Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negonun alıntısında gördüm çok geçmiş olsun daha iyilerdir inş
Sağol Bonuscum hamd olsun eşim biraz toparladı. Oğlanda idare eder antibiyotik vitamin bi sürü ilaç alıp geldik.Toparlayınca çocuk dr.una götürmek istiyorum.Akşam kötülerse gidip bi serum yada iğne yer artık.

Aile hekimleri bazen yetersiz geliyor canım gidin mutlaka. Fmf nerden geldi aklına? Akdeniz ateşi yani

Şu ortama bakınca geleceği önümüzü hiç göremiyoruz artık.Dr.umuzla bu konuyu konuştuk çok hak verdim ama acil gelen hastalar ne olacak. Ablam hamile bi gidiyo dr.yok ben kızım için gidiyodum dr.yok grev var.Söz konusu bebek yaşlı hasta nasıl olacak böyle sabırda tükeniyor söyleniyoruz da bazen.Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.

Aile hekimleri bazen yetersiz geliyor canım gidin mutlaka. Fmf nerden geldi aklına? Akdeniz ateşi yani
Aynen canım boğazı kötü mü ona baktırmak istedim aslında.Kötü değil dedi birazda geç oldu duş al falan geciktik.Tahliller yetişmez diye başka gün götürmeyi düşünüyorum.
Günlerce ateşli canım.Ateşi düşüp tekrar yükseliyor.Karin ağrısı da var.Ben bi şüphelendim.Çevremde hiç bu şekilde ateşlenen çocuk görmüyorum.

Antibiyotik iyi gelir büyük ihtimalle. 2 senedir pandemi yüzünden cocuklar evden çıkamadı,okulda uzun saatler maske taktılar böyle olduklarına şaşırmıyorum. Çocukları ufaklığın rutin kontrolünde bende götürüp rutin kan vs. muayene yaptırmayı düşünüyorum. Devamlı kullandığım D ve C vitamini damlası var ama takviye bir şey onerirse bağışıklık için onada başlarım. Internette macun vs var ama doktor önerisiyle başlamak daha doğru olur diye almadım. Bir de bu yaz bol bol köyde vakit gecirmeyi düşünüyorum çocuklara da bize de iyi gelecek eminim. Tekrardan çok geçmiş olsun

Umarım iyi gelir böyle böyle çok yıpranıyoruz hem o hem biz. Bencede bu salgının etkisi büyük oldu.Biz de bi vitamin yazdırdık ama özel birşeylerde almak istiyorum ben.
Ne güzel olur imkanınız varsa bol bol temiz hava toprakta oynama falan çocuklara çok iyi gelir bencede:)
Bizde terasa çıktık o bile iyi geliyor asma var ceviz ağacı yeşermiş bakınca içim açılıyor.☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…