Anneme geldim kaptanım bugün genel bi temizlik yaparım:) Ama asıl evime gitme zamanı yaklaştıkça içimi saracak korkuyu düşünüyorum23 mayıs ödevi
Aspiratör, davlumbaz hangisi varsa silmek.
Beyaz eşyaların yüzünü silmek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek (bunu sık sık vericem çoğu kişi bekletiyor )
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Aynen ev topluysa temizdir boş verEvettttttttttt naptım ev bildigimiz ahırda farksızdı
Evş topladım
Yatakları topladım
Eşimin iş kıyafetlerini kışlık yazlık ayırdım kaldırdım
Kahvaltı yaptık mutfağı topladım
Ben bu işler temizligiş hızlı yapayım diye sabahtan yaptım Fekat ev şuan ev gözüme temz gelyorhep böyle olur zaten
Kaçtan yıkadılar Bonus. Çok mu belli lekeHalılar geldi gıda boyası çıkmamış
Rezillik çıkardın şu anUlan yakoyduğum bi çiçek resmini arıyodum hele bulduğum mesaja bak etiketi yapsaydı bari
Kaçtan yıkadılar Bonus. Çok mu belli leke
Ay ben yazdım sandım. Ama ben kaç posta onu da hatırlamadım su anSabahtan çocukların çarşafları battaniyelerini yıkamaya başlamıştım. Makine bitti balkona serdim yenisini attım. 3. Posta. Daha 4 var sonra çamaşır ve bizim nevresim varetrafı şöyle bi topladım. Yoruldum mola verdim
Sen = benAy ben yazdım sandım. Ama ben kaç posta onu da hatırlamadım su an
Sağol canım söylerim iyi bi gözlem yapar artık.☺İyi Gözlemleyin bizimkiler bayağı didişiyolardı yavru derdinde olmadım anlaşmasınlar dedimde ama sonra kafa göz yarınca bakdım ilişkileri nefrete dönüşmüşkızımı zor ikna ettim bunlar burda hiç mutlu değil kendi eş seçimini kendileri yapsın diye zor oldu ama kuşları olan bir tanıdığıma verdim o da yavru verdi bize
Kuşlarda anlaşma anlaşamama gibi bir sorun var malesef bazısı anlaşmasada birbirlerine zarar vermiyolar kimi anlaşıyor kimide bizim gibi ayırmak zorunda kalıyolar o yüzden iyi gözlemleyin belki tüy dökümü olmuştur yada bir birlerini tımar ederken olmuştur
Off ya çok pahalandılar12,5 tan metresi. Gıda boyası damlamıştı belli yerlerine
Serince çekerim belki hafiflemiştirOff ya çok pahalandılartüh ya niye çıkmadı acaba hiç kullanmadım ben benim de sulu boyalar falan var onlar da çıkmadı ama her yıkamada azaldı şu an yerini bilmesem belli olmuyor aslında.
Telefon geldimiBugün neden cuma sanıyorum ben daha hafta başı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?