- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Sağol BonuscumNegonun alıntısında gördüm çok geçmiş olsun daha iyilerdir inş
Aile hekimleri bazen yetersiz geliyor canım gidin mutlaka. Fmf nerden geldi aklına? Akdeniz ateşi yaniSağol Bonuscumhamd olsun eşim biraz toparladı. Oğlanda idare eder antibiyotik vitamin bi sürü ilaç alıp geldik.Toparlayınca çocuk dr.una götürmek istiyorum.Akşam kötülerse gidip bi serum yada iğne yer artık.
Aynen canım boğazı kötü mü ona baktırmak istedim aslında.Kötü değil dedi birazda geç oldu duş al falan geciktik.Tahliller yetişmez diye başka gün götürmeyi düşünüyorum.Aile hekimleri bazen yetersiz geliyor canım gidin mutlaka. Fmf nerden geldi aklına? Akdeniz ateşi yani
Antibiyotik iyi gelir büyük ihtimalle. 2 senedir pandemi yüzünden cocuklar evden çıkamadı,okulda uzun saatler maske taktılar böyle olduklarına şaşırmıyorum. Çocukları ufaklığın rutin kontrolünde bende götürüp rutin kan vs. muayene yaptırmayı düşünüyorum. Devamlı kullandığım D ve C vitamini damlası var ama takviye bir şey onerirse bağışıklık için onada başlarım. Internette macun vs var ama doktor önerisiyle başlamak daha doğru olur diye almadım. Bir de bu yaz bol bol köyde vakit gecirmeyi düşünüyorum çocuklara da bize de iyi gelecek eminim. Tekrardan çok geçmiş olsunSağol çok teşekkür ederiz.Size de çok geçmiş olsun Allah ım şifa versinşu bağışıklığı nasıl kuvvetlendiririz onu düşünüyorum araştırmaları yapmak istiyorum.
Bi duş aldırdım oğlana bi tık iyi oldu sonra aile hekimliğine götürdüm akdeniz ateşi olabilir mi diye danışmak istedim nereye götürmeliyim falan sordum.Antibiyotikte yazdırdık dün grev vardı bugün dr.umuz oradaydı.
Toparlanırsa bizim oğlan çocuk dr.una götürürüz iyi olmazsa akşam acile bi serum taktırıcaz.
Umarım iyi gelir böyle böyle çok yıpranıyoruz hem o hem biz.Antibiyotik iyi gelir büyük ihtimalle. 2 senedir pandemi yüzünden cocuklar evden çıkamadı,okulda uzun saatler maske taktılar böyle olduklarına şaşırmıyorum. Çocukları ufaklığın rutin kontrolünde bende götürüp rutin kan vs. muayene yaptırmayı düşünüyorum. Devamlı kullandığım D ve C vitamini damlası var ama takviye bir şey onerirse bağışıklık için onada başlarım. Internette macun vs var ama doktor önerisiyle başlamak daha doğru olur diye almadım. Bir de bu yaz bol bol köyde vakit gecirmeyi düşünüyorum çocuklara da bize de iyi gelecek eminim. Tekrardan çok geçmiş olsun
Şu pelladan bir de ben alayım herkesin dilindeHee bir de pella bez aldım. Yarın cam silmek istiyorum nasip olursa.
Efkarlanacak çok mevzu varda zaman yokEfkarlanacak kimse yok mu
Bende duydum hep sonra kızlar da memnun olduklarını yazınca alayım dedimŞu pelladan bir de ben alayım herkesin dilinde
Ağzumuz taduyla bir efkalanamadıkEfkarlanacak çok mevzu varda zaman yok
Not:sigara kullanmıyorum
İç kız iç içen öldüde içmeyen ölmedi miAğzumuz taduyla bir efkalanamadık
Ben de dönem dönem kullanıyorum
İç kız iç içen öldüde içmeyen ölmedi mi
Yok dönemsel takılıyorumİç kız iç içen öldüde içmeyen ölmedi mi
Efkalılar düşüyorhayırlı arkadaş
Efkalılar düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?