- 12 Haziran 2019
- 19.702
- 121.399
- 598
- 37
Yok canım buranın konusu temizlik o anlatabilir onu niye karıştırıyon şimdi@Gecenin Tenhasi ne diyo bak minimalinka
Kökü temiz Allah'tan topla süpür yapacağım bu günBu bir mesaj bugün evi temizle diyorlar sana
Yok başkalarına pek karışmıyorum
Benim 4 çocuk tek dolap yazlık kışlıkBenim çocukların ikisinin ki tek dolap yazlık kışlık gayet minimal
Benim 4 çocuğum var ya hani Allah rızası için yetişemiyorum diyeBu kız neden hep sana iş yapmaya geliyor, yerinde oturamıyor mu
Oh afiyet olsunYiğenim bende kaldı onları okula gönderdim o arada 2 dilim gözleme tıktım ağzımaçayı yeni içiyorum
Çayları bitirip kalkalım mı nur? Yataklar açık dahaOh afiyet olsun
Kalkalım canımsın.Çayları bitirip kalkalım mı nur? Yataklar açık daha
Kalkalım canımsın.
Ben de bir tlf görüşmesi yaptım işler hala bana bakıyor
Ilk Bulaşık.İlk napcan?
Ben de kalkayım sizleÇayları bitirip kalkalım mı nur? Yataklar açık daha
Ulan ya
Aynen karşim bende önce etrafı eve benzeteyim. Şu an ahır gibiYa da vazgeçtim mutfağa girince çıkamayan biri olarak ilkimi değiştiriyorum.
Bonus önce etrafa çeki düzen vericem
Hele benim düşündüğüme bakUlan yakoyduğum bi çiçek resmini arıyodum hele bulduğum mesaja bak etiketi yapsaydı bari
Badişkolarım nirdesiniz benden habersiz işe güce mi daldınız
Demliğin dibine daha çok var
Bu kadim bilgilerle birgün kendini amazonun derinliklerinden seslenirken bulacağızFittonia ya da çilli yaprak güzeli ya da hostes çiçeği isimli çiçeğimi aldığımda ufaktı bu resimdeki saksıya geçirmiştim.
Eki Görüntüle 3070893
Aldığımda yapraklarında daha büyük pembelikler vardı şu an tam çilli yaprak güzeli gibi duruyor o ilk geldiği pembe yapraklarını azar azar hep attı. Dün büyük saksıya geçirdim tipe bakın
Eki Görüntüle 3070894
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?