- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Kaç gün küvözde kalmıştı peki?☺ Benim 2.de erken doğum tehlikem olmuştu 34 yada 35 haftalık iken hatta buraya sizlere yazıyordum.Annemlerde kaldım 2 hafta falan.Ciğer geliştircide vurulmuştum.Şükür zamanında doğdu dr.beni korkutmuştu bayağ ama şehir içinde hiç boş küvöz yok demiştiBiz 31+5
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım❤Caanım çok şükür ateşi düştü biraz. Küçüğün de var inşallah onunki de çok yükselmez
Oğlum ikiz eşi 3 hafta kaldı 1 hafta da benim yanımda kaldı hastanede sonra çıktık.Kaç gün küvözde kalmıştı peki?☺ Benim 2.de erken doğum tehlikem olmuştu 34 yada 35 haftalık iken hatta buraya sizlere yazıyordum.Annemlerde kaldım 2 hafta falan.Ciğer geliştircide vurulmuştum.Şükür zamanında doğdu dr.beni korkutmuştu bayağ ama şehir içinde hiç boş küvöz yok demişti
Sağolasın canım size de grçmiş olsun. Bende öyle . Üzerimde yazlık tişört var ayağımda kışlık terlikGeçmiş olsun Allah şifa versin canım❤havalar çok değişken ben dahi bi üşüyüp bi sıcaklıyorum ne giyinip uyurkende ne ötünücez şaşırdık valla.Ama benim ayaklar üşüyor bu ara.
Merhaba hanımlar, Oğlumun öğretmeni sabah arayınca anladım birşey olduğunu arkadaşıyla çarpışmış ve kaşı patlatmış hafiften.Hastaneye götürdük fakat dikiş artırmamış ilaç antibiyotik alıp geldiler.Güne kötü başladık yani yinede şükür Allah beterinden korusun. Bugün yaptıklarım;Evi süpürdüm, Bulaşıklar yıkandı, makine çalıştırıldı. Pazardan alınanlar yerleştirildi, buzdolabında ezilenenler olmuş onları ayıklayıp attım. Çöpler çıkartıldı. Evi toparlayıp havalanırdım. 1 posta çamaşır katladım.Eşimin ve kendimin kışlıklarını kaldırdım. Nevresimleri değiştirdim. Bebişi yedirdim üzerini değiştirdim uyuttum. E tâbi kahvaltıyida hazırladım patatesli yumurta yaptım.Yemeğim var bugünlük bu kadar olsun çok yorgunum kızım hiç durmuyor.
Kızlar hanginizin bebesi anlamadım ama geçmiş olsunMerhaba hanımlar, Oğlumun öğretmeni sabah arayınca anladım birşey olduğunu arkadaşıyla çarpışmış ve kaşı patlatmış hafiften.Hastaneye götürdük fakat dikiş artırmamış ilaç antibiyotik alıp geldiler.Güne kötü başladık yani yinede şükür Allah beterinden korusun. Bugün yaptıklarım;
Evi süpürdüm,
Bulaşıklar yıkandı, makine çalıştırıldı. Pazardan alınanlar yerleştirildi, buzdolabında ezilenenler olmuş onları ayıklayıp attım.
Çöpler çıkartıldı. Evi toparlayıp havalanırdım. 1 posta çamaşır katladım.Eşimin ve kendimin kışlıklarını kaldırdım. Nevresimleri değiştirdim. Bebişi yedirdim üzerini değiştirdim uyuttum.
E tâbi kahvaltıyida hazırladım patatesli yumurta yaptım.Yemeğim var bugünlük bu kadar olsun çok yorgunum kızım hiç durmuyor.
Çok çok üzüldüm canım başın sağolsunOğlum ikiz eşi 3 hafta kaldı 1 hafta da benim yanımda kaldı hastanede sonra çıktık.
Kızım o kadar şanslı degildi bir buçuk ay kaldı vefat etti yavrum cennete uçtu.
Bize oğlun bu hastanede kızın başka bir hastanede bile olabilir küvöz olmayabilir falan dediler. Onlar en kötü ihtimali söylüyor. Bizim tehlikeli Bi süreç olduğu için yenidogan yoğun bakımı ve kızımın ameliyatlarınin olabileceği Bi hastane de kontroller devam etti.
