Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

Geçmiş olsun canım, kimyon demleyip içseydin, iyi geliyor bana .
Yaptım kuzum, herif de sonradan zencefille tarçın kaynattı onu da içtim bana mısın demedi.masaj yaptım saatlerce ,işe yaramadı,geceye kadar sancım vardı , afedersin gece biraz çıkarabildim.ama iyiyim şükür şimdi

Ayy çok zor ya gaz deyip geçmeyelim lütfen
Ben aktifim hojam
Canım çekirgem

Nego negom bi iki hafta daha beni idare et.. ya spor yapmayi cok seviyorum cok istiyorum ama inan onu yap ev isi yemek yap fiziken cok yoruluyorum e dus mus derken birsürü zaman yorgunluk.
Masaya oturunca da uyuyakaliyorum calisamadan
Dün aksam esim de dedi hadi yuruyelim diye yok dedim
6 eylulde burdayim insallah saglam bi sekilde hem menü hem spor olarak baslicam. Zaten biliyosun ben karar verirsem yaparim hirsliyim diyet konusunda
Ama tabi sinava kadar ugrarim buraya sadece spor cok yapamam diye bildireyim dedim.
Beslenme su an aldi basini gidiyo zaten stresten fena sardim abur cubura kahveye yine

Tamam canım sen şu sınavı atlat hayırlısıyla, Allah emeklerinin karşılığını versin. Çok çalışıyorsun

Kahvenin yanına kuru kayısı hurma falan yesen masum masum

Tamam canım sen şu sınavı atlat hayırlısıyla, Allah emeklerinin karşılığını versin. Çok çalışıyorsun
Amiin amiin valla ben benlikten çıktım hayirlisiyla yuksek bi puan alip su süreci atlatirim insallah
Kahvenin yanına kuru kayısı hurma falan yesen masum masum
Ahh canim cok tesekkur ederim önerim icin ama şöyle ki bi iki saat olsa hadi idare eder 7 8 saat masa basinda calismaya calisiyorum o da haliyle sıkıyo biseyler atistirma isteği derken dünyayi yemis olarak buluyorum kendimi aksama kadar
Kesinlikle bahane değil aslinda biraz ugrassam dirensem yaparim da. Su an ona gücüm yok

Sınava çalışınca öyle olıyo ya ben 10 kilo almıştım zamanında insan hiç farkına bile varmadan hop diye alıyo.allah muvaffak etsin canım en iyi sonuçları alasın inşallah

Coşku benim işim
Spordan sonra sanki dayak yemiş gibi oluyorum.. şu uyku duzeninide el atsam iyi olacak uyurken yağ yakımı oluyo çünkü..
Offff zor olacak ama olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…