3ünü de yapayım22 haziran ödevi
Balkon silmek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Ocağı ayrıntılı silmek.
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Amazing family
gecmis olsunGünaydın kızlar..Oğlan tekrar ateşlendi dün kuran kursuna başlattık orada soğuk meyve suyu içmiş sonuç bu.Kardeşimi arayıp acile götürmesini isteyeceğim. Antibiyotiğini kullanamamıştık dolapta bozuldu ilaç bozulmuştur diye veremedim.Çünkü çok sıcak bizim burası bakalım tekrar antibiyotik yazmak gerekecek.
Elleren sağlık badi ben sofradayım. Zaten belim ağrıyodu bide aylık ağrım böyle çarpılmış gibi bişeyim bacaklarım titirir
Geçmiş olsun rezene çayi iyi gelir dinlen birazElleren sağlık badi ben sofradayım. Zaten belim ağrıyodu bide aylık ağrım böyle çarpılmış gibi bişeyim bacaklarım titirir
Kıskanç
Patolojik bir durum
Senin klavye kaça geçti baya fark görüyorumPatolojik bir durum
Taktire az kaldı ablasıSenin klavye kaça geçti baya fark görüyorum
Maşallah maşallahNego mutfak dolaplarinin altını temizledim. yerleri temizledim. çamaşırı asmistim mutfaga gitmeden.
akşamdan kalan elde yikanacak kap kaçak vardı onları yıkadım. kuruyan kap kacagi yerine kaldırdım.
biraz dinlenip duvarları silcem:)
buz dolabını temizlerim galiba bide yeter bugünlük. Yarın da iç dış dolapları silerim yapabildiğim kadar.
akşama yemeğim var. bugün vitamin ignesi olmam lazım ama gitmek istemiyorumcuma günü hastaneye gidince yaptırırım artık.
Bağaaa bişeyler oliyyy
Camları açtım evi bir güzel havalandırdım.
Banyo lavabosunu ovdum.
Kahvaltı hazırladım.
Yatakları düzelttim.
Makineye çamaşır attım.
Paspaslar kurumuş katlayıp kaldırdım.
Kahvaltı yaptık topladım.
Bulaşıkları yıkadım.
Mutfak masa ,sandalyelerini,kiler dolabını sildim.
Akşam menüsünü belirledim, dondurucudan malzeme çıkardım.
Tuvalete deterjan sıktım bekliyor.
Test çözdürdüm, kitap okuttum.
Maratonda
Tüm evi süpürdüm (yatak odasında yatağı, komodinleri,şifonyeri çektim altlarını süpürdüm. Salonda koltukları ,altlarını süpürdüm)
Yatak odası halılarını fırçaladım.
Salon koltuklarının lekeli yerlerini sildim.
Toz aldım (kapılar vs dahil).
Yıkadığım bulaşıkları kaldırdım.
Öğlene çorba koydum.
Çamaşır astım.
kk birinci noteri
Senle ben bir miyiz senin karnın burnundaben de iş yaptım diye seviniyorum kadin bütün evi kaldırmış temzilemis her işi bitirmiş yetmemiş bebelerle ilgilenmiş
Ne diyeceğimi bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun umarım yoluna girer her şeyMerhaba.Nego son zamanlarda siteye giremedim, girsem bile hemen bakıp çıktım. Kendimi ruhen iyi hissetmiyorum. Eşimle sorunlarımız var. Umarım çözebiliriz ama gelecek pek aydınlık görünmüyor bizim için. Son çırpınışlarımız artık. Her gün etiketlemişsin beni teşekkür ederim. Ben bir süre daha olamayacağım. Kendimi dinlemeye ve toparlanmaya ihtiyacım var. İstersen etiketlerden çıkarabilirsin.
Senle ben bir miyiz senin karnın burnundadaha ne yapacaksın kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?