Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yakinda değiliz ki biraz senin evine gelip koluma kolunu surtim de bana da hamaratlik bulaşsın
Hay maşallah diyelim bari

Beni yanına çırak al abla para da istemem

Ben de bugün:

ev süpürdum sildim ocağı sildim yepyeni oldu oh mis
Camasir astım
yastık yüzlerini değiştirdim en mis kokanlari taktım koku hastasıyım mis gibi kokacak her şey.
öğle yemeğini yedirip çocukları uyuttum

Bu kadarcık.
Aksama yemek yapicam.
Bir de lavabolari bembeyaz yapicam o kadarcık.

Bugün neler yaptım öğleden sonra eve geldim
Banyoyu temizledim
Evi süpürdüm
Makine tamir oldu hemen 1 makine çamaşır attım astım (yarın kalanları atıcam)
Bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim
Oğluma kızartma yaptım
Birazdan mutfağı temizleyip kapanışı yapıcam

Bende şimdi bulaşık Makinesini boşalttım 7 buçukta yencek yemek sonra çay fasli .
Dışarda nevresim kurumuştur ama dışarısı güneş yakıyor şu anda aksam alıp katlicam :)
Yarın geri kalan işleri bitirip sonra da mutfağa girisicem :)

Bebiş durmadığı için akşam maratonu yapacağım kızlar.
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Bebiş yıkandı
Bebişim kıyafetler kurumuştu topladım
Renklileri makineye attım yıkanıyor.
Yapacaklarım;
Ortalık çok fena ortalığı toparlayıp yerleri süpüreceğim sileceğim inş.
Koridorun halısı ince birşey makinaya giriyor onu da makineye atıp yıkarım.
Wc lavabo yıkanacak.
Mutfağın halısınada birşeyler dökülmüş onu da toplar yarın yıkarım ince birşey zaten.

Kızlar lütfen dua edin bize bol duaya ihtiyacımız var. Ev sahibi evden çıkın 2 ay içinde demiş eşime. Civarda kiralar mimimum 4000 gerçekten kafam patlamak üzere. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah vazgeçer

Allah yardımcımız olsun canım hakkınızda hayırlısı.Bu kaçıncı duyuyorum ev sahipleri çıkartıyor kiracıyı mahsus yapılan birşey gibi.Şu kriz ortamında belki de daha fazla yüksekten kira katabilmek içindir.

İyi geceler Gençler..
Çamaşırlar serildi
Ev toparlandı
Bi dünya bulaşık yıkadım
Yerler süpürüldü
Yerler silindi
Masa silindi
Yatağa çarşaf serildi
Buzdolabı bozuldu herşeyi çıkardık, biraz tavuk eti vardı attık. 4 poşet çöp attık eşim indirdi sağolsun.Kan akmıştı onları da eşim sildi benim miğdem çok hassastır.
Wc lavabo temizlendi
Sağolsun Asya kuşum hiç susmadı onunla uğraşmakta ekstramız oldu. Arsız kuşum benim.
Tubismavis badim

Umarım inş.buzdolabı olur sıkıntı çıkmazkızlar
Adana'da soğuk su olmadan yaşayamam ben
Annem sağolsun buz göndermiş onu sürahiye su katıp içtik.Kv ile konuşmuyorum bu yüzden yengemden rica ederim annemlerinde buzluk olmuyor maalesef.Hergün bi şişe katsın buzluğa eşim işten gelirken getirir idare ederiz yeterki kısa sürsün bu durum.

JES Az önce silahlar patladı terasa saçmalar geldi bi hop dedim.Geçen gün öyle mi saçma yağdı ki terasa çok korktum eşim yanımdaydı neyse ki korkma içeri gelemez dedi.Ama dolu gibi yağdı resmen.
Demem o ki nasıl bi yerde çocuk büyütmeye çalışıyorum benimde buradan çıkmak isteme sebebim buydu.
Annemlerin sokak felaket sanırım benim gibi tanık olmamış bi insan görünce akıl tutulması yaşayabilir.
Devlet müdahale etmiyor açıkça yapılıyor herşey eskiden bu kadar değildi 1 yıldır sapıtıldı resmen kızlar.

Çok çok üzüldüm canım allah senin de yardımcın olsun inşallah hakkımkzda en hayırlı olan neyse o kapıyı bize aralasın rabbim inşallah

Maalesef öyle canım. Ama etraf ateş gibi 4000 e bulamıyorsun düzgün yer. Ne yapacağız bilmiyorum allah yüzümüze baksın bu bebekle kimsemiz yok bi ben bi eşim varız ilk etapta direk 20000 tl masraf çıkıyor nakliye tadilat yerleşme şu bu diye. Neyse Allah kerim vardır bunun da bir hayrı elbet

Kızlar bayram planını bu durumda iptal etmeli miyim sizce? Biletler orda da masraf derken 5-6 bin tl çıkacak cepten ne yapmam gerekiyor kafam karışık. Eşim sen bilirsin diyor. Eğer evden çıkarsak o paraya ihtiyacımız da olacak. Ya da içimizi karartmayıp gidelim kafa dağıtalım diyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…