- 8 Nisan 2017
- 57.274
- 307.358
- 698
kemik erimem var surekli takipli hastayim degerlerimi merak ettimHayırdır cnm kötü bişi yokya
Çok sevindim canımkemik erimem var surekli takipli hastayim degerlerimi merak ettim
doktor da rontgen tahlil ultrason derken bayagi oualandim hastanede
2 de tahlil gostermek icin beklemye basladim 5 e 10 kala sira geldi
tahliller vs temiz cikti b12 ve d takviye verdi
Allah razi olsun canimÇok sevindim canımrabbim safi ismiyle şifa versin inşaallah
Öğle sonrası hep öyle oluyor kapışıyor herrke tahlil göstermek için ya hastanede öğleden sonra kalmak işkence resmen
Benim genelde öyle oluyor da şaşırmadım o yüzdenAllah razi olsun canimilk defa isim bu kadar uzun sürdü ve ben buna hic aliskin degilim sanirim en son ege uni de bu kadar saat hastanede kalmistim
tabi tabi kiminin bayilacagi geldi kimi iki -3 gundur ordaBenim genelde öyle oluyor da şaşırmadım o yüzdentahlil sonucu için bekleyenler bahane.bulur hep. sıra şana ancak gelir
Tıpkı benim kocam gibi yaniAfedersin içine etmiştir
Hastane çok yoruyor insanıben bugin hic bosey yapamadim sabah gittgim hastaneden oglen evd gelip lahvalti yapip bir gittim aksam 5 de eve girdim
evim darman duman
Daha ne olsun bu motivasyon gitmiş halin miMerhaba. Birkaç gün giremeyince özlemişim konuyu, sohbetleri. :) Bugün;
Yatağın bir kısmını sildim,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşırları yıkandı,
Kahveye komşum geldi. Bebekleri oynattık,
Kek yaptım,
Akşamüstü kızımı dışarı çıkardım, biraz yürüyüş yaptım,
Tuvaleti temizledim,
Salonu ve kızımın odasını topladım,
Akşam yemeğini eşim hazırladı ben kızı uyuturken. Mutfağı toplamak bir saatimi aldı,
Bulaşık makinesini çalıştırdım,
Ocağı ve davlumbazı sildim. Ocağın parçalarını elde yıkadım,
Tezgahı ve tezgah arkasını sildim.
Eva şifremi hatırlayamadığım için giriş yapamadım birkaç gün. Bu sürede motivasyon falan da kalmadı ben de açıkçası. Sen neler yaptın, nasıl geçti günün.
Canım nacizane sana küçük bir tavsiye böyle şeyleri dillendirme. Çok anlatma. Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin en hayırlı zamanda nasip etsinGündüz yağmayan yağmur şimdi yağıyor umarım hava açar sabaha
Sabah 7 de yolcuyum tedavjye baslicaz inşallah direk hastaneye gidicem öğlen ,3 buçukta burdayım hava acmissa çamaşır atarım yoksa evelsi güne kalır yine bakalm
Kemik erimesi mesajı vardı alıntı yaptım sandım gitmiş. Vitaminlere ek iğde çekirdeği tozu çok faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?