bugun yani
Misafir yorganları/yastıkları geçirildi yerleştirildi
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Bardaklar makineye kondu
Ve fınish
Yarın rutin supurme öğleden sonra yengeye yardım
Salı odalar balkon ve WC banyo .balkon ve WC banyo 3 oda eder öyle büyük.
Teneffus Zili bende şanslıyım kuzum
Nego mis gibi ev bıraktım geriye
Kendini grubun en caliskani ilan ettiama hakkin var sabahtir okuyorum yaptiklarini supersin. Fakat limonsuz ve nimesis de atlı gibi vallahi
Grubu hiç okuyamadim kiyazdım çıktım iş yaptım
Yetisebildigim kadar artık dur azıcık çalışkan olayım da he de geç sende ne olcekkk
Bu daha başlangıçBomba gibi giriş yaptın
Geçmiş olsunBoğazım ağrıyor ve burnum akıyoryarına iyi hissedersem çılgın fikirlerim var
Bunun takımını bir mağazada gördümKristal değil mi ? Ben kristal desen almayı düşünüyorum bakalım çok beğendim seninkini aklımda bulunsun
Bendeee🖐🖐
Bebeyi uyutup ben de atayım kayınvalidemin verdiklerini benziyorlar çay takımı yok içinde bi tekU UcanSupurge bak bunlar kırıstal benim ceyizimdi kırla kırla bir kaç tane kaldı bu tam takımdı
Eki Görüntüle 3062175
Diğer desenler ya çıkıyor ya zamanla modası geçiyor desensiz düz veya kristaller hiç eskimiyor ya ben seviyorumBunun takımını bir mağazada gördüm
Bende takım yapmayı düşünüyorum
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar döndüm evime kızkardeşimle geldik hastane işleri var biraz birkaç gün yine yazamayabilirim
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canım
Yaptiklarin ve yapacakların çok güzel motivasyon veriyorBugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım. Sonrasında mutfağı topladım. Elde yıkanacakları yıkadım,
Öğlen eşimin yediklerini bir daha topladım,
Ütü yaptım, (35 parça. Böyle saydıkça çok motive oluyorum)
Ütülenenleri yerleştirdim,
Kızımın dolabını düzenledim. Çekmecelerin içini sildim. Küçülenleri ve kışlıkları kenara ayırdım. Yarın yapabilirsem vakumlu poşete koyup kaldıracağım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Yarım saat yürüyüş yaptım,
Marketten ve manavdan aldıklarımızı yerleştirdim,
Dünden yemek vardı. Yemekten sonra mutfağı topladım. Birkaç parçayı elimde yıkadım,
Ocağı fırça ile detaylı sildim. Parçalarını yıkadım,
Mutfak lavabosunu temizledim.
Salonu ve oyuncakları eşim topladı. Mutfak da toplu.
Sen neler yaptın, nasıl geçti gününEva ?
Sürekli ertelediğim birkaç işim var. Bu aralar onları yapmak istiyorum ama çok üşeniyorum. İlki telefonumda yedi binden fazla fotoğraf ve video kaydı var. Bunları bilgisayara atıp, klasörlere ayırıp, mükerrer dosyaları elemem lazım. İki üç saatimi alır rahat. Bir an önce bunu halletmek istiyorum. İkincisi; ayakkabılığı düzenlemem gerek. Botları, çizmeleri temizleyip, içine gazete kağıdı koyup kutularına koymalıyım. Üçüncü olarak da; kızıma yazdığım bir defter vardı. Aylardır elime almadım. Birikmişleri yazsam iyi olacak.
Sağol canım❤ çok kötüydüm ağrı kesici içtim battaniyenin altında bayağ ter attım. İyi geldi ama sabaha kötü uyanmadım şükürler olsun.Geçmiş olsun
Ev buldun mu sonundaYaptiklarin ve yapacakların çok güzel motivasyon veriyor
Beni taşınma telaşı sardı, Bayadır akljmizdaydi zaten.
Yatak odasındaki herseyi koliledim
Oturma odasına topladım sarmam gerekn birsrylwr var
Bugünde mutfağı toplicam
Hayırlısıyla bu merasim de bitse çok rahatlayacaktim.
Halılar yıkamaya gidecek
Bi posta çamaşır yikanmisti serilecek
Çok işim var yaa çook
Bak meyveliği vazosu şekerliği böyle bir büyük bir takımdı 25 sene sonunda elimde bunlar kaldı şimdi çok modaBebeyi uyutup ben de atayım kayınvalidemin verdiklerini benziyorlar çay takımı yok içinde bi tek
Geçmiş olsun canım ❣Sağol canım
Aslında iyi değil gibiyim ama ben de kendime bi şeyin yok abartma diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?