Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırdır cnm kötü bişi yokya
kemik erimem var surekli takipli hastayim degerlerimi merak ettim

doktor da rontgen tahlil ultrason derken bayagi oualandim hastanede

2 de tahlil gostermek icin beklemye basladim 5 e 10 kala sira geldi

tahliller vs temiz cikti b12 ve d takviye verdi

Çok sevindim canım rabbim safi ismiyle şifa versin inşaallah
Öğle sonrası hep öyle oluyor kapışıyor herrke tahlil göstermek için ya hastanede öğleden sonra kalmak işkence resmen

Çok sevindim canım rabbim safi ismiyle şifa versin inşaallah
Öğle sonrası hep öyle oluyor kapışıyor herrke tahlil göstermek için ya hastanede öğleden sonra kalmak işkence resmen
Allah razi olsun canim ilk defa isim bu kadar uzun sürdü ve ben buna hic aliskin degilim sanirim en son ege uni de bu kadar saat hastanede kalmistim

Allah razi olsun canim ilk defa isim bu kadar uzun sürdü ve ben buna hic aliskin degilim sanirim en son ege uni de bu kadar saat hastanede kalmistim
Benim genelde öyle oluyor da şaşırmadım o yüzden tahlil sonucu için bekleyenler bahane.bulur hep. sıra şana ancak gelir

Benim genelde öyle oluyor da şaşırmadım o yüzden tahlil sonucu için bekleyenler bahane.bulur hep. sıra şana ancak gelir
tabi tabi kiminin bayilacagi geldi kimi iki -3 gundur orda

kimi de refakatci

en son doktoru cildirtti biri mikmikmik habire doktora laf sokuyor kapida

doktor da kapali olsa bile kapi duyuyorum konustuklarinizi falan dedi cenesi kapandi kadinin

resmen psikolojik baski doktora

kadin saatlerce hasta ya laf anlatiyor guzel guzel dil dokuyor oyle doktoru nerden bulacaksin
oylesinin de sirasi geldi erkenden gitti ben sondan ikinci hastaydim

Merhaba. Birkaç gün giremeyince özlemişim konuyu, sohbetleri. :) Bugün;
Yatağın bir kısmını sildim,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşırları yıkandı,
Kahveye komşum geldi. Bebekleri oynattık,
Kek yaptım,
Akşamüstü kızımı dışarı çıkardım, biraz yürüyüş yaptım,
Tuvaleti temizledim,
Salonu ve kızımın odasını topladım,
Akşam yemeğini eşim hazırladı ben kızı uyuturken. Mutfağı toplamak bir saatimi aldı,
Bulaşık makinesini çalıştırdım,
Ocağı ve davlumbazı sildim. Ocağın parçalarını elde yıkadım,
Tezgahı ve tezgah arkasını sildim.

Eva şifremi hatırlayamadığım için giriş yapamadım birkaç gün. Bu sürede motivasyon falan da kalmadı ben de açıkçası. Sen neler yaptın, nasıl geçti günün.

Daha ne olsun bu motivasyon gitmiş halin mi

Canım nacizane sana küçük bir tavsiye böyle şeyleri dillendirme. Çok anlatma. Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin en hayırlı zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…