İsim verip rencide etmek istemiyorumKolay gelsin sen en azından bişey yapıyormuşsun. Şimdi bitirdim ben de ütüyü. Pazartesi sabah yapıyorum yıllardır. Onda bari iyiyim. Çünkü minimalist olunca çok az kıyafet var hemen yapmazsam kıyafet kalmıyor
Kim o tirbiyesizler çok ayıp
Canım benim çok geçmiş olsun Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah sonuçların temiz çıkarLimonsuzzcay ben sürekli aktif olamayacağım, bugün bir sağlık sorunumun olabileceğiyle ilgili bir dönüş aldım kontroller sonucunda, oyüzden biraz dinlenmeye geçiyorum
Bu bir mesaj bugün evi temizle diyorlar sanaRüyamda başkalarına temizliğe gidiyordum gittiğim evde kız hem yarım gün istiyordu hem bulaşık çamaşır hepsini bana bırakıyordu. Koca koca cam balkonlar falan vardı. Allah hayra çıkarsın rüyamda bile temizlik düşünüyorum
Her zaman ki ürünler, bitmişti deNego Yeni neler aldın acaba merak içerisindeyim
Benim çocukların ikisinin ki tek dolap yazlık kışlık gayet minimalYoo bişey demiyorlar anca yazlık kışlıkla uğraştık günler sürdü, bi vitrin temizledim 4 saat sürdü diye şikayet edip duruyorlar. Peşimden gelseler başka muhabbetlere gireceğiz de işte engin bilgilerimden mahrum kalıyorlar
Haklı onu bende derim saksıdan bardak koyacak yer kalmadı
Üzülsem mi gülsem mi bilemedim Allah şifa versin canım
cok gecmis olsun
Geçmiş olsun negocum
Nego Geçmiş olsun guzum hemen önlemini al
Geçmiş olsun
Sağolun inşallah çabuk geçer. Aferin kankamla mesafeyi açmıştık epey, ondan içtimGeçmiş olsun .
Zaten bir gün hepimiz iyi olsak şaşacağim artık
Her gün bir başka birimiz hasta oluyor.
En çok hasta olan da benim sanki.
Ama şimdi iyiyim şükür. Allah im hepimize toptan bolca şifa versin inşallah.
Nazarlardan korusun Rabbim
Büyükten kalanları kaldırıyorum bazılarını hemen giyemiyor küçük kız 1 seneyi buluyor bazende hemen giyiyo bi de onlar var bendeBenim çocukların ikisinin ki tek dolap yazlık kışlık gayet minimal
Bi sırayı aşağı indiririm çok oturduğumuz zaman ne var sanki ejderyaHaklı onu bende derim saksıdan bardak koyacak yer kalmadı
Onlar mecburen var ayrı yerde vakumlu hurçta. Abiden kalmış varken para mı vereyim boşuna müsrifliğin lüzumu yokBüyükten kalanları kaldırıyorum bazılarını hemen giyemiyor küçük kız 1 seneyi buluyor bazende hemen giyiyo bi de onlar var bende
Müsrif demişken tek çocuğa 4 mont alan arkadaşımız geldi aklıma M Musluk SuyuOnlar mecburen var ayrı yerde vakumlu hurçta. Abiden kalmış varken para mı vereyim boşuna müsrifliğin lüzumu yok
Bu kız neden hep sana iş yapmaya geliyor, yerinde oturamıyor muDarısı başımabenim yok geçen arkadaş balkonun demirlerini siliyor dedim inşallah bi cam balkonum olur. Napcan diyo o camları silmesi çok zor diyo. Dedim ben silmicem ki sen silcen arsızlığın rahatlığın bu kadarı
Aynen öyle canım uzak olunca ya benim annem babama da bir şey olursa yanlarında bile değilim diye içim sıkılıyorU UcanSupurge Haaala u ile başlayan şeyler yazıyorum sana seslenirken.
Allah rahmet eylesin arkadaşına sabır versin.
Hatırlasana negonun babası gittiğinde ne kadar etkilenmiştik buraya yazasımız bile gelmiyodu. Çok normal yaşadığın şey her şeyin boş olduğunu bildiğimiz halde bazı zamanlarda yoğun idrak yaşıyoruz
Sonuncuyu alayım. Ben de tek ben bekletiyorum sanıyordum. Yalnız değilmişim23 mayıs ödevi
Aspiratör, davlumbaz hangisi varsa silmek.
Beyaz eşyaların yüzünü silmek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek (bunu sık sık vericem çoğu kişi bekletiyor )
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
Eva
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Günaydın ❤GünaydınnnnEki Görüntüle 3070834
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
Eva
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Nego Çamaşırlar beni bekler23 mayıs ödevi
Aspiratör, davlumbaz hangisi varsa silmek.
Beyaz eşyaların yüzünü silmek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek (bunu sık sık vericem çoğu kişi bekletiyor )
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
Eva
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?