duzenli olmazsam beni bosayacak

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
cok duzenli bir insan degilim.hatta esimin akrabalari da arkamdan bu yasa gelmis hala duzenli olmayi ogrenememis demisler.ev duzeni nedir bilmiyorum adam da duzene merakli.arti takintiliyim bunun.icin destek.alicam.ev duzeni hakkinda bana oyle bilgiler verin ki puf noktasi olsun ev isleri beni.yoruyor ve sevmiyorum ama yapmak zorundayim.nasil duzenli tutuyorsunuz evinizi?

Eşin işe gitti mi kendi hizmetini et sonra başla mutfağini al dök aşa sil süpür düzenle tezgahını odana geç kıyafet ler düzenli olsun sil süpür herşey dizayn lı olsun kirlivarsa yıka ütüle as ,, evini süpür pas pas et tozunu al ‘ tüller düzenli koltuk yastıklar düzenli olsun işin bitince uzakdan bir bak nasıl görünüyor die

Valla sana degil eşine acımaya başladım ben artık. Takintin sadece el yıkamaya falan degil senin,hayatin takıntılardan ibaret.
Adam senden kurtulmak için neler neler dedi yetmedi, simdi çevrenin de diline düşmüşsünüz.

Allah sakin düşünebilme yeteneği versin sana

Beni yanlış anlamayın ama ufacık size muhtaç bir bebeğiniz var. Biraz onunla mutlu olmaya cabalasaniz. Eminim bunun için uğraşıyorsunuzdur elbette ama günlerdir açtığınız her konuda eşim şöyle yapmazsan beni bosayacak böyle yapmazsam beni bosayacak gibi konular açıyorsunuz. Bu ruh halinizle değil bebeğinize kendinize bile faydaniz olmaz. Biraz kendi haline bırakın hayatınızı da eşinizi de. Bana kalırsa kendinizi bu kadar asagilatmayin derim ama siz boşanmak istemiyorsunuz o yüzden bunları söylüyorum. Kendinize de o ufacık bebeğe de zarar vermeyin kendinizi yipratarak

Nasıl yani düzenli olmazsanız boşancak mı eşiniz sizden, bunu güzellikle söylesin önce güzellikle konuşup halledin
Ayrıca akrabalara düşmez konuşmak

Nasıl yani düzenli olmazsanız boşancak mı eşiniz sizden, bunu güzellikle söylesin önce güzellikle konuşup halledin
Ayrıca akrabalara düşmez konuşmak
Hanımefendinin gözünün üstünde kaş var diye eşi boşanacak zaten. Anlamamakta ısrarcı olmakla birlekte daha çok panikleyip, daha çok bezdirici oluyor. İlave olarak minik te bir bebek sanırım.

Hani davn vardı boşancaktin ayri ev bile tutmustun

Siz zaten boşanmıyor musunuz?
"Hık dedim boşanacak, mık dedim boşanacak" diye konu açıyorsunuz sürekli.
Adam sizi istemiyor neden kabul etmiyorsunuz bunu? İnatla yapışıyorsunuz adama.
Boşanmayacak olan insan bile boşanır böyle bir tutum karşısında.
Biraz gururunuz olsun, yazık ediyorsunuz kendinize.

cok duzenli bir insan degilim.hatta esimin akrabalari da arkamdan bu yasa gelmis hala duzenli olmayi ogrenememis demisler.ev duzeni nedir bilmiyorum adam da duzene merakli.arti takintiliyim bunun.icin destek.alicam.ev duzeni hakkinda bana oyle bilgiler verin ki puf noktasi olsun ev isleri beni.yoruyor ve sevmiyorum ama yapmak zorundayim.nasil duzenli tutuyorsunuz evinizi?
evin duzenliyken de bosayacak nasilsa, kasma bence.

Eski mesajlarınizi okudum da fake gibisiniz, gerçekseniz ben de üzüldüm eşiniz için sizinle yasamak çok zor olmali,çocuk için bile bu hayat çekilmez, umarım velayeti tedavi olmadan önce size vermezler
Çok haklısınız, eşi tarafından cinsel hastalık kapmış aldatılmıs ama saçma sapan konular açıyor. Şimdi de ev düzenine takmış kafayı en son cocuğuma hastalık bulasır mı diye kafamızın etini yiyordu...

Aksamdan bulasiklari kaldir oturma odasini toplama bebegin varsa onlari kaldir banyo tuvalet geceden yika sabah erken uyanip kahvaltidan sonra camasirlaru makinaye at evi sil supur

Back
X