- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Atara atar gider Nego reis bam bam bamZahmet oldu erken haber verdin
Alıcam nego aklımda o daBasamak da al mutlaka klozet önüne
Ben de bu mesajı teneffüste okudum sanki diyordumTeneffüsün mesajı idi düzenleyeyim dedim süre dolmuş değiştiremedim
Off ben seni tanıyamıyorum artık çok değiştin bi yabancılaştınAtara atar gider Nego reis bam bam bam
sağol NegoGeçmiş olsun
sağol canım
Selam canım başkası yapsa olmuyor çünkü herkeisn kendi işi oluyor kartı savurup firlatasim geliyor ama işte yine bana patlıcak o yüzden sabrli davrandımFiyatlardan haberi yok herhalde.Ne yapsan yaranamıyorsun en iyisi boşver başkası yapsa alışverişi olmaz mı canım? Yine çok koşturmuşsun maşallah.Tedavi içinde hakkınızda hayırlısı olsun kendini biraz dinle istersen öyle başla.Yok onlar için erteleyeceksen hiç erteleme devam et tedavine.
Geçmiş olsun canım, neyin varLimonsuzzcay ben sürekli aktif olamayacağım, bugün bir sağlık sorunumun olabileceğiyle ilgili bir dönüş aldım kontroller sonucunda, oyüzden biraz dinlenmeye geçiyorum
Sol memede şüpheli lezyon var kuzu, oyüzden biraz doktor işlerim olacak.Geçmiş olsun canım, neyin var
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey çıkmazSol memede şüpheli lezyon var kuzu, oyüzden biraz doktor işlerim olacak.
Hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin canım.❤ Iyi olmuş hava almış olmuşsun.Ben oğlanı okula bıraktığımda bazen bi hava almış oluyordum o bile iyi geliyordu valla.Selam canım başkası yapsa olmuyor çünkü herkeisn kendi işi oluyor kartı savurup firlatasim geliyor ama işte yine bana patlıcak o yüzden sabrli davrandım
Gece ve gündüz biraz ağlamakliydm yeğenimi gördüm sabah geçti valla
O bı kaç saat yetti bana kuzuma doyamadim ama kokusu sevesim yetti çok şükür
bugün tüm İzmiti turladim ilaçlari bulamadm tam 4 buçuk saat ilaç. Bekledim ama.degdi ful gezdm eczane eczane 2900e tamamladık Cok şükür şimdi regl beklicem gidicem 2. Günü baslicaz insallah
Rabbim şifa versin canım, iyi sonuçlanır inşallahSol memede şüpheli lezyon var kuzu, oyüzden biraz doktor işlerim olacak.
Evli ve çocuğun hiç yok değil mi kuzum? Emzirmedin yani?Sol memede şüpheli lezyon var kuzu, oyüzden biraz doktor işlerim olacak.
Gecmis olsun canim güzel sonuçlar alırsın inşallahSol memede şüpheli lezyon var kuzu, oyüzden biraz doktor işlerim olacak.
Evliyim, çocuğum yok canım.Evli ve çocuğun hiç yok değil mi kuzum? Emzirmedin yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?