Negooooooooooo sen beni sevmiyorsun negooooooooSesi çıkmayan hanımlar ses verin arada.
20 mayıs ödevi
Ivır zıvır çekmecesi,kutusu düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
@Selizay
Eva
@Tenyearslatermavi
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Neyi var kızınD u t kızın nasıl oldu canım?
Oyyy oy gecmis olsun canim simdi nasil iyi mi birsey yok inşallahMerhaba hanımlar, Oğlumun öğretmeni sabah arayınca anladım birşey olduğunu arkadaşıyla çarpışmış ve kaşı patlatmış hafiften.Hastaneye götürdük fakat dikiş artırmamış ilaç antibiyotik alıp geldiler.Güne kötü başladık yani yinede şükür Allah beterinden korusun. Bugün yaptıklarım;
Evi süpürdüm,
Bulaşıklar yıkandı, makine çalıştırıldı. Pazardan alınanlar yerleştirildi, buzdolabında ezilenenler olmuş onları ayıklayıp attım.
Çöpler çıkartıldı. Evi toparlayıp havalanırdım. 1 posta çamaşır katladım.Eşimin ve kendimin kışlıklarını kaldırdım. Nevresimleri değiştirdim. Bebişi yedirdim üzerini değiştirdim uyuttum.
E tâbi kahvaltıyida hazırladım patatesli yumurta yaptım.Yemeğim var bugünlük bu kadar olsun çok yorgunum kızım hiç durmuyor.
Teneffüsün mesajı idi düzenleyeyim dedim süre dolmuş değiştiremedimOyyy oy gecmis olsun canim simdi nasil iyi mi birsey yok inşallah
Boğaz enfeksiyonu diye hatırlıyorumNeyi var kızın
Caanım çok şükür ateşi düştü biraz. Küçüğün de var inşallah onunki de çok yükselmezD u t kızın nasıl oldu canım?
Çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar, Oğlumun öğretmeni sabah arayınca anladım birşey olduğunu arkadaşıyla çarpışmış ve kaşı patlatmış hafiften.Hastaneye götürdük fakat dikiş artırmamış ilaç antibiyotik alıp geldiler.Güne kötü başladık yani yinede şükür Allah beterinden korusun. Bugün yaptıklarım;Evi süpürdüm, Bulaşıklar yıkandı, makine çalıştırıldı. Pazardan alınanlar yerleştirildi, buzdolabında ezilenenler olmuş onları ayıklayıp attım. Çöpler çıkartıldı. Evi toparlayıp havalanırdım. 1 posta çamaşır katladım.Eşimin ve kendimin kışlıklarını kaldırdım. Nevresimleri değiştirdim. Bebişi yedirdim üzerini değiştirdim uyuttum. E tâbi kahvaltıyida hazırladım patatesli yumurta yaptım.Yemeğim var bugünlük bu kadar olsun çok yorgunum kızım hiç durmuyor.
İkisine de geçmiş olsun sana geçmesin dikkat etCaanım çok şükür ateşi düştü biraz. Küçüğün de var inşallah onunki de çok yükselmez
Sağolasın bonusum ben kendimden çok eşimden korkuyorum . İnşallah ona bulaşmaz. Dikkat ediyorum ama. Adam hapşuramıyo dahaİkisine de geçmiş olsun sana geçmesin dikkat et
Burda belli olmuyor dün çok esti bozar gibi oldu bugün açtıNe güzel hava keşke bizim de olsa
Sağolasın efserim
Geçmiş olsun canım ya.Caanım çok şükür ateşi düştü biraz. Küçüğün de var inşallah onunki de çok yükselmez
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım ya.
Evde ne kadar çocuk varsa hepsine bulaşıyor hastalıklar.
Allah sana da güç kuvvet versin.
Biz 31+536 diye hatirliyorum :))
sağol canım.Çok geçmiş olsun
teşekkürler Bonuscum daha önceden de soracaktim ama utandımKlavyedeki enter tuşuna basınca alt satıra geçiyor öyle yap. Aşağıda işaretlediğim yerden.
Yukarda büyüteçli yerde ön izleme
Teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?