Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lavantanın yanında onlar hafif benceBen bütün aromalı şeyleri seviyorum
Adaçayı ve rezeneden nefret eden tanıdığım da var
Hatta nane limonu sevmeyende var![]()
Yok genel olarak lavanta hiç sevmiyorum hiçççhamileliklemi alakalı yoksa genel olarakmı sevmiyorsun ?
Kral kaybederseHangi dizi abla
Yok kuzum işten ayrılmıyorumAbla ayrılmadın mı daha işten
Ya ben tamamen bırakacaksın sanmıştımYok kuzum işten ayrılmıyorum
Ocak ayından itibaren haftanın belli günleri işe gideceğim. Kasım başından beri de işlerimi devir ediyorum. Yıl sonu olduğu içinde, ekstra yoğunluğum var.
Şimdilik hem ben, hemde çalıştığım firma tamamen bırakmayı uygun görmedik. Bakalım deneyeceğiz daha geç gidip, daha erken çıkıp haftada en fazla 3 gün çalışma şeklinde yol alacağız.Ya ben tamamen bırakacaksın sanmıştım

İnşallah abla Allâh gönlüne göre versinŞimdilik hem ben, hemde çalıştığım firma tamamen bırakmayı uygun görmedik. Bakalım deneyeceğiz daha geç gidip, daha erken çıkıp haftada en fazla 3 gün çalışma şeklinde yol alacağız.
O kadar yoğun yıllar çalıştım az da keyifli keyifli emekli modunda çalışayım![]()
Şekerin tansiyonun falan mı düşüyor bons3 oldu oruçtan sonra sıkıntım oluyo akşam mutfağı topladım ama çay bulaşığı tepsi falan kaldı şimdi onları halledicem