golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ben içmiyorum ama içenleri bekliyorum kalkmak içinDemliğin dibine daha çok var
Başka badişkolara sarkken görmemÇayları bitirip kalkalım mı nur? Yataklar açık daha
Boğazıma dizdin anaaa nego göndermiş gibiBen içmiyorum ama içenleri bekliyorum kalkmak için
Bonus yine kendine yeni badişko arıyor ben seni bekledimBadişkolarım nirdesiniz benden habersiz işe güce mi daldınız
Niye gız ben onu kendime bahane buluyorum gibi düşünerek söyledimBoğazıma dizdin anaaa nego göndermiş gibi
Efser ilkler özeldir ona odaklansana yaBaşka badişkolara sarkken görmem
Üzerime kuma badişko getirip başka badişkolarla
Bizde kös kös bekleyelimBonus yine kendine yeni badişko arıyor ben seni bekledim
Yav siz yoktunuz nurdan destek alırım diye gel gidelim dedim ne varBonus yine kendine yeni badişko arıyor ben seni bekledim
Kaç tane badin var len senin? Bu nasıl bir dünya ? Dünya nereye gidiyoooorrrrrr, gözümüzün önünde, ar namus kalmamışşşşşBadişkolarım nirdesiniz benden habersiz işe güce mi daldınız
Çicekleride sulacağız de tam olsunEfser ilkler özeldir ona odaklansana yaşurda din kardeşiyiz elele bi ev süpürücez
Kustun mu sen zabahınanKaç tane badin var len senin? Bu nasıl bir dünya ? Dünya nereye gidiyoooorrrrrr, gözümüzün önünde, ar namus kalmamışşşşş
Dünden ettim o işiÇicekleride sulacağız de tam olsun
Bonus dursa ona sorKaç tane badin var len senin? Bu nasıl bir dünya ? Dünya nereye gidiyoooorrrrrr, gözümüzün önünde, ar namus kalmamışşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?