- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Allah ın izniyle korkma içini ferah tut canım.Stres olma kontrollerini yaptır içini rahatlatırsın.Evliyim, çocuğum yok canım.
Okulda bilgi yarışması vardı ben sahne arkasında görevliydim baya yoruldumGünün nasıldı
masallah ya ne kadar guzel yaaa benim yatak odam bu balkondan kucuk
Kolay mı anne olmak. Doğmadan başlıyor sabretmekOkulda bilgi yarışması vardı ben sahne arkasında görevliydim baya yoruldum
İki gündür midem az bulanıyordu ben de acaba bebek iyi mi neden bulanmıyor diye kuruntu yaparken bugün mübarek iyi vurdu, yüce rabbim al sana mide bulantısı dedi
Amin Allah razı olsun canim❤Eva melek annesiymişsin başın sağolsun canım Allah yavrunu size bağışlasın
NegoooooooooZahmet oldu erken haber verdin
Ziya toton kaşınıyor sanırımAtara atar gider Nego reis bam bam bam
Kes bacım kes kurtar beni yoksa kendimi kurtaracağım yok bu Toto’danZiya toton kaşınıyor sanırım
Allah Rahmet eylesinSağol canım
Çok şükür oğlum bizimle canı sağolsun hayırlı evlat olsun yeter.
İnsan mecbur güçlü olmak zorunda kalıyor, hep diyorum Rabbıme binlerce kez şükürler olsun birini kucağıma birini de ahiretimize verdi insallah.
Bizi de evlatla sınadı Allah, ikizlerimi erken doğumla kaybettim, sonrasında dusukler oldu sonra da kizim gitti..öyle içimi döktüm biraz her insan çektiğini bilir
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz gecerSol memede şüpheli lezyon var kuzu, oyüzden biraz doktor işlerim olacak.
Sağol canımmasallah ya ne kadar guzel yaaa benim yatak odam bu balkondan kucuk
İnşallah canım. Birkaç tane kist var ama bir tanesi şüpheli sadece dedi. Bende biraz tedirgin oldum, baya korktum. Biyopsi yapılacak, bakalım süreç nasıl ilerleyecekAllah ın izniyle korkma içini ferah tut canım.Stres olma kontrollerini yaptır içini rahatlatırsın.Emzirmede bazen kanallar tıkalı kalabiliyor bazen sebep oluyormuş.Benim ağrılı sancılı ele gelen yer yer sertlik vardı sol göğsümdü 2.bebeğimden önceydi 2 defa gittim ultrason çekildi bende bebek düşünüyordum ertelemek zorunda kalmıştım. 3 ay sonra gel dedi dr.gittim muayene etti bi sorun yok demişti.☺ Bende o süreci stresli geçirmiştim ama atlattım.Ablamda ağrı vardı sanırım bi de sıkınca sarımsı bi akıntı olmuştu fibrokist dendi hiçbirşey çıkmadı.Kuzenim büyük bi kist aldırdı hiçbirşey çıkmadı.En son geçende yengem gitmiş kaç yıldır olan bi kitleyi göstermiş dr.bi sıkıntısı yok demiş eğer sen istersen alabiliriz yoksa sana bi zararı yok demiş şimdilik.
İnşallah kuzu yaA R Y A hatırladım şimdi 2 ablam var bi büyüğüm de gitmişti yoğunlaşma var denilmişti.Bi daha çağırmıştı ablamada aynısını söyledim gitti birşey çıkmadı bıraktı muayeneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?