Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kaç gün küvözde kalmıştı peki?☺ Benim 2.de erken doğum tehlikem olmuştu 34 yada 35 haftalık iken hatta buraya sizlere yazıyordum.Annemlerde kaldım 2 hafta falan.Ciğer geliştircide vurulmuştum.Şükür zamanında doğdu dr.beni korkutmuştu bayağ ama şehir içinde hiç boş küvöz yok demişti

Caanım çok şükür ateşi düştü biraz. Küçüğün de var inşallah onunki de çok yükselmez
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım❤havalar çok değişken ben dahi bi üşüyüp bi sıcaklıyorum ne giyinip uyurkende ne ötünücez şaşırdık valla.Ama benim ayaklar üşüyor bu ara.

Slm kızlar Bugün
Kahvaltı hazırladım
Sofrayı topladım
Bulaşıkları makinaya dizdim
Tezgahı ocağı ayrıntılı sildim
Bütün evi topladım
Yatakları topladım
evi havalandırdım
Bütün eve süpürge çektim ayrıntılı
Wc yi yıkadım
Yerleri sildim
Banyo ve mutfak çöplerini attım
çamaşır serdim
Arkadaşıma gittik çok güzel geçti
Akşama pratik birseyler hazırladım yedik
Çay demledim içiyoruz

Birazdan mutfağı toplarım
Kuruyan Çamaşırlar toplanacak
Bi posta çamaşır atcam makinaya
Yolluk var bir kaç parça banyo da yıkamam lazım bu gece islatirim yarın yıkarım mimesis canisi senden naber

Oğlum ikiz eşi 3 hafta kaldı 1 hafta da benim yanımda kaldı hastanede sonra çıktık.
Kızım o kadar şanslı degildi bir buçuk ay kaldı vefat etti yavrum cennete uçtu.
Bize oğlun bu hastanede kızın başka bir hastanede bile olabilir küvöz olmayabilir falan dediler. Onlar en kötü ihtimali söylüyor. Bizim tehlikeli Bi süreç olduğu için yenidogan yoğun bakımı ve kızımın ameliyatlarınin olabileceği Bi hastane de kontroller devam etti.

Geçmiş olsun Allah şifa versin canım❤havalar çok değişken ben dahi bi üşüyüp bi sıcaklıyorum ne giyinip uyurkende ne ötünücez şaşırdık valla.Ama benim ayaklar üşüyor bu ara.
Sağolasın canım size de grçmiş olsun. Bende öyle . Üzerimde yazlık tişört var ayağımda kışlık terlik

Kızlar hanginizin bebesi anlamadım ama geçmiş olsun

Çok çok üzüldüm canım başın sağolsunOkurken gözyaşlarıma engel olamadım.Allah sabır versin çok zor şeyler atlatmışsın cennette şuan kızın ve sana şefaatçi olacak inş.Ne desem bilemedim sen güçlüsün belli Allah evladına sağlıklı huzurlu uzun bi ömür nasip etsin amin.

Başın sağolsun canım. Rabbim cennette kavuştursun

Merhaba, iyi akşamlar. Siteye anca girebildim bugün. Dün gece de mesaj yazarken uyuyakalmışım gönderemeden.

Eva canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah cennette sizi bir araya getirsin, başın sağolsun.

Hasta olan herkese de geçmiş olsun diliyorum.

Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltıya komşu çağırdı. Orada bebelere pankek yaptım. Ufak tefek birkaç iş daha yaptım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım, katladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Kek yaptım,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
El havlularını değiştirdim,
Evi topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Yemek yaptım,
Akşamüstü yürüşe çıktım. Yağmur başlayınca fazla kalamadım,
Yemekten sonra mutfağı topladım.

Sağol canım
Çok şükür oğlum bizimle canı sağolsun hayırlı evlat olsun yeter.
İnsan mecbur güçlü olmak zorunda kalıyor, hep diyorum Rabbıme binlerce kez şükürler olsun birini kucağıma birini de ahiretimize verdi insallah.
Bizi de evlatla sınadı Allah, ikizlerimi erken doğumla kaybettim, sonrasında dusukler oldu sonra da kizim gitti..öyle içimi döktüm biraz her insan çektiğini bilir

Çok geçmiş olsun beterinden korusun Rabbim

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…