Geçmiş olsunSağol negom boğazı iltihaplanmış
sağol canım.Sağolasın canım size de grçmiş olsun. Bende öyle . Üzerimde yazlık tişört var ayağımda kışlık terlik
sağol canım benim oğlan.:)Kızlar hanginizin bebesi anlamadım ama geçmiş olsun
Sağol canımGeçmiş olsun
Başın sağolsun canım. Rabbim cennette kavuştursunOğlum ikiz eşi 3 hafta kaldı 1 hafta da benim yanımda kaldı hastanede sonra çıktık.
Kızım o kadar şanslı degildi bir buçuk ay kaldı vefat etti yavrum cennete uçtu.
Bize oğlun bu hastanede kızın başka bir hastanede bile olabilir küvöz olmayabilir falan dediler. Onlar en kötü ihtimali söylüyor. Bizim tehlikeli Bi süreç olduğu için yenidogan yoğun bakımı ve kızımın ameliyatlarınin olabileceği Bi hastane de kontroller devam etti.
Ben yanlışlıkla onun mesajı düzenlerken kalmış öyle teneffüsünKızlar hanginizin bebesi anlamadım ama geçmiş olsun
Sağol canımÇok çok üzüldüm canım başın sağolsunOkurken gözyaşlarıma engel olamadım.Allah sabır versin çok zor şeyler atlatmışsın cennette şuan kızın ve sana şefaatçi olacak inş.Ne desem bilemedim sen güçlüsün belli Allah evladına sağlıklı huzurlu uzun bi ömür nasip etsin amin. ❤
Amin canımBaşın sağolsun canım. Rabbim cennette kavuştursun
Çok geçmiş olsun beterinden korusun RabbimMerhaba hanımlar, Oğlumun öğretmeni sabah arayınca anladım birşey olduğunu arkadaşıyla çarpışmış ve kaşı patlatmış hafiften.Hastaneye götürdük fakat dikiş artırmamış ilaç antibiyotik alıp geldiler.Güne kötü başladık yani yinede şükür Allah beterinden korusun. Bugün yaptıklarım;Evi süpürdüm, Bulaşıklar yıkandı, makine çalıştırıldı. Pazardan alınanlar yerleştirildi, buzdolabında ezilenenler olmuş onları ayıklayıp attım. Çöpler çıkartıldı. Evi toparlayıp havalanırdım. 1 posta çamaşır katladım.Eşimin ve kendimin kışlıklarını kaldırdım. Nevresimleri değiştirdim. Bebişi yedirdim üzerini değiştirdim uyuttum. E tâbi kahvaltıyida hazırladım patatesli yumurta yaptım.Yemeğim var bugünlük bu kadar olsun çok yorgunum kızım hiç durmuyor.
Günün nasıldıNegooooommm badiiiiimmm dün girmedim hiç siteye yoğun bir gündü. Biraz da yordum kendimi dışarda, bugün elim kolum kalkmıyor ama full günüm. Dua edin
Geçmiş olsunMerhaba hanımlar, Oğlumun öğretmeni sabah arayınca anladım birşey olduğunu arkadaşıyla çarpışmış ve kaşı patlatmış hafiften.Hastaneye götürdük fakat dikiş artırmamış ilaç antibiyotik alıp geldiler.Güne kötü başladık yani yinede şükür Allah beterinden korusun. Bugün yaptıklarım;Evi süpürdüm, Bulaşıklar yıkandı, makine çalıştırıldı. Pazardan alınanlar yerleştirildi, buzdolabında ezilenenler olmuş onları ayıklayıp attım. Çöpler çıkartıldı. Evi toparlayıp havalanırdım. 1 posta çamaşır katladım.Eşimin ve kendimin kışlıklarını kaldırdım. Nevresimleri değiştirdim. Bebişi yedirdim üzerini değiştirdim uyuttum. E tâbi kahvaltıyida hazırladım patatesli yumurta yaptım.Yemeğim var bugünlük bu kadar olsun çok yorgunum kızım hiç durmuyor.
Negooooooooooo sen beni sevmiyorsun negoooooooo
Zahmet oldu erken haber verdinKizlar 19 mayis tatilini birlestirdik sapancaya geldik. 2 gundur ondan yazamiyorumNego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?