Sağol canım
BeğendimYumoş amber harika kokuyor
Sağol canımNego geçmiş olsun canım
Sağol canım. Eşin çok mu dağıtmıştırGünaydınn
Nego Geçmiş olsun canım
Anneme geldim kaptanım bugün genel bi temizlik yaparım:) Ama asıl evime gitme zamanı yaklaştıkça içimi saracak korkuyu düşünüyorum
Hem de vanessanın konusunaÇayım bitti garnım şişti kalkıyorum
Bunu yazmıştım
Benimki hep toplu ama hep temiz değilAynen ev topluysa temizdir boş ver
Önceden sen evde silmemiş miydin? Benim olmuştu silince geçmişti.Halılar geldi gıda boyası çıkmamış
Aman dur puh puh haftasonuna beş gün car daha çok şükürBugün neden cuma sanıyorum ben daha hafta başı
Yav he he
Ne güzel bir arkadaş maşallah diyorum ben ona
Badişkosu çok da noluyor anca çiçek fotosu atsın çiçek adı yazsın alt alta temizlik maddeleri yok
Dikkat et kedineSağol canım
Geçmiş olsunGÜNAYDIN kızlarherkes erkenci bugün işlere girişmiş sanırım.Ben gece biraz rahatsızdım gaviscon içtim sabah bebiş uyuyunca biraz uyumuşum, kahvaltı hazırlayıp işlere başlarım artık.
Sağol canım
Oyyy çok geçmiş olsun canım, insan çok korkuyor benimkiler de düşmüştüKizlar bebeğim yataktan düştü 2 gündür onu izledim doktor kontrol et dedi. Yazamadim haber de edemedim buraya bakmak aklıma gelmedi inanin. Rabbime binlerce şukur ki birsey olmadi. Yan düşmüştü zaten. Komodin hızını kesmis. Şükür şimdi eski halinde.
Maşallah maşallah. AminnnYalniz bana masallah deyin kizlar oyle serinkanli davrandim ki. Oglum da sakinlesti kendine daha cabuk geldi. Yarabbi bana hepboyle sakinlik metanet ver insallah. Ve en buyuk sikintimiz su 2 gundur olanlar kadar olur inşallahhhhh
Nezle oldumNe olduNego hayırdır inş.neyin var? Görmedim kaçırmışım ben.
Edebildiğim kadarDikkat et kedine
Geçmiş olsunKizlar bebeğim yataktan düştü 2 gündür onu izledim doktor kontrol et dedi. Yazamadim haber de edemedim buraya bakmak aklıma gelmedi inanin. Rabbime binlerce şukur ki birsey olmadi. Yan düşmüştü zaten. Komodin hızını kesmis. Şükür şimdi eski halinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?