Görende rahmetli turgut ozal gidecek sanirHepimizi temsil ediyor bu iş malatyayı aştı artık
Şu göğsümde kuş ötme sesi çıkıyor ya off hasta oluyorum gendi sesimeKötü günler geride kaldı biliyon dimi
Değerli geliyor aklimaŞu göğsümde kuş ötme sesi çıkıyor ya off hasta oluyorum gendi sesime
Ondan daha güzel bir kısrak kişniyor kiminDeğerli geliyor aklima
Kisraga heleeee göbüşlü kısrakOndan daha güzel bir kısrak kişniyor kimin
Ne taktın ulan göbeğimd bide göbüş diyor seviyorum sonraKisraga heleeee göbüşlü kısrak
Bende göbüşü seviyommm napimmmNe taktın ulan göbeğimd bide göbüş diyor seviyorum sonra
Taşınacağım diye heryere el atıyorum9 mayıs ödevi
Mutfak çekmecelerini düzenlemek.
Giysi dolabı düzenlemek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
Selizay gel hele gel orda burda fink atacagina 2 satir birsey yaz suraya adami hasta etme. Hamişsin diye totonu kesmem sanma
Peki badimin benden haberi var mı nerdesin lan badi vurun boynunu
İşe gittim ya. Bakamadım hiç.Ben ikinizin de kaba etini alacagim az kaldi
Yok kız kimsenin geldiğinden değil ben buzdolabından hıcımı çıkardımMalatya dükümü geliyor ulan noldu böyle
Kırk yılda bir hamaratlığımız tutuhey maşallah liste kaybolan wikiliks belgeleri gibiEllerine sağlık hamarat temiz hatun.❤
Şu anki ruh halim bunu gösteriyorHazır alırım bilmem ne diyor bide ne kadar ayıp
Yok yavrum bu sefer bulduklarını yiyecekler artıkYeme bu numaralari rahat 7 cesit hazirlar
Önceden şu plastik sepetler çok uygundu keşke stoklasaymışım. Evin her yerinde kullanıyorum.Ulan benim de evimde çocuk yok ama her gün poh götürüyor, sanırım ben pasaklıyım
Yoksaaaaaaaaaaaa
Ben baktım çok pahalıydı. O kadarda para vermim kendim düzenliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?