Çok geçmiş olsun jes, çok üzüldüm. Şimdi iyi olmasına çok sevindim. :)Kizlar bebeğim yataktan düştü 2 gündür onu izledim doktor kontrol et dedi. Yazamadim haber de edemedim buraya bakmak aklıma gelmedi inanin. Rabbime binlerce şukur ki birsey olmadi. Yan düşmüştü zaten. Komodin hızını kesmis. Şükür şimdi eski halinde.
Teşekkür ederim canım benim valla bunu da atlattik hayırlısiylaÇok geçmiş olsun jes, çok üzüldüm. Şimdi iyi olmasına çok sevindim. :)
Geçmiş olsun canımKizlar bebeğim yataktan düştü 2 gündür onu izledim doktor kontrol et dedi. Yazamadim haber de edemedim buraya bakmak aklıma gelmedi inanin. Rabbime binlerce şukur ki birsey olmadi. Yan düşmüştü zaten. Komodin hızını kesmis. Şükür şimdi eski halinde.
Geçmiş olsun jes. Oluyor öyle şeyler arada şükür bi şey olmamışKizlar bebeğim yataktan düştü 2 gündür onu izledim doktor kontrol et dedi. Yazamadim haber de edemedim buraya bakmak aklıma gelmedi inanin. Rabbime binlerce şukur ki birsey olmadi. Yan düşmüştü zaten. Komodin hızını kesmis. Şükür şimdi eski halinde.
Ya dayanamadım supurdum sildim evi bisey de yoktu ama kan şekeri yerlerde titriyorum yavaştan bisey yemeyi unuttum arada tühBen de işler bitti yazmaya halim yok
Ablaya küsülmezDaha da atmam
Hiç 4 montu olmadı benim uşaklarınMüsrif demişken tek çocuğa 4 mont alan arkadaşımız geldi aklıma @Gecenin Tenhasi
Sağol canım
Yok çok kişi varSonuncuyu alayım. Ben de tek ben bekletiyorum sanıyordum. Yalnız değilmişim
Kaç kapaklı dolap onu da söyleYok canım buranın konusu temizlik o anlatabilir onu niye karıştırıyon şimdi
Kökü temiz Allah'tan topla süpür yapacağım bu gün
Yok başkalarına pek karışmıyorum
Benim 4 çocuk tek dolap yazlık kışlık
Benim 4 çocuğum var ya hani Allah rızası için yetişemiyorum diye
Yalniz bana masallah deyin kizlar oyle serinkanli davrandim ki. Oglum da sakinlesti kendine daha cabuk geldi. Yarabbi bana hepboyle sakinlik metanet ver insallah. Ve en buyuk sikintimiz su 2 gundur olanlar kadar olur inşallahhhhh
Sen ne ettin islerini bitirebildin mi?Aynen karşim bende önce etrafı eve benzeteyim. Şu an ahır gibi
Sağol canım yok üşüttüm o yüzden olduNegommmmm geçmiş olsun nego, çamaşır suyu, kimyasallarla uğraşmaktan sinüs, cosinüs bırakmadın kendindeNego
O öyle bir çiçek sulama değil ama sen bilirsin tabiiDünden ettim o işi
Bi sırayı aşağı indiririm çok oturduğumuz zaman ne var sanki ejderya
Yav he heHa aşağıda da yer yoktu
Ne güzel bir arkadaş maşallah diyorum ben onaBu kız neden hep sana iş yapmaya geliyor, yerinde oturamıyor mu
İki dakika boş bırakmaya gelmiyor hemen birini buluyor
Badişkosu çok da noluyor anca çiçek fotosu atsın çiçek adı yazsın alt alta temizlik maddeleri yokTopiğin yarısıyla badişko
Sağol canımGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?