Yakinda değiliz ki biraz senin evine gelip koluma kolunu surtim de bana da hamaratlik bulaşsınCamları açtım evi bir güzel havalandırdım.
Banyo lavabosunu ovdum.
Kahvaltı hazırladım.
Yatakları düzelttim.
Makineye çamaşır attım.
Paspaslar kurumuş katlayıp kaldırdım.
Kahvaltı yaptık topladım.
Bulaşıkları yıkadım.
Mutfak masa ,sandalyelerini,kiler dolabını sildim.
Akşam menüsünü belirledim, dondurucudan malzeme çıkardım.
Tuvalete deterjan sıktım bekliyor.
Test çözdürdüm, kitap okuttum.
Maratonda
Tüm evi süpürdüm (yatak odasında yatağı, komodinleri,şifonyeri çektim altlarını süpürdüm. Salonda koltukları ,altlarını süpürdüm)
Yatak odası halılarını fırçaladım.
Salon koltuklarının lekeli yerlerini sildim.
Toz aldım (kapılar vs dahil).
Yıkadığım bulaşıkları kaldırdım.
Öğlene çorba koydum.
Çamaşır astım.
@kk birinci noteri
sağol canım.6 yaşında bizim oğlancok gecmis olsun tekrar bademcik ameliyati icin en az 4 yas s
diyorlar sanirim
Allah razı olsun badim sağol.☺Canimmmm çok geçmiş olsun ,ah bu çocuklar umarm kısa zamanda iyileşir toparlar
dr.uygun görürse benim kararım şimdilik bu yönde Allah hakkımızda hayırlısını versin canım.Evet ya bademcik çok sık rahatszlaniyosa aldırmak daha mantıklı doktor daha iyi bilir yine de cnm cok geçmiş olsun tekrar
Darısı başıma
Allah yardımcımız olsun canım hakkınızda hayırlısı.Bu kaçıncı duyuyorum ev sahipleri çıkartıyor kiracıyı mahsus yapılan birşey gibi.Şu kriz ortamında belki de daha fazla yüksekten kira katabilmek içindir.Kızlar lütfen dua edin bize bol duaya ihtiyacımız var. Ev sahibi evden çıkın 2 ay içinde demiş eşime. Civarda kiralar mimimum 4000 gerçekten kafam patlamak üzere. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah vazgeçer
Çok çok üzüldüm canım allah senin de yardımcın olsun inşallahJES Az önce silahlar patladı terasa saçmalar geldi bi hop dedim.Geçen gün öyle mi saçma yağdı ki terasa çok korktum eşim yanımdaydı neyse ki korkma içeri gelemez dedi.Ama dolu gibi yağdı resmen.
Demem o ki nasıl bi yerde çocuk büyütmeye çalışıyorum benimde buradan çıkmak isteme sebebim buydu.
Annemlerin sokak felaketsanırım benim gibi tanık olmamış bi insan görünce akıl tutulması yaşayabilir.
Devlet müdahale etmiyor açıkça yapılıyor herşey eskiden bu kadar değildi 1 yıldır sapıtıldı resmen kızlar.
Maalesef öyle canım. Ama etraf ateş gibi 4000 e bulamıyorsun düzgün yer. Ne yapacağız bilmiyorum allah yüzümüze baksın bu bebekle kimsemiz yok bi ben bi eşim varız ilk etapta direk 20000 tl masraf çıkıyor nakliye tadilat yerleşme şu bu diye. Neyse Allah kerim vardır bunun da bir hayrı elbetAllah yardımcımız olsun canım hakkınızda hayırlısı.Bu kaçıncı duyuyorum ev sahipleri çıkartıyor kiracıyı mahsus yapılan birşey gibi.Şu kriz ortamında belki de daha fazla yüksekten kira katabilmek içindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?