Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

Bendeee yaptım sporumu senin eklediğini yapıyorum daha diğerlerini yapamadım bebek izin vermiyor ilerleyen saatte yapsam olur dimi bide şey sorcaktim kızımda benimle birlikte yapıyor bi zararı olmaz dimi örtmenim
Canım sadece onu yapsan da olur, kızın da yapsın hiç bir şey olmaz
gunaydinlar bugün daha enrcikim. sabah bir fincan kahve ictim. simdi de leslie 1 mil yaptim. biraz is yapip kahvaltı yapicam insallah.
Harika
Leslie 3 mil yaptım (15 dk)
Harika
En güzel video yukarı attığım bence (5km)
Benim eklediğim yağ yakmaya yönelik, bu attığını da biliyorum çoğunu yapmışlığım var
Selaam...
Leslie 3 mil (45 dk) yaptım sabah herkes uyurken
Harika
Nego
dün akşam spor yapıldı.
Bugün detoks a başlandı. Yanlışlıkla 1 dondurma yedim ama
Tamam canım harika

Nego beni çıkarabilirsin yapamadım fırsat bulamadım, karmaşık her şey şu an hayatımda

Nego canım senin eklediğinle farklı mı yani benim ki ona göre yapayım bende benim eklediğim basıl sence ben hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 2660913
Hangisini indiriyim canımmm kilo vermeyi hedefliyorum hızlı bi şekilde ben bilmiyorum tam bunlar ayrı ayrı nedir ne işe yarar Nego
Canım benim eklediğim birinci olan yap yakmaya yönelik
Aşağıdaki güçlendirilmiş yürüyüş
Üstteki hızlı yürüyüş
Peki benim başta attığım ney arasındaki fark ne canım
Senin attığın da güzel istersen onu yap ama fast olanlar yap yakmaya yönelik, iyi terletiyor yoruyor
ben yine sil baştan oldum. sabah cok iyi yaptim kahvaltimi ama 3 saati gecince titreme oluyor biseyler yiyene kadar
Canım kahvaltı da karbonhidrat ağırlıklı yediysen çabuk acıkırsın. Pes etmek yok spora devam, olacak
Nego beni çıkarabilirsin yapamadım fırsat bulamadım, karmaşık her şey şu an hayatımda
Tamam canım
Nego bugün spor da yapamicam gibi veterinerde işimiz yeni bitti kız kötüledi
Ah canım sayfaya bakamadım eve yeni geldim, çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…