Marifetlin miyim gerçektenGünaydınnnn marifetli hanımlarEki Görüntüle 3062828
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
GünaydınGünaydınnnn marifetli hanımlarEki Görüntüle 3062828
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
Eşim evdeyken giremiyorum canım. Bi de 3 vardiya çalışıyor her hafta farklı saatler yani
Hepimizin marifetli olduğu konular var tabiiMarifetlin miyim gerçekten
Geçmiş olsun canımDün çocukların dolaplarına girişeyim dedim ama devam edemedim. Grip olmuşum burnum akıyor başım ağrıyor biraz halsizimben yine neyse de sanırım kızıma da bulaştı
GünaydınnnnnGünaydınnnn marifetli hanımlarEki Görüntüle 3062828
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
Geçmiş olsun canım ben de inanılmaz halsizim ölü gibi yatıyorum iş güç birikti iyice.Dün çocukların dolaplarına girişeyim dedim ama devam edemedim. Grip olmuşum burnum akıyor başım ağrıyor biraz halsizimben yine neyse de sanırım kızıma da bulaştı
Sana da geçmiş olsun tansiyonun düzelmedi mi?Geçmiş olsun canım ben de inanılmaz halsizim ölü gibi yatıyorum iş güç birikti iyice.
Eline sağlık ben daha yeni yataktan çıkmaya çalışıyorum onu da zorla yoksa yatıcam bana kalsaSaat 10 a kadar
Kahvaltı hazırladım
Elde yıkanacakları yıkadım
Bulaşık makinesini boşalttım
Yatakları düzelttim
Salona yiyecek dökmüşler süpürdüm
Balkon halısını demire attım, minderleri silkeledim, sandalyesini yıkadım, balkonu sildim
Çamaşır astım
Banyoyu yıkadım, duş aldım
Kahvaltım bitsin yemek yapıcam, ev süpürücem, çamaşır asıcam.
5 de 6 da ayakta benimkiler ya,7 ye kadar direniyorum işte yataktaEline sağlık ben daha yeni yataktan çıkmaya çalışıyorum onu da zorla yoksa yatıcam bana kalsa
Düşmüştü aslında bu gün gidemedim noldu anlamadım hiç.Sana da geçmiş olsun tansiyonun düzelmedi mi?
Aynı benim en büyük 7 de okula gidiyor o kalkınca küçükler kalkıyor. Eşim baktı hastayım diye işe gidince bana kaldılar yine5 de 6 da ayakta benimkiler ya,7 ye kadar direniyorum işte yataktakalktıktan sonra tekrar uyuyamıyorum ben
Böbreklerin de bir sıkıntı var mı?Düşmüştü aslında bu gün gidemedim noldu anlamadım hiç.
Seninkiler küçük birde şimdi gözün hep üstünde olur hoş benimki 8 yaş olacak hala gözüm üstünde yaptıklarını yazsam fenalık geçirirsinizAynı benim en büyük 7 de okula gidiyor o kalkınca küçükler kalkıyor. Eşim baktı hastayım diye işe gidince bana kaldılar yine
Bildiğim kadarıyla yok ama ona da mı baktırayım.Böbreklerin de bir sıkıntı var mı?
Şimdiki çocuklar bi olgunlaşmıyor bence ya. Benim en büyük bile saçmalıyor bazen şoka giriyorumSeninkiler küçük birde şimdi gözün hep üstünde olur hoş benimki 8 yaş olacak hala gözüm üstünde yaptıklarını yazsam fenalık geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?