Düzenli Evimiz & Hayatımız

Taşınacağım diye heryere el atıyorum
Selizay gel hele gel orda burda fink atacagina 2 satir birsey yaz suraya adami hasta etme. Hamişsin diye totonu kesmem sanma

Badiiiiiiiiiii nerdesin ulen Badiiiiiiiiiiiiii K klbk33

Peki badimin benden haberi var mı nerdesin lan badi vurun boynunu
Ben ikinizin de kaba etini alacagim az kaldi
İşe gittim ya. Bakamadım hiç.
Sabah çocuğu okula bırakıp işe gittim. Yoğundum. Öğle yemek saati toplu etkinliğe katıldım. Akşama da çocuk ben eve çıkmam parka gitcem diye tutturdu. Yarım saat durduk. Sonra eve girip apar topar yemeğe giriştim. Sonra topladım mutfağı. Çocuk durmadı bu sefer onunla uğraştım. Sonra çocukları yatırmam gerekti. Onları yatırırken uyuyakaldım. Yarın ne giyeceğimi ayarlamak için uyandım çok yoğunum. Bildiğiniz gibi değil. Yarında farklı bi yere gidip bişeyleri söke söke almam lazım. Onun için iyi giyinmeliyim, dinamik olmalıyım.

Malatya dükümü geliyor ulan noldu böyle
Yok kız kimsenin geldiğinden değil ben buzdolabından hıcımı çıkardım
Ramazanda doğru düzgün yapamadım
Bayram temizliğinde de yapamadım
Zaten gelen hatrını sormuş giden sormuş
El mahkum temizledim artık

Son düzenleme:
Hazır alırım bilmem ne diyor bide ne kadar ayıp
Şu anki ruh halim bunu gösteriyor
Hazır börek isterim
Patates kızartırım
Biber közlerim
Zeytin salatsı
Yumurta salatası
Kahvaltılıklar
Kaşarlı Simit alırsam gül gibi kahvaltı
Tatlı olarak gülaçım var biraz uyumsuz olacak ama meyveyle süsler püsleriz

Yeme bu numaralari rahat 7 cesit hazirlar
Yok yavrum bu sefer bulduklarını yiyecekler artık 5 gün öncesi olsaydı hayalindeki masayı kurardım bir gün öncesi ancak kafa bu kadar topluyor menüyü
Cumaya bir misafirim var bak o zaman geniş vakkit kendime hiç güvenmiyorum tozu dumana katarım

Son düzenleme:
Ulan benim de evimde çocuk yok ama her gün poh götürüyor, sanırım ben pasaklıyım

Yoksaaaaaaaaaaaa

Ben baktım çok pahalıydı. O kadarda para vermim kendim düzenliyim dedim
Önceden şu plastik sepetler çok uygundu keşke stoklasaymışım. Evin her yerinde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…