Düzenli Evimiz & Hayatımız

sanırım Adana kira konusunda daha uygundu ama buralar da pahalıdandı.Mecbur bırakılıyorsun arkadaşım ne yaparsın Allah kuluna yardım eder sen üzme canını.

Çok çok üzüldüm canım allah senin de yardımcın olsun inşallah hakkımkzda en hayırlı olan neyse o kapıyı bize aralasın rabbim inşallah
Hepimizin canım inş. ben gitsem de ailem var erkek kardeşlerim var onlar bu duruma bazen öfkelenebiliyorlar birşey olmasından korkuyorum.Şikayet ediyorsun polis gelmiyor.
Geçen gün bi gencin bahçesine silah atılmış adama sen bizden şikayetçi olmuşsun demişler bayağ dövmüşler ardından ayaklarını kurşunlayıp arabalarına atıp gitmişler.Genc şikayetçi olmamış demek ki yolda tehdit edildi ailesiyle
Kanını yıkayıp kovanları toplamışlar kız kardeşim şok olmuştu resmen.Tüylerim ürperdi benim de.Allah muhafaza etsin müslümanları bu zalimlerden.

Çok düşünmekten hayatı yasayamıyoruz maalesef.Sen bilirsin hesabını kitabını yap çok masraf yapmadan gidip gelin bence.

Aman yarabbi bunlar nasıl olaylar bu insanlar nasıl yaşıyor orda. Ben bir defa adanaya gittim yolu kaybettik ara mahallelere dalmışız. Yolumuzu iki kişi kesti. Hala unutamıyorum çok korkmuştum. Maalesef heryerden gelen toplama insanı bol bir yer. Allah sana daha güzel huzurlu yerde yaşamayı nasip etsin inşallah

Jes hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Tatil işi de olası taşınma durumunda sizi çok zorlamıcaksa gidin iyi olur

Yaa akşam bildirime bakamamıştım çok üzüldüm şu an

Alimler birer birer gidiyor gibi hissediyorum çok üzüldüm çok...

Arkadaşımızın bebeğine de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…