Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar..Oğlan tekrar ateşlendi dün kuran kursuna başlattık orada soğuk meyve suyu içmiş sonuç bu.Kardeşimi arayıp acile götürmesini isteyeceğim. Antibiyotiğini kullanamamıştık dolapta bozuldu ilaç bozulmuştur diye veremedim.Çünkü çok sıcak bizim burası bakalım tekrar antibiyotik yazmak gerekecek.

gecmis olsun

Nego mutfak dolaplarinin altını temizledim. yerleri temizledim. çamaşırı asmistim mutfaga gitmeden.
akşamdan kalan elde yikanacak kap kaçak vardı onları yıkadım. kuruyan kap kacagi yerine kaldırdım.
biraz dinlenip duvarları silcem:)
buz dolabını temizlerim galiba bide yeter bugünlük. Yarın da iç dış dolapları silerim yapabildiğim kadar.
akşama yemeğim var. bugün vitamin ignesi olmam lazım ama gitmek istemiyorum cuma günü hastaneye gidince yaptırırım artık.

Camları açtım evi bir güzel havalandırdım.
Banyo lavabosunu ovdum.
Kahvaltı hazırladım.
Yatakları düzelttim.
Makineye çamaşır attım.
Paspaslar kurumuş katlayıp kaldırdım.
Kahvaltı yaptık topladım.
Bulaşıkları yıkadım.
Mutfak masa ,sandalyelerini,kiler dolabını sildim.
Akşam menüsünü belirledim, dondurucudan malzeme çıkardım.
Tuvalete deterjan sıktım bekliyor.
Test çözdürdüm, kitap okuttum.

Maratonda

Tüm evi süpürdüm (yatak odasında yatağı, komodinleri,şifonyeri çektim altlarını süpürdüm. Salonda koltukları ,altlarını süpürdüm)
Yatak odası halılarını fırçaladım.
Salon koltuklarının lekeli yerlerini sildim.
Toz aldım (kapılar vs dahil).
Yıkadığım bulaşıkları kaldırdım.
Öğlene çorba koydum.
Çamaşır astım.

kk birinci noteri

Maşallah maşallah

Merhaba. Nego son zamanlarda siteye giremedim, girsem bile hemen bakıp çıktım. Kendimi ruhen iyi hissetmiyorum. Eşimle sorunlarımız var. Umarım çözebiliriz ama gelecek pek aydınlık görünmüyor bizim için. Son çırpınışlarımız artık. Her gün etiketlemişsin beni teşekkür ederim. Ben bir süre daha olamayacağım. Kendimi dinlemeye ve toparlanmaya ihtiyacım var. İstersen etiketlerden çıkarabilirsin.

ben de iş yaptım diye seviniyorum kadin bütün evi kaldırmış temzilemis her işi bitirmiş yetmemiş bebelerle ilgilenmiş

Ne diyeceğimi bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun umarım yoluna girer her şey

Senle ben bir miyiz senin karnın burnunda daha ne yapacaksın kadın

ne güzel de moral veriyo ciğerimin köşesi

duvarlar tamam. fırıni vercez ama çok batmıştı birazcık onu temizledim.
duvarları sildim:)
asperoxum az kaldı bugün bi tane daha alayım.
bugün pazar kurulu pazar alışverişi yapsam mı diye düşünüyorum

buzdolabını temizlemicem. yarına kalsın o yoruldum eğil kalk:)
onun yerine salon kalk gidelim diyo orayi bi toplayıp süpüreyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…