- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Günaydın negom bugun başlıyorum bende :)Günaydın
Bol enerjili, sporlu bir gün olsun
Dün yapamadım ben örtmenimSporlar yapılıyor mu hanımlar, sesi çıkmayanlar
malipina
Ataayemi zeynepyu
HayatSevinceGuzel
aypare ackerman
Saricivcivcikcik
Bonus
pawlover
@Psikolojik Deliii
@MorVampirella
Günaydın negom bugun başlıyorum bende :)
Geçmiş olsun canım, kimyon demleyip içseydin, iyi geliyor bana .Tamam canım
Dün yapamadım ben örtmenimsabah 5te gaz sancısıyla uyandım karnım davul gibiydi.işe gidene kadar kıvrandım resmen ,ama bugün yapcam birazdan
Yaptım kuzum, herif de sonradan zencefille tarçın kaynattı onu da içtim bana mısın demedi.masaj yaptım saatlerce ,işe yaramadı,geceye kadar sancım vardı , afedersin gece biraz çıkarabildim.ama iyiyim şükür şimdiGeçmiş olsun canım, kimyon demleyip içseydin, iyi geliyor bana .
Ben aktifim hojamHanımlar bundan sonra aktif katılım bekliyorum, her gün düzenli bildirim ben sormadan yapılsın lütfen.
Birbirimizi motive edelim, ben zaten her gün spor yapıyorum aman isterim ki herkes motive olsun, düzenli spor yapsın, sağlıklı beslensin
malipina
Bonus
aypare ackerman
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
Psikolojik Deliii
pawlover
HayatSevinceGuzel
Saricivcivcikcik
Mor Vampirella
tamamdır efenimHanımlar bundan sonra aktif katılım bekliyorum, her gün düzenli bildirim ben sormadan yapılsın lütfen.
Birbirimizi motive edelim, ben zaten her gün spor yapıyorum aman isterim ki herkes motive olsun, düzenli spor yapsın, sağlıklı beslensin
malipina
Bonus
aypare ackerman
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
Psikolojik Deliii
pawlover
HayatSevinceGuzel
Saricivcivcikcik
Mor Vampirella
Ayy çok zor ya gaz deyip geçmeyelim lütfenYaptım kuzum, herif de sonradan zencefille tarçın kaynattı onu da içtim bana mısın demedi.masaj yaptım saatlerce ,işe yaramadı,geceye kadar sancım vardı , afedersin gece biraz çıkarabildim.ama iyiyim şükür şimdi
Canım çekirgemBen aktifim hojam
Gaz önemli ya adama kalp krizi bile geçirtir Allah korusunAyy çok zor ya gaz deyip geçmeyelim lütfen
Canım çekirgem
Tamam canım sen şu sınavı atlat hayırlısıyla, Allah emeklerinin karşılığını versin. Çok çalışıyorsunNego negom bi iki hafta daha beni idare et.. ya spor yapmayi cok seviyorum cok istiyorum ama inan onu yap ev isi yemek yap fiziken cok yoruluyorum e dus mus derken birsürü zaman yorgunluk.
Masaya oturunca da uyuyakaliyorum calisamadan
Dün aksam esim de dedi hadi yuruyelim diye yok dedim
6 eylulde burdayim insallah saglam bi sekilde hem menü hem spor olarak baslicam. Zaten biliyosun ben karar verirsem yaparim hirsliyim diyet konusunda
Ama tabi sinava kadar ugrarim buraya sadece spor cok yapamam diye bildireyim dedim.
Beslenme su an aldi basini gidiyo zaten stresten fena sardim abur cubura kahveye yine
Kahvenin yanına kuru kayısı hurma falan yesen masum masumNego negom bi iki hafta daha beni idare et.. ya spor yapmayi cok seviyorum cok istiyorum ama inan onu yap ev isi yemek yap fiziken cok yoruluyorum e dus mus derken birsürü zaman yorgunluk.
Masaya oturunca da uyuyakaliyorum calisamadan
Dün aksam esim de dedi hadi yuruyelim diye yok dedim
6 eylulde burdayim insallah saglam bi sekilde hem menü hem spor olarak baslicam. Zaten biliyosun ben karar verirsem yaparim hirsliyim diyet konusunda
Ama tabi sinava kadar ugrarim buraya sadece spor cok yapamam diye bildireyim dedim.
Beslenme su an aldi basini gidiyo zaten stresten fena sardim abur cubura kahveye yine
Amiin amiin valla ben benlikten çıktım hayirlisiyla yuksek bi puan alip su süreci atlatirim insallahTamam canım sen şu sınavı atlat hayırlısıyla, Allah emeklerinin karşılığını versin. Çok çalışıyorsun
Ahh canim cok tesekkur ederim önerim icinKahvenin yanına kuru kayısı hurma falan yesen masum masum
Sınava çalışınca öyle olıyo ya ben 10 kilo almıştım zamanındaAmiin amiin valla ben benlikten çıktım hayirlisiyla yuksek bi puan alip su süreci atlatirim insallah
Ahh canim cok tesekkur ederim önerim icinama şöyle ki bi iki saat olsa hadi idare eder 7 8 saat masa basinda calismaya calisiyorum o da haliyle sıkıyo biseyler atistirma isteği derken dünyayi yemis olarak buluyorum kendimi aksama kadar
Kesinlikle bahane değil aslinda biraz ugrassam dirensem yaparim da. Su an ona gücüm yok
Söz negom akşamları bildirim verebilirim yapıncaHanımlar bundan sonra aktif katılım bekliyorum, her gün düzenli bildirim ben sormadan yapılsın lütfen.
malipina
Bonus
aypare ackerman
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
Psikolojik Deliii
pawlover
HayatSevinceGuzel
Saricivcivcikcik
Mor Vampirella
Akşam mı yapsan sporu, sonra da uyursunCoşku benim işim🏋🏋🏋🏋🏋
Spordan sonra sanki dayak yemiş gibi oluyorum.. şu uyku duzeninide el atsam iyi olacakuyurken yağ yakımı oluyo çünkü..
Offff zor olacak ama olacak
Aksam yapıyorum zaten sporu..Akşam mı yapsan sporu, sonra da uyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?