Çok yorma kendini hepsi aynı gün ağır olur zaten. Pazar yakınsa ihtyaçlarını al iyi olur tabii.ne güzel de moral veriyo ciğerimin köşesi
duvarlar tamam. fırıni vercez ama çok batmıştı birazcık onu temizledim.
duvarları sildim:)
asperoxum az kaldıbugün bi tane daha alayım.
bugün pazar kurulu pazar alışverişi yapsam mı diye düşünüyorum
buzdolabını temizlemicem. yarına kalsın o yoruldum eğil kalk:)
onun yerine salon kalk gidelim diyo orayi bi toplayıp süpüreyim:)
Bugünkü ödeve bir de böyle bakalım,değişik bir yorum olmuş
sana pazar fotoğrafı göndereyim durÇok yorma kendini hepsi aynı gün ağır olur zaten. Pazar yakınsa ihtyaçlarını al iyi olur tabii.
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah tüm sorunları çözersiniz.Merhaba.Nego son zamanlarda siteye giremedim, girsem bile hemen bakıp çıktım. Kendimi ruhen iyi hissetmiyorum. Eşimle sorunlarımız var. Umarım çözebiliriz ama gelecek pek aydınlık görünmüyor bizim için. Son çırpınışlarımız artık. Her gün etiketlemişsin beni teşekkür ederim. Ben bir süre daha olamayacağım. Kendimi dinlemeye ve toparlanmaya ihtiyacım var. İstersen etiketlerden çıkarabilirsin.
Ne diyeceğimi bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun umarım yoluna girer her şey
Çok teşekkür ederim. Hayırlısını nasip etsin Allah. En çok da kızım için.Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah tüm sorunları çözersiniz.
Çok teşekkür ederim. Hayırlısını nasip etsin Allah. En çok da kızım için.
Ocağı dün gece uyumadan ayrıntılı silmiştim Negocum:) Balkon camlarını sileyim inşallah amin22 haziran ödevi
Balkon silmek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Ocağı ayrıntılı silmek.
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Amazing family
Çok teşekkür ederim.Allah hayırlısını versin hakkınızda. inşallah hersey güzel olur senin için
Selammm22 haziran ödevi
Balkon silmek.
Ocağı ayrıntılı silmek.
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Amazing family
Çamaşır makinem hala olmadı bir sürü çamaşır birikti katlamak için önce yıkamam gerek22 haziran ödevi
Balkon silmek.
Ocağı ayrıntılı silmek.
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Amazing family
sağol canım.gecmis olsun
cok gecmis olsun tekrar bademcik ameliyati icin en az 4 yas sMerhaba kızlar biz hastaneden geldik farenjit olmuş bizim oğlan.Serum takıldı kan idrar tahlilleri yapıldı herşey temiz.
Yalnız kızlar bu bademcik benim canıma tak etti artık oğlanı tanıdık bi kkb dr.una götürcem inş.o gerekli görürse bu bademcikleri bu yaz aldıracağım okula başlamadan önce.Yinede en hayırlısı olsun inş.
Canimmmm çok geçmiş olsun ,Günaydın kızlar..Oğlan tekrar ateşlendi dün kuran kursuna başlattık orada soğuk meyve suyu içmiş sonuç bu.Kardeşimi arayıp acile götürmesini isteyeceğim. Antibiyotiğini kullanamamıştık dolapta bozuldu ilaç bozulmuştur diye veremedim.Çünkü çok sıcak bizim burası bakalım tekrar antibiyotik yazmak gerekecek.
Evet ya bademcik çok sık rahatszlaniyosa aldırmak daha mantıklı doktor daha iyi bilir yine de cnm cok geçmiş olsun tekrarMerhaba kızlar biz hastaneden geldik farenjit olmuş bizim oğlan.Serum takıldı kan idrar tahlilleri yapıldı herşey temiz.
Yalnız kızlar bu bademcik benim canıma tak etti artık oğlanı tanıdık bi kkb dr.una götürcem inş.o gerekli görürse bu bademcikleri bu yaz aldıracağım okula başlamadan önce.Yinede en hayırlısı olsun inş.
Kukriş de yedi beni ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?