Ben bunu yapacağım hep
Ben yaptım vallaBildirim yapmayanları çıkarıyorum, istikrar önemli demiştim, gevşek tutunca bir manası kalmıyor, o zaman motive olamayız değil mi?
Kesin yapacak olanlar ve de ben yokum diyenler lütfen mesajıma cevap yazsın.
Spor listesi
Gamze_nur08
BettyRuble
Bonus
C Calcifer
M I N E R V A
Ucyuzbesyuz
Ataayemi zeynepyu
@Tansu
malipina
Feslegen Kokulu Nane
pawlover
ayseMsb
HayatSevinceGuzel
mn5822
p a t u l i
jnci
Canım sadece onu yapsan da olur, kızın da yapsın hiç bir şey olmazBendeee yaptım sporumu senin eklediğini yapıyorum daha diğerlerini yapamadım bebek izin vermiyorilerleyen saatte yapsam olur dimi bide şey sorcaktim kızımda benimle birlikte yapıyor bi zararı olmaz dimi örtmenim
Harikagunaydinlar bugün daha enrcikim. sabah bir fincan kahve ictim. simdi de leslie 1 mil yaptim. biraz is yapip kahvaltı yapicam insallah.
HarikaLeslie 3 mil yaptım (15 dk)
Benim eklediğim yağ yakmaya yönelik, bu attığını da biliyorum çoğunu yapmışlığım varEn güzel video yukarı attığım bence (5km)
HarikaSelaam...
Leslie 3 mil (45 dk) yaptım sabah herkes uyurken
Tamam canım harika
Dondurmama ellemeNego
dün akşam spor yapıldı.
Bugün detoks a başlandı. Yanlışlıkla 1 dondurma yedim ama
[/QUOTE
Dondurma dokunulmazdır yaaa
Aşağıdaki güçlendirilmiş yürüyüşEki Görüntüle 2660913
Hangisini indiriyim canımmm kilo vermeyi hedefliyorum hızlı bi şekilde ben bilmiyorum tam bunlar ayrı ayrı nedir ne işe yararNego
Nego beni çıkarabilirsin yapamadım fırsat bulamadım, karmaşık her şey şu an hayatımdaBildirim yapmayanları çıkarıyorum, istikrar önemli demiştim, gevşek tutunca bir manası kalmıyor, o zaman motive olamayız değil mi?
Kesin yapacak olanlar ve de ben yokum diyenler lütfen mesajıma cevap yazsın.
Spor listesi
Gamze_nur08
BettyRuble
Bonus
C Calcifer
M I N E R V A
Ucyuzbesyuz
Ataayemi zeynepyu
@Tansu
malipina
Feslegen Kokulu Nane
pawlover
ayseMsb
HayatSevinceGuzel
mn5822
p a t u l i
jnci
Nego canım senin eklediğinle farklı mı yani benim ki ona göre yapayım bende benim eklediğim basıl sence ben hiç bilmiyorum
Canım benim eklediğim birinci olan yap yakmaya yönelikEki Görüntüle 2660913
Hangisini indiriyim canımmm kilo vermeyi hedefliyorum hızlı bi şekilde ben bilmiyorum tam bunlar ayrı ayrı nedir ne işe yararNego
Senin attığın da güzel istersen onu yap ama fast olanlar yap yakmaya yönelik, iyi terletiyor yoruyorAşağıdaki güçlendirilmiş yürüyüş
Üstteki hızlı yürüyüş
Peki benim başta attığım ney arasındaki fark ne canım
Canım kahvaltı da karbonhidrat ağırlıklı yediysen çabuk acıkırsın. Pes etmek yok spora devam, olacakben yine sil baştan oldum.sabah cok iyi yaptim kahvaltimi ama 3 saati gecince titreme oluyor biseyler yiyene kadar
Tamam canımNego beni çıkarabilirsin yapamadım fırsat bulamadım, karmaşık her şey şu an hayatımda
Ah canım sayfaya bakamadım eve yeni geldim, çok üzüldümNego bugün spor da yapamicam gibi veterinerde işimiz yeni bitti kız kötüledi
Harika canım
Canım ilk mesaja yazdım, leslienin o videosunu her gün düzenli yapıyoruz, bir ay boyunca yapıcaz. Menü isteyen de paylaşıcak.
Bak onu yaptım işte
Yapamadım tatlım misafir geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?