Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evliyim, çocuğum yok canım.
Allah ın izniyle korkma içini ferah tut canım.Stres olma kontrollerini yaptır içini rahatlatırsın.Emzirmede bazen kanallar tıkalı kalabiliyor bazen sebep oluyormuş.Benim ağrılı sancılı ele gelen yer yer sertlik vardı sol göğsümdü 2.bebeğimden önceydi 2 defa gittim ultrason çekildi bende bebek düşünüyordum ertelemek zorunda kalmıştım. 3 ay sonra gel dedi dr.gittim muayene etti bi sorun yok demişti.☺ Bende o süreci stresli geçirmiştim ama atlattım.Ablamda ağrı vardı sanırım bi de sıkınca sarımsı bi akıntı olmuştu fibrokist dendi hiçbirşey çıkmadı.Kuzenim büyük bi kist aldırdı hiçbirşey çıkmadı.En son geçende yengem gitmiş kaç yıldır olan bi kitleyi göstermiş dr.bi sıkıntısı yok demiş eğer sen istersen alabiliriz yoksa sana bi zararı yok demiş şimdilik.

Kolay mı anne olmak. Doğmadan başlıyor sabretmek

Allah Rahmet eylesin cennette kavuştursun

İnşallah canım. Birkaç tane kist var ama bir tanesi şüpheli sadece dedi. Bende biraz tedirgin oldum, baya korktum. Biyopsi yapılacak, bakalım süreç nasıl ilerleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…