sanırım Adana kira konusunda daha uygundu ama buralar da pahalıdandı.Mecbur bırakılıyorsun arkadaşım ne yaparsın Allah kuluna yardım eder sen üzme canını.Maalesef öyle canım. Ama etraf ateş gibi 4000 e bulamıyorsun düzgün yer. Ne yapacağız bilmiyorum allah yüzümüze baksın bu bebekle kimsemiz yok bi ben bi eşim varız ilk etapta direk 20000 tl masraf çıkıyor nakliye tadilat yerleşme şu bu diye. Neyse Allah kerim vardır bunun da bir hayrı elbet
Hepimizin canım inş. ben gitsem de ailem var erkek kardeşlerim var onlar bu duruma bazen öfkelenebiliyorlar birşey olmasından korkuyorum.Şikayet ediyorsun polis gelmiyor.Çok çok üzüldüm canım allah senin de yardımcın olsun inşallahhakkımkzda en hayırlı olan neyse o kapıyı bize aralasın rabbim inşallah
Çok düşünmekten hayatı yasayamıyoruz maalesef.Sen bilirsin hesabını kitabını yap çok masraf yapmadan gidip gelin bence.Kızlar bayram planını bu durumda iptal etmeli miyim sizce? Biletler orda da masraf derken 5-6 bin tl çıkacak cepten ne yapmam gerekiyor kafam karışık. Eşim sen bilirsin diyor. Eğer evden çıkarsak o paraya ihtiyacımız da olacak. Ya da içimizi karartmayıp gidelim kafa dağıtalım diyeceğiz.
Aman yarabbi bunlar nasıl olaylar bu insanlar nasıl yaşıyor orda. Ben bir defa adanaya gittim yolu kaybettik ara mahallelere dalmışız. Yolumuzu iki kişi kesti. Hala unutamıyorum çok korkmuştum. Maalesef heryerden gelen toplama insanı bol bir yer. Allah sana daha güzel huzurlu yerde yaşamayı nasip etsin inşallahHepimizin canım inş. ben gitsem de ailem var erkek kardeşlerim var onlar bu duruma bazen öfkelenebiliyorlar birşey olmasından korkuyorum.Şikayet ediyorsun polis gelmiyor.
Geçen gün bi gencin bahçesine silah atılmış adama sen bizden şikayetçi olmuşsun demişler bayağ dövmüşler ardından ayaklarını kurşunlayıp arabalarına atıp gitmişler.Genc şikayetçi olmamış demek ki yolda tehdit edildi ailesiyle
Kanını yıkayıp kovanları toplamışlar kız kardeşim şok olmuştu resmen.Tüylerim ürperdi benim de.Allah muhafaza etsin müslümanları bu zalimlerden.
O kadar doğru dedin ki...Çok düşünmekten hayatı yasayamıyoruz maalesef.Sen bilirsin hesabını kitabını yap çok masraf yapmadan gidip gelin bence.
Allah razı olsun canım benim amenna o elbet yardım eder.sanırım Adana kira konusunda daha uygundu ama buralar da pahalıdandı.Mecbur bırakılıyorsun arkadaşım ne yaparsın Allah kuluna yardım eder sen üzme canını.
Gece gece çok ağladım görünce haberiGünaydın ❤
Hüzünlü uyandık bu sabah. Bir alimin ölümü alemin sarsılması demek. Allah rahmet eylesin...
Akşam Coconat ın bebeğine dua ettik biri vefat etti diğeri yaşasın diye oda dayanamamış.
Ev için hakkınızda hayırlısı olsun jes inşallah iyi bi yer bulursunuzGece gece çok ağladım görünce haberi
İnşallahh canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Ev için hakkınızda hayırlısı olsun jes inşallah iyi bi yer bulursunuz
Her ikisinede Rabbim Rahmet eylesin şefaatlerine nail eylesinGünaydın ❤
Hüzünlü uyandık bu sabah. Bir alimin ölümü alemin sarsılması demek. Allah rahmet eylesin...
Akşam Coconat ın bebeğine dua ettik biri vefat etti diğeri yaşasın diye oda dayanamamış.
Jes hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Tatil işi de olası taşınma durumunda sizi çok zorlamıcaksa gidin iyi olurKızlar lütfen dua edin bize bol duaya ihtiyacımız var. Ev sahibi evden çıkın 2 ay içinde demiş eşime. Civarda kiralar mimimum 4000 gerçekten kafam patlamak üzere. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah vazgeçer
Yaa akşam bildirime bakamamıştım çok üzüldüm şu anGünaydın ❤
Alimler birer birer gidiyor gibi hissediyorumGünaydın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